Precies wat ik wilde en verwachtte

Mooie kwaliteit, niet aan te zien dat het eerder in gebruik is geweest. Daardoor was het wel laag geprijsd. Ik bestelde online en de levertijd was lang ivm kerstdrukte maar de communicatie hierover was prima. Zeer tevreden!

• Service
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goed product en snelle levering

Op jullie site gevonden wat ik zicht. Kon het eenvoudig bestellen en bezorging gaat snel. Ik ben blij!

• Kennis en Vakmanschap

Hele aardige medewerkers en hoge kwaliteit tweedehands kinderwagens!

• Kennis en Vakmanschap

Topzaak met hele goede service

Zeer professionele zaak. Kinderwagen laten reinigen en de band laten maken. Zeer vriendelijk personeel met uitstekende service. Kreeg zelfs bij het naar huis gaan nog voor niks een opzetstuk mee om de band op te pompen. Kortom: Een echte aanrader!!!

Amazing experience!

They did a thorough demonstration of what we wanted to buy and gave us advice. It felt they knew what they were talking about and they also took the time to explain it to us and see that we understood. Very pleasant experience!!!!

• Kennis en Vakmanschap

Super snelle levering binnen dag binnen Super mooie product kleur niet vervaagt

Uitstekende spullen

Mooie spullen, niet duur en snel geleverd!

• Kennis en Vakmanschap

Goed geholpen en geadviseerd bij het kopen van een refurbished kinderwagen. Daarnaast goede service wat garantie betreft en eventueel nabestellen van accessoires.

• Kennis en Vakmanschap

Goed geholpen, veel keus, mooie kinderwagens

Op zoek naar een goede tweedehands kinderwagen hier aan het goede adres gebleken! Er werd goed de tijd voor ons genomen, we mochten verschillende opties proberen en in- en uitklappen en ombouwen (van reiswieg naar zitje) werd voor ons gedemonstreerd. Goede kwaliteit wagens, qua milieu aandacht, sowieso een goede keus om tweedehands te gaan.

Goede klantenservice

Zijn vriendelijk te woord gestaan, nam ook tijd voor ons om alles uit te leggen en om te laten zien .

• Kennis en Vakmanschap

Super service en hele fijne kinderwagen

Hier een mooie refurbished kinderwagen gekocht van bugaboo. Hele fijne service met veel uitleg en keuzes (wel veel in het bugaboo assortiment). De wagen is in topconditie, en ziet er picobello uit. We zijn erg blij met onze kinderwagen en touren er vrolijk in rond.

Topservice

Snelle levering, perfecte service, goede prijs. Alles top verlopen

• Kennis en Vakmanschap

Top kwaliteit kinderwagen voor mooie prijs

Samen met mijn ouders een kinderwagen komen uitzoeken. Kinderwagens zijn zo goed als nieuw, maar dan voor een mooie prijs! Genoeg keuze en professionele begeleiding bij het kiezen van de juiste wagen. Perfect!

• Kennis en Vakmanschap

Prima service en prima product

Snelle levering Mooi en schone buggyzak Eigenlijk zo goed als nieuw

• Kennis en Vakmanschap

Goed geholpen, goede uitleg. Mooie kinderwagen gekocht voor een nette prijs.

• Kennis en Vakmanschap

Goede service, communicatie en prijs!

Een refurbished Bugaboo gekocht. Ook een oude ingeruild voor een redelijke prijs. Goede en eerlijke communicatie. Aanrader!

Zeer correcte service!

Zeer correct en betrouwbaar. Onderdelen waren perfect in orde en leken gewoon nieuw ipv tweedehands. Ook zeer snelle levering. Prijs was zeer democratisch. Absolute aanrader!

Vriendelijk, betrouwbaar, kwaliteit.

Vriendelijk, betrouwbaar, kwaliteit.

Fijne webshop veel keuze

Fijne webshop , veel keuze , handige onderdelen ook voor wandelwagens

• Kennis en Vakmanschap

Prima product in zeer goede staat

Fijn om een uitstekend product te krijgen dat nu een tweede leven krijgt. Is in prima staat.

• Service
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Perfecte service, erg welkom. Zeker een aanrader

Heel persoonlijk

De eigenaar neemt echt de tijd om alles over de producten uit te leggen en geeft ook goede advies. We kregen een jaar lang garantie op ons tweedehandse aankoop. Top service!

Uitstekend en gezellig!

What an amazing experience, the showroom is small so you can see everything available quite quickly. After we chose what we wanted we were encouraged to see a demonstration of how to use the stroller we bought! It was thorough and very nice. We left the place with a smile on our faces and everything we needed for "onderweg".

Supergoede service

Wij zijn heel blij met onze kinderwagen!

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

Over Refurbished Kinderwagens

Over Refurbished Kinderwagens Wij van Refurbished Kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished Kinderwagens talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn! U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.