Heel vriendelijk geholpen.

Goed!

Al diverse artikelen gekocht. Altijd van goede kwaliteit en erg mooi.

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende kwaliteit en service aan een scherpe prijs

Vriendelijke en behulpzame verkopers die op een deskundige manier geduldig alle nodige informatie gegeven hebben. Mensen met een passie voor hun vak die alles in het werk stellen om hun klanten met een goed gevoel te laten vertrekken.

• Kennis en Vakmanschap

I really like that they contacted me before sending me the goods to make sure I received the correct product

• N/A

Toller Händler mit Versand nach Deutschland!

Wir hatten dringend ein Teil für unseren Bugaboo Kinderwagen gesucht und sind hier endlich fündig geworden. Dabei haben wir noch viele andere tolle Sachen bestellt. Wir haben uns sehr gefreut, dass der Versand nach Deutschland möglich ist und werden definitiv wieder bestellen!

Perfect zoals omschreven.

Snelle service, mooie kwaliteit. Niets op aan te merken!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering en goed product

Product voldeed aan alle verwachtingen

• Kennis en Vakmanschap

Snel geleverd en mooie kwaliteit!

Super snel geleverd en zag er schoon en netjes uit! Aanrader!

vlotte levering

Bij vragen kreeg ik snel antwoord, vlotte levering. Alles was mooi aanwezig in de doos, als nieuw!

• Kennis en Vakmanschap

Goede service en snelle levering op afspraak

Na de bestelling geplaatst te hebben werd ik binnen 1 uur gebeld voor een afspraak om de kinderwagen te bezorgen.

• Service N.v.t.

Snelle service!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering, ziet er nog erg mooi uit!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle service, zo goed als nieuw

De ervaring op de site is goed; het betaling en verzendingproces werken zoals behoord en de aankoop was snel in huis. De wagen zelf zit een beetje in elkaar en de instructies ontbreken maar deze zijn op internet te vinden. Je ziet er bijna niet aan dat het een showmodel is geweest; alleen de randjes van de stickers (waar in gebruik iets voor zit). Al met al erg tevreden!

Blij dat dit bestaat!

• Kennis en Vakmanschap

Bugaboo cocon gekocht voor 25 euro ze zijn normaal 80... super...

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goede producten , snelle levering .

Supersnel levering,helemaal tevreden met de bestelling.

Geweldig, snelle levering

Een geweldig product en ook nog eens super snelle levering. Ik zou iedereen aanraden om hier te gaan bestellen. Wij zijn heel erg tevreden over ons product!

Hele fijne service

Hele fijne service

Gewoon goed

Clips voor kinderwagen besteld en deze zijn netjes op tijd geleverd. Geen problemen.

• Service N.v.t.

Super goede service!

Ik werd heel goed en snel geholpen, heel blij met onze nieuwe kinderwagen!

Fantastisch!!!

Wat een vakmensen met liefde voor hun uit de hand gelopen hobby!!! Onze Bugaboo-Buffalo was, na 3 jaar op zolder te hebben gestaan, toe aan een APK-keuring. Geen moment spijt om hiervoor de toppers van Refurbished Kinderwagens in te schakelen. Schoonmaken en stomen is één, maar wat zij ermee doen, dat verdiend een dikke vette pluim! De Bugaboo is weer als nieuw en gaat ons straks voor de 2e keer ontzettend veel rij-plezier brengen. Ze denken graag in oplossingen! Keep up the good work!!!

uitstekend

goede site,goede spullen,snelle levering.

Fijne service

Helemaal geweldig

Ik had nooit van de winkel gehoord, maar na een beetje rondspeuren kwam ik hier terecht. Besteld, geleverd en keuring netjes uit de doos gehaald. Ik ben heel erg tevreden. De volgende keer als ik wat nodig heb voor de wagen, kijk ik eerst hier.

• Kennis en Vakmanschap

Heel voordelig en snelle levering!!

Nieuwe wieg bodem voor Bugaboo cameleon, super snel geleverd en ook nog eens zeer voordelig! Blij mee!!!

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

Over Refurbished Kinderwagens

Over Refurbished Kinderwagens Wij van Refurbished Kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished Kinderwagens talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn! U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.