Super leuke handige rugzak!

We hebben deze rugzak besteld als presentje voor onze medewerkers. We hebben veel positieve reactie gehad! Het is een deugdelijke rugzak, met precies voldoende vakjes etc. Ook ziet hij er stoer uit! Ook de service was top!

goed!

Altijd een prettige ervaring om zaken te doen met de vriendelijke en hulpvaardige mensen van Bedrukken.nl waar je als klant geen nummer bent. Duidelijk communicatie, snelle levering en goede producten. Zal zeker hier weer bestellingen plaatsen.

Geweldige service, geweldig product, snelle levering!

Elke opdracht die ik bij Bedrukken.nl ontwikkel is een plezier. De service is snel, accuraat en vriendelijk. Kwaliteitsproducten en kwaliteitsdrukwerk en branding. Altijd een snelle en tijdige levering. Het is geweldig om een product te ontwikkelen met het team van bedrukken.nl en het is altijd een plezier om het te ontvangen.

Snelle services!

Reikon heeft al vaker bij bedrukken.nl besteld. Wij worden altijd goed geholpen met eerlijk advies. Ook dit keer zijn wij snel geholpen met een spoed aanvraag. Erg tevreden!

Last minut

Super goed en snel geregeld, duidelijk communiceren. Top

Top service!

Bedrukken.nl staat steeds klaar voor een nieuwe opdracht, en volgt deze tot in de puntjes op. Ze antwoorden zeer snel op al je vragen, bezorgen je aangepaste offertes en volgen de bestelling op van begin tot einde. Ik ben zeer tevreden van de service die ik heb ontvangen en ga zeker nog bestellingen plaatsen.

Snelle levering en precies zoals verwacht!

Binnen een week had ik roze, bedrukte zonnebrillen nodig. Keurig op tijd en precies zoals bedacht heb ik deze ontvangen.

Snelle levering, prima kwaliteit en bestelproces (voor de 2e keer besteld).

Snelle levering en goede kwaliteit

Was top voor ons event!

Uitstekende levering van naambordjes

Goed contact met medewerker van Bedrukken.nl. Duidelijke afsteming wat wel of niet op het bordje moet komen. En wordt daarna volgens afspraak geleverd.

Snel en goed contact en blij met het resultaat

Uitstekende service en producten

De producten die ze leveren zijn zeer divers en van uitstekende kwaliteit. De service die ze bieden is snel en bekwaam. Ik ga hier vaker bestellen!

Consistente kwaliteit

Met een top samenwerking direct tot bestellen van tote's voor onze winkel overgegaan en sindsdien jaren klant.

Snelle, goede service, mooi product!

Snelle, goede service, mooi product!

Fijn contact, snelle levering

Er werd goed meegedacht met onze vraag en gekeken naar de beste mogelijke oplossing in de beschikbare tijd. Heel prettig contact gehad met goede opvolging.

Snelle communicatie, en snelle productie! Thanks Jelle!

Zeer duidelijke communicatie, super vriendelijk, snelle service, vroeger geleverd dan oorspronkelijk vermeld.

Goede communicatie en mooi product

Heel fijn geholpen door Dylan. Planken waren prachtig gegraveerd en op tijd geleverd.

mooie stijlvolle thermosfles

Een mooie stijlvolle thermosfles waar de bedrukking mooi in gegraveerd is. Hij houd ook echt goed warm. Er in zit ook nog een zeefje geklikt, waardoor je bv fruit erin zou kunnen doen, of thee, en het dan niet mee komt als je er uit drinkt. Een leuk cadeautje om te geven! Contact met Bedrukken.nl liep ook soepel!

Goede kwaliteit en duruzaam

Handige rugzakjes voor goodiebags, tijdens events of voor nieuwe collega's. Niet duur, wel duurzaam.

Prima product. Fijne balpen.

We besloten op laatste moment om een balpen cadeau te doen aan de deelnemers van ons evenement. Bedrukken.nl verzorgde binnen zeer korte termijn dat de pennen tijdig met opdruk geleverd werden. Wij blij, deelnemers blij. Bedrukken.nl bedankt voor de geweldige medewerking !!!

Mooie mok met prachtige bedrukking.

Fijne service.

Perfecte ervaring. Van A tot Z loop alles vlot.

Zeer vlotte dienstverlening en soepele communicatie met Jelle. Hij is heel meedenkend met de klant. Het resultaat is dan ook top en zeker aan te raden.

Goede kwaliteit en perfecte klantenservice!

Super tevreden met de naamplaatjes en ook de klantenservice is erg prettig. Goed bereikbaar en erg behulpzaam. Zeer tevreden!

Super goede service!

Vind de persoonlijke benadering van dit bedrijf echt heel fijn, werd super geholpen, snel geholpen en ze denken met me mee! Heb hele gave tassen laten bedrukken aan beide zijden en is heel mooi geworden, blij!

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!