Top service!

Leuke producten en je wordt erg goed geholpen bij het personaliseren van je product!

Snel geleverd en goede communicatie.

meedenkend tot de laatste klik

Snel en duidelijk contact. Meedenkend bij elke stap.

Goede en vriendelijke service

Heel tevreden over de tas en de bedrukking. Ziet er goed uit!

Spoedklus snel geregeld

Wij hadden met spoed een paar extra mokken nodig. Na overleg, en snel schakelen, hadden we ze mooi op tijd in huis, Top geregeld, en een prima product.

heel tevreden zowel van het product als de service! dankjewel!

heel tevreden zowel van het product als de service! dankjewel!

Gewoon geweldig en persoonlijk

Super kwaliteit altijd bereid te helpen of te kijken naar een oplossing. Zeer goed en persoonlijk contact. Volgende x graag weer! The little dog spa Budel-Dorplein

Aan de service van Bedrukken.nl zal het niet liggen. Altijd goed en behulpzaam.

Snel en adequaat met het juiste antwoord en uitvoering zoals wij het graag zien.

Bedrukken.nl weet precies welke kwaliteit wij zoeken. Geven daarnaast nog eens kwaliteit verhogende tips waardoor het eindproduct er fantastisch uitziet voor het doel waarvoor wij het willen inzetten. Bedrukken.nl is onze marketing master!

Perfecte service en goede kwaliteit producten!

Wij bestellen regelmatig bij bedrukken.nl en dit bevalt altijd prima! We raden dit bedrijf dan ook zeer aan.

Super service en snelle levering.

Voor de derde keer dezelfde bedrukte tassen besteld via Carlo. Zegt denk ik al voldoende dat we hier blijven bestellen.

Zeer behulpzaam en reageren snel op vragen. ook zeer snelle levering en alles goed en stevig verpakt. Alles heel ontvangen. Een echte aanrader.

Top kwaliteit en snel!

Mijn bestelling van mokken werd snel opgepakt en verwerkt en we hebben nu mooie en goede mokken met bedrijfslogo op kantoor!

Boekjes zijn mooi bedrukt. De advisering viel tegen: we wilden graag een bijpassende pen, maar na meerdere malen vragen werden er nog steeds geen pennen aangeraden. Dit viel ons tegen. Voorderest wel goed en snel contact gehad

Blij met Bedrukken.nl!

Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf en ben altijd blij met het resultaat! En als er toch iets misgaat, wordt dit goed opgelost. Fijn dat Jelle binnen Bedrukken.nl mijn vaste contactpersoon is. Dit werkt prettig en snel:)

Een te leuke fietsbel!

100 fietsbellen besteld met de tekst: ‘we bellen’. Kwaliteit is top, echt prachtig gedrukt. Snelle levering en prima communicatie!

Mooi product + zéér goed bedrukking

Leuk geschenk

Erg positief!

Wij hebben notitieboekjes besteld bij bedrukken.nl, super positief! Mooi ontwerp en snelle levering! Daarnaast ook nog eens een vriendelijke klantenservice. Dank voor de geweldige service!

Kwaliteit en goede service!

Bedrukken.nl heeft een goede service en levert hoogwaardige producten. Het bestelproces was eenvoudig, de levering was snel en de kwaliteit van zowel de bedrukking als de hoodies zelf was naar verwachting. Ik kan Bedrukken.nl ten zeerste aanbevelen.

Zeer snelle levering van kwalitatief goed bedrukte tas.

Wij hadden op korte termijn 1000 bedrukte tassen nodig. Wat een snelle service. Binnen 1 dag proefdruk en binnen een paar dagen geleverd. Een aanbeveler

Mooie tas

Snelle service en goed kwaliteit

Top service!

Snelle reactie, goede kwaliteit en denken mee met de klant!

Goede en snelle afhandeling

De communicatie was heel goed en professioneel. Binnen enkele dagen waren onze branded mokken geleverd. Top!

Bedrukte USB exact zoals afgesproken en correcte levering

Bij het eerste contact en het doorgeven van hetgeen we wouden, heel vlug een drukvoorstel ontvangen. Gevraagd om de bedrukking op één specifieke kant te doen van USB stick, bij ontvangst bleek dit ook zo uitgevoerd. Voorafbetaling maar ook hier heel correct. Levering binnen de vermelde termijn en na opsturen direct de factuur ontvangen. Kortom, aanrader voor mij! Prachtige prijs/kwaliteit.

Bestelling plaatsen ging heel vlot, Zeer goede communicatie, snelle levering maar bovenal Zeer tevreden van de geleverde en zeer betaalbare petten! Top top top

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!