prima service en netjes geholpen

Keurige ontvangst en direct een offerte gekregen . Super snel geleverd na goedkeuring van het monster

Snelle terugkoppeling, goed uitgevoerd en snel geleverd

We hebben mokken met bedrukking besteld, de communicatie vooraf ging prima, de juiste gegevens werden opgestuurd en daarna waren ze snel binnen.

Geweldige service

Er wordt goed meegedacht met het product dat je wil bestellen. Een snelle reactie op mail, waardoor aanpassingen makkelijk te maken zijn.

Levering sneller dan verwacht en het resultaat is helemaal top!

We hebben mutsen laten borduren met ons logo erop. De levering geschiedde sneller dan van tevoren aangegeven en de mutsen zien er schitterend uit. Absoluut een aanrader.

Transparante communicatie

Ik heb voor het eerst pennen en notitieblokjes besteld. Hoewel er wat menselijke foutjes zijn gemaakt ben ik tevreden met het eindresultaat. Sem, de accountmanager, hield me continu goed op de hoogte van de voortgang en kwam met een passende oplossing toen er iets niet goed gegaan bleek te zijn.

Actieve en persoonlijke afhandeling van de order

Bij het bestellen werd er actief meegedacht over de manier van bedrukken, wat uiteindelijk heeft geleid tot het mooiste resultaat.

FIJN CONTACT MET PIETER EN MENSEN IN HET MAGAZIJN & DRUKKERIJ

Fijn contact met Pieter en de mensen in het magazijn & drukkerij !

Erg goed!

Wij hebben bedrukte mokken besteld voor onze school en ook voor onze kerstpakketten. Tijdens het vervoer waren er een heel aantal gebroken helaas. Gelukkig erg netjes en goed geholpen door bedrukken.nl en wij hebben nieuwe mokken gekregen. Super service! Contact verloopt ook erg soepel en snel. Een aanrader!

Snelle service en prettige communicatie

Wij hebben bij bedrukken.nl mokken besteld met ons logo. Nog even afwachten of ze daadwerkelijk vaatwasserbestendig zijn want ze zijn nog niet zo lang binnen, maar de communicatie verloopt heel prettig. Goed advies en snelle service. Er wordt goed meegedacht in oplossingen.

Zeer tevreden met bestelde producten

Zeer goed geholpen door Jelle, denkt met je mee. Het eindresultaat is er dan ook naar. Reageert alert en in overleg snel geleverd.

Fijne samenwerking

Meerdere bestellingen geplaatst. Altijd heel betrokken en denken mee met de klant. Wanneer iets niet goed gaat, denken ze direct mee over een oplossing.

Mooie producten en super service

Voor ons bedrijf een reeks paraplu's, zonnebrillen en mokken besteld. Contact loopt snel en duidelijk en het eindproduct mag er zijn. Zeker doen!

alles prima in orde

heel professioneel. alles goed opgevolgd

Goed geholpen en meegedacht

Door ons niet commerciels oogmerk kregen we wat korting. Ook werden we snel geholpen.

Snelle reacties bij aanvraag en stipte levering later

Toen ik op zoek was naar reclamemateriaal werd lekker snel gereageerd en waren we er ook snel. De bestelde speelkaarten werden ook netjes keurig op tijd geleverd. Kortom, goede ervaring.

Super tevreden over het bedrukken van onze werkkleding.

Goede service.

Korte lijntjes en prima service.

Goede service en mooi product

Mijn bedrijf heeft 'loepjes' met bedrukking besteld. De bedrukking is klein, maar evengoed haarscherp. Het drukwerk is dus van goede kwaliteit. De service was ook goed; eerst een proefversie in de mail, daarna persoonlijk contact, dat is erg fijn en tegenwoordig zeker niet meer overal gebruikelijk!

Hartelijk dank voor de uitstekende service!

Jongens, enorm bedankt! Jullie hebben ons echt uit de brand geholpen. Binnen een week hebben jullie het benodigde reclame-materiaal in uitstekende kwaliteit geproduceerd. Het was een plezier om met jullie samen te werken, en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Jullie zijn echt de besten in jullie vak, en ik zal jullie zeker aan iedereen aanraden! Bedankt voor de snelheid, professionaliteit en aandacht voor detail.

Prima communicatie

Er wordt plezierig en op tijd gecommuniceerd. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goede kwaliteit, snel handelen en leveren!

Goed contact, snel antwoord en het werd ook snel geleverd. de naambadges zijn ook van goede kwaliteit!

Altijd correcte service en snelle levering

Nvt

Snelle levering en goed contact.

Wij hebben bedrukte mutsen besteld. We zijn goed geholepen en de mutsen werden vlot geleverd.

Smoothly experience

Very quick responses and adjustments whenever was needed. The whole procedure from ordering till receiving was effortless.

Prima service, ook als het even tegenzit

We hebben een bestelling voor onze sportvereniging gedaan. Bestelling was veel sneller binnen dan verwacht helaas klopte de kleur van een paar producten niet. Binnen 2 dagen was dit kosteloos hersteld. Prima service.!

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!