Goede dienstverlening!

Snel antwoord en actie! Ook op korte termijn, we zijn super tevreden!

Zeer betrokken

Goede klantenservice. Beantwoord emails snel en is betrokken.

Nooit teleurgesteld

Zo fijn als mensen bereidwillig meedenken. Jelle is een topper.

Positieve ervaring!

mooie bedrukte shirts besteld, perfect geholpen en snelle levering.

Top van begin tot einde!

prijs/kwaliteit is uitstekend, als ook de service!

Bedrukken.nl denkt graag mee!

De afgelopen jaren hebben wij veel relatiegeschenken, gadgets en custom-made items via bedrukken.nl besteld. De samenwerking is prettig, de lijnen zijn kort, er wordt met je meegedacht en de levering is meestal vrij snel. De kwaliteit van de producten is prima en de prijs past hier goed bij.

Goede Service

Mooie opdruk, goede opvolging en zeer goede en betrouwbare service!

Goede kwaliteit, vlotte en vriendelijke service

Snel en persoonlijke service

We hadden een klein spoedje, na kort contact kwamen we er snel uit en waren de brillen bedrukt en geleverd voordat we op het vliegtuig zaten!

ronduit top service

top, snelle service. en wat geleverd wordt ziet er perfect uit

Kan niet beter

Deze bouwstenen zijn fantastisch, super leuk als uitdeelt cadeau en ziet er professioneel uit! De klantenservice is spectaculair; snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie. De levering was snel en alles kwam zoals beschreven. Supper blij!

Mooi bedrukt en goede service!

Voor de dag van de leerkracht hebben wij onze personeelsleden een gepersonaliseerde drinkbus gegeven met het logo op van onze school. Mooie reacties op gekregen. Ook weer goed geholpen geweest bij het uitkiezen en nadien ook fijne opvolging zoals steeds.

Perfect geholpen

Ik ben goed geholpen bij het maken van een keuze. Vriendelijk personeel gesproken. Wij hebben de tasjes ook super snel ontvangen! TOP!

Super bedrijf erg goed geholpen

Super fijn bedrijf, van begin tot eind een hele goede begeleiding gehad van Sem.Ik ben 100% tevreden en ga hier de volgende keer zeker weer bestellen Min complimenten

top, mijn fout losten zij goed op

bestelling kwam niet aan, nieuwe batch werd opgestuurd, kwam ook niet aan, bleek zelf in mn adres gemaakt te hebben, uiteindelijk alles toch op tijd geleverd gekregen

Goed geholpen en alles volgens afspraak

Jelle heeft mij snel en goed geholpen en alles is volgens afspraak geleverd.

Top service en ondersteuning! zelfs bij kleine afnames

Goed contact, snelle levering en mooie producten tegen een uitstekende prijs.

Top service & mooi product

We hadden een spoedverzoek en dankzij de snelle en goede hulp van Pieter konden we ons personeel een mooi bedrukte mok geven

Goede hulp en service

Bedankt voor de goede hulp Jelle

Herhaalaankoop ook deze keer weer top geregeld

Na een jaar weer nieuwe tassen nodig, makkelijk, meedenken en snelle levering.

Het is zo fijn dat de collega's daar zo met je meedenken en je helpen waar nodig. Ik kan ze van harte aanraden.

Goede service en een fijn product

Wij werken als vereniging al jaren samen met bedrukken.nl en ik kan zeggen dat het altijd een goede ervaring is. Producten zijn vaak van hoge kwaliteit en deze bomberjacks vielen bij ons enorm in de smaak.

Goede kwaliteit en snelle levering

Hele fijne service

Topkwaliteit en Topservice!

Er zijn veel aanbieders op de markt als het gaat om bedrukken. Het is daarom altijd riskant wat je kiest. Echter, wat zijn wij blij dat we gekozen hebben voor bedrukken.nl! Na de bestelling is er meteen contact met mij opgenomen om de bestelling door te nemen en werd er gelijk advies gegeven over kleuren ed. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Vriendelijke medewerkers en hele snelle service!

Wij maken van vaak gebruik van diensten mbt het bedrukken van relatiegeschenken. Werken met veel deadlines en het is altijd spannend of de producten op tijd binnen komen. Doordat bedrukken.nl een eigen drukkerij heeft, is er veel meer zekerheid te geven over de verwachte levertijd. Wat voor ons een enorm pluspunt is! Ook de medewerkers zijn goed bereikbaar en helpen je snel en goed. Fijn samenwerken dit!

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!