Snel geleverd, producten in perfecte staat!

Alles naar behoren.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Perfect, de enige winkel die nog de onderdelen had die ik nodig had voor de kinderwagen

Overral gezocht op het net voor klemmen om de boodschappennet onder de stoel te kunnen bevestigen op mij bugaboo Donkey maar nergens te vinden. Toen kwam ik hier terecht ze hadden nog precies wat ik nodig had en ook nog super snel geleverd.

• Kennis en Vakmanschap

We zijn goed geholpen en blij met het product !

Persoonlijke, vakkundige en plezierige service !

Helemaal super!

Precies zoals beschrijving. Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten en de wagen is zeer netjes

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Hele fijne en vakkundige mensen. Ze hebben mij geholpen letterlijk van voordeur naar voordeur! Mijn wagen is splinternieuw en een snelle service. Al je vragen worden meteen beantwoord en je hebt geen achteraf verrassingen. Top en nogmaals dank!

• Kennis en Vakmanschap

Contact gehad met klantenservice over kapot onderdeel van mijn kinderwagen. Keurig geholpen, onderdeel doorgekregen en aangeschaft. Netjes op tijd binnen.

Vriendelijk snel geleverd

Nadat ik mijn bestelling heb ontvangen bleek het niet naar ons zin te zijn de bugaboo luiertas Dus deze weer retour gestuurd en de volgende dag was alles al verwerkt weer Netjes een retour label gekregen over de mail En heel duidelijk allemaal hoe je iets retour moet sturen ik zal deze web winkel zeker aanbevelen mocht je wat nodig hebben

Goed advies, snelle verzending

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Super super super fijn!

Ze waren mega flexibel in het komen bekijken van de kinderwagen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ze namen echt de tijd voor ons!

Heel fijn

Artikel was precies zoals omschreven en de dame aan de telefoon was superaardig!

Erg blij meej

Product is gewoon nieuw

Prettig advies gesprek

Wij hebben de aankoop als zeer prettig ervaren. Voor ons de eerste keer dat we een kinderwagen aanschaffen dus nog weinig ervaring. Verkoopster had een goede basis kennis en nam de tijd voor ons En over de prijs waren we zeker te spreken!

• Kennis en Vakmanschap

Het onderdeel zag er gloednieuw uit!

Snelle levering en heel mooi product! Niet van nieuw te onderscheiden.

Geweldige ervaring

Mijn ervaring was snel en wat ik had besteld was ook goed verpakt. Geweldig dus

Super !

Wat een goed idee is dit, de wagen werd vlot bezorgd en zag er prachtig en brandschoon uit. Onze dochter en schoonzoon, die we de wagen kado hebben gedaan, zijn ook heel enthousiast over deze duurzame oplossing !

Vlot

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en snel geleverd. Unieke stuks die je niet altijd elders nog kan kopen (zelfs tweedehands, want ga maar is op zoek naar één onderdeel van een buggy zonder een volledige te moeten kopen).

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Ik werd professioneel en behulpzaam geholpen met geduld en ook snelheid! Vragen werden snel en kundig beantwoord. En de levering was ook erg snel! Top service.

Mooi product

Fijne duidelijke site

Perfect like always!

I have ordered many things for our stroller and it's such a great service. Also fast shipping to Germany! Great! :)

Snel geleverd en past perfect.

• Kennis en Vakmanschap

We konden erg snel voor de kinderwagen komen kijken. Veel kennis van de betreffende kinderwagens. Super mooie staat. Erg vriendelijk Zeer tevreden

Goed geregeld

Snel een onderdeel gekregen! Zelfs met een extra onderdeel, perfect

• Kennis en Vakmanschap

Klantvriendelijk, snel en correcte prijs

De klantendienst contacteerde mij op voorhand om te zorgen dat ik wel het juiste onderdeel had besteld. Zo wordt extra verzending en frustratie vermeden. Het product was heel netjes refurbished en snel geleverd. Top service.

Prettig en snel

Snelle reactie op je vraag Snelle verzending en goede service,kwaliteit en prijs Aanrader

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

Over Refurbished Kinderwagens

Over Refurbished Kinderwagens Wij van Refurbished Kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished Kinderwagens talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn! U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.