Goede producten en een uitmuntende service!!

Bij ontvangst was het frame van onze wandelwagen niet goed. Na een mail gestuurd te hebben zijn we direct er na teruggebeld door aktieshop. Twee dagen later zijn ze persoonlijk langs geweest om het frame om te wisselen. Perfecte service, een echte aanrader!

• Kennis en Vakmanschap

Goede snelle en vriendelijke service

Zeer goede en vriendelijke service, snelle behandeling van vragen en versturen e.d.

Goede service + kwaliteit

Tweedehands bugaboo gekocht, prima kwaliteit. Voorbanden waren echter zacht, binnen 3 dagen nieuw setje gekregen, erg fijn.

positief ervaren

Efficiënte en goede service

Goedkoop en goede kwaliteit. Vriendelijke en proactieve service.

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende services, Goede kennis van het assortiment en denken super mee.

Via Marktplaats terecht gekomen bij Aktie-shop voor de aankoop van onze kinderwagen. De website is ook heel prettig en overzichtelijk. Een fijn contact en bij aankomst een geweldige service en top uitleg mbt de aankoop. Mar denkt goed mee en heeft een onwijs veel kennis van haar producten. Mochten wij nog meer spullen nodig hebben, komen wij zeker weer terug.

• Kennis en Vakmanschap

Warm ontvangst. Er wordt tijd genomen voor alle aandacht. Zeer prettig ervaren.

snelle levering! heel goede service

snelle levering! heel goede service

• Kennis en Vakmanschap

Prima winkel, we zijn goed geholpen.

Prima winkel, we zijn goed geholpen.

Persoonlijke deskundige service

Zocht een specifiek onderdeel. Andere webwinkels wilden me niet helpen omdat ze het alleen in combinatie wilde verkopen. Mar heeft me op weg geholpen met haar deskundigheid. Erg tevreden!

Pluspunten

Snelle service en korte afstemmingslijn: werd zelfs een zwenkwiel van een bugaboo gehaald, zodat ik uit de nood was, heel klantvriendelijk!

Pluspunten

Ben zeer tevreden

Pluspunten

Snel bezorgd, doet wat het belooft

Pluspunten

Ik was net bevallen en had in het weekend een klapband met mijn kinderwagen. Maandag had ik een kinderwagen nodig om mijn oudste dochter naar school te kunnen brengen. Medewerker aan de telefoon dacht met mij mee voor mogelijke oplossingen. Een nieuw wiel voor mijn kinderwagen was er niet maar ze konden mij wel helpen aan adapters voor de maxi cosi voor de buggy. Het telefoongesprek vond plaats 10 minuten voor sluitingstijd. Omdat dit voor mij niet haalbaar was is de winkel langer open gebleven zodat ik de maxi cosi adapters het weekend nog had. Fijn mee gedacht, vriendelijk personeel en klantgericht!

Ik wist niet van het bestaan van deze winkel. Jullie hebben mooie spullen voor goede prijzen! Mogelijk nog wat meer reclame in de buurt?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vandaag een Bugaboo Cameleon 2 gekocht. Heel goed geholpen en een duidelijke uitleg gekregen van de kinderwagen. Wij komen hier zeker vaker terug voor andere artikelen!

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Aktie Shop gehad. We hebben een bugaboo gekocht. We zijn er erg blij mee. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Iedereen die op zoek is naar een goede en betaalbare kinderwagen zou ik Aktie Shop willen aanraden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service! Vriendelijk en fijn geholpen.

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle reacties op vragen; goede klantenservice. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Kosten nog moeite werden gespaard om ons alle ins en outs, plus- en minpunten en verschillen tussen de verschillende merken en types uit te leggen en alles te demonstreren. We voelden ons serieus genomen en gewaardeerd als klant. Geen gladde verkooppraat maar een oprecht gesprek. De aangekochte producten voldoen meer dan aan de verwachtingen en worden duidelijk met de uiterste zorg behandeld voordat ze te koop worden aangeboden. De 6 maanden garantie op de kinderwagen gaan pas in op de 1e van de maand ná de geboorte van het kindje. Dát noemen wij pas service op maat!

De locatie nodigt niet heel echt uit om langs te gaan en het is niet heel makkelijk te vinden. Maar daar moet je even doorheen prikken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service en heel vriendelijk geholpen Ons zoontje mocht ook nog een knuffel uitzoeken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goeie en duidelijke uitleg. En nette winkel

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en hele goede service. Denken met je mee.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nemen alle tijd en aandacht voor je! Echt een aanrader

Pluspunten

Er werd eerlijk verteld waarom iets wel of niet handig of nodig was. Vriendelijke meneer die ons hielp Liet alles rustig zien Nette schone zaak

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

Over Refurbished Kinderwagens

Over Refurbished Kinderwagens Wij van Refurbished Kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished Kinderwagens talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn! U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.