Snel en goed

Bestelling kon snel in gang worden gezet door snelle reactie per mail. Bestelling op tijd. Blij met het product en de hoeveelheid die geleverd kon worden.

Mooie producten en snelle èn klantvriendelijke service!

Wij bestellen al een aantal jaar promotieartikelen bij bedrukken.nl en zijn zeer tevreden over de snelle service, behulpzame medewerkers (echte 'meedenkers') en uitstekende kwaliteit van de producten.

Danny Weerens

Goede service. Denken met je mee. Prettig in communicatie. Zeer tevreden.

Super service!

Voor een nieuwjaarsduik had ik mutsen nodig met opdruk. Het was kort dag dus bij de meeste was het niet meer mogelijk. Dylan van Bedrukken.nl dacht met mee in oplossingen en we ontwierpen een super leuke muts met een haalbare levertijd. De nieuwjaarsduik was 1 groot succes.

Goede service! Ook fijn even terugkoppeling.

Fijn even achteraan gegaan dat het zsm onze kant op kwam!

Super helpful and lovely products!

We have ordered many items, and they are always incredibly helpful in the ordering process, and the items, whether shirts, sweaters, or mugs, always turn out great!

Tevreden over resultaat

Eindresultaat is eindelijk prima geworden. Wat ik een nadeel vond was dat je eerst een bestelling plaatst, vervolgens krijg je concept genaild en moest er nog aanvullende info bij. Ik zou liever eerst zelf het hele ontwerp willen maken en dan de proefdruk krijgen. Maar nogmaals uitstekend geholpen en tevreden met resultaat.

Zeer vlot.

Vanaf het begin werden we goed opgevolgd en kregen we op tijd reactie op onze mails. De kwaliteit was zeer goed van het product en de mensen waren vriendelijk. De levertermijn was echter aan de lange kant, maar voor de rest een top samenwerking.

Klant is koning bij bedrukken.nl

Zeer fijne ervaring men is duidelijk en prettig om mee te communiseren

Fijne hulp voor custommade jongleerballen

Dylan heeft me goed geholpen om de juiste jongleerballen met bijpassend zakje uit te zoeken voor mijn bedrijf. Hij denkt mee, communiceert adequaat en dat maakt dat ik een fijne ervaring bij bedrukken.nl heb.

top service

tassen zoals altijd goeie kwaliteit, mooi bedrukt, en goeie prijs goeie opvolging, en snelle levering wij zijn blij met de service van bedrukken.nl, en de klanten zijn super blij met hun mooie tas

Bedankt en tot de volgende keer

Even een snelle shoutout naar jullie! Ik heb recentelijk twee keer bij jullie besteld voor blanco artikelen, en ik wilde even laten weten dat het helemaal top was. De levering verliep goed. Ook de communicatie via e-mail was echt fijn. Bedankt en tot de volgende keer,

Goede kwaliteit, prettige communicatie en snelle levering

Last minute deze bekers besteld inclusief graveren. Prettige afstemming over het eindresultaat en verzendtijd. Het team van Bedrukken.nl maakt waar wat ze beloven, absolute aanrader!

Fijne koffiebekers

Mooie koffiebekers voor op kantoor. Er kan een dubbele koffie in, wat erg gewaardeerd wordt door collega's. De koffiebeker houdt ook fijn vast in de hand, dus echt een aanrader om te bestellen!

Denken goed mee!

Natuurlijk moest er op het allerlaatste moment nog het e.e.a. besteld worden. Zo gaat dat immers. Maar voor Bedrukken.nl totaal geen probleem! Super snel geschakeld, super snel in huis! Helemaal top.

Jelle heeft mij perfect geholpen om de beste producten uit te zoeken voor het kerstpakket. Ik geef net geen 10 omdat de mutsen die ik graag wilde net uitverkocht waren, maar er kwam een goed alternatief.

Snelle service en denken goed mee

Mooi mok, fijn meegedacht met het ontwerp en de mogelijkheden binnen de door ons gewenste levertijd. Top service.

Erg tevreden met het resultaat voor de bedrukking op tassen.

Tassen met opdruk besteld, zeer snelle service en reactie op vragen over het product. Erg snel geleverd en de bedrukte tassen gekregen zoals verwacht.

Goede kwaliteit met een snelle levering

Bij bedrukken.nl is je bestelling snel klaar en van goede kwaliteit.

Snelle en correcte afhandeling.

Top bedrijf, meedenkend, en snelle service

Snelle service, prettig contact!

We bestellen regelmatig give aways met ons bedrijfslogo. Altijd snel geleverd en van goede kwaliteit!

Top bedrijf! Alles snel en professioneel geregeld.

Klanten vriendelijk, grote assortimenten met ruime keus, scherpe prijs en altijd bespreekbaar. Echt goede kwaliteit, offerte snel aangemaakt, samples verstuurd. Ze denken met klant mee ;-)

Rugtasje, snel geleverd

We waren op zoek naar een eenvoudig tasje met logo voor een weggeef-actie. das was zo gevonden Voorbeeld van tas met logo per mail ontvangen. Prima en snel geholpen. Netjes binnen de opgegeven tijd geleverd. Logo is wel wat dun gedrukt, de stof schijnt beetje door, klein minpuntje.

Goede service en goed contact

Bedrukken denkt met je mee. Plezierige medewerkers die goed bereikbaar zijn. Plezierig bedrijf om mee samen te werken.

Reageren vlot, betrouwbaar en vlotte levering

Reageren vlot, betrouwbaar en vlotte levering

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!