Nette, snelle service!!!!

Ik werd duidelijk geholpen. Gaven goede uitleg. Email contact verliep snel en de tassen zien er super uit! Ik ben tevreden en zal voor een volgende keer zeker weer hier bestellen.

zeer goed

snelle service, fijn contact, meedenken met de klant.

Klantvriendelijk en snelle afhandeling

Zelfs met een last-minute aanvraag weet Bedrukken.nl een zeer goede service te leveren. Snelle reactie via email, correcte offerte op maat en een prima product op tijd geleverd. Ik kan ze alleen maar aanraden!

Wonderful customer service and care!

I have been very pleased with the service and the assistance I have received from bedrukken.nl It is a company that does not underestimate the importance of kindness and patience when assisting their client.

Goede communicatie en snelle levering !

Ik bestel met regelmaat bij bedrukken.nl en mijn ervaringen zijn altijd goed, snelle reacties, hupvaardig, meedenken, snelle levering.

Geweldig zoals altijd, super kwaliteit, snelle levering en een hele goede service!

Één belletje of mail naar Bedrukken.nl en het is daarmee eigenlijk al geregeld. Vlotte behandeling, snel antwoord op vragen en vooral het meedenken waar Bedrukken.nl in uitspringt! Altijd dezelfde contactpersoon, iemand die weet wat wij willen en daardoor nooit de plank misslaat. Jelle Visser is onze topper!

Weer dik tevreden!

Weer helemaal blij met de producten die ik bij Bedrukken.nl besteld heb! Goede communicatie en nette snelle levering:)

Top service!

Snelle levering, prettige communicatie

Eerst voorbeeld aangeleverd via de mail, aanpassingen gedaan, ging vlot, prettige en snelle communicatie.

Snelle goede service en kwaliteit!

Prima tassen met goede bedrukking en snel geleverd met fijne communicatie tussendoor.

Spoed maar goed!

Ik had op zeer korte termijn een aanzienlijk aantal bedrukte tasjes nodig. Na wat online gezocht te hebben heb ik uiteindelijk contact gehad met Bedrukken.nl en is alles eigenlijk zo goed als het kon verlopen. Ik ben ook in iedere stap van het proces meegenomen waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten, erg fijn! Echt niets op aan te merken!

Goede kwaliteit en snelle service

Prettig contact over wijzigingen, goede kwaliteit van het materiaal en er wordt snel gereageerd op mail!

perfect professioneel

Service, kwaliteit, bereikbaarheid, meedenken, ervaring, hartelijkheid, vooral geduld met besluit van de klant en dan nog op tijd met de levering:)

Goede communicatie!

Goede communicatie gehad met de accountmanager, juiste product voor het doel.

Snelle service en goeie kwaliteit!

Voor het eerst besteld bij bedrukken.nl en ik moet zeggen wij zijn zeer tevreden. Snelle levering, goed product en dat voor een redelijke prijs.

Problem solvers!

Op de woensdagmiddag, half uur voor sluitsingstijd en met hemelvaart voor de deur waren wij veel te laat met een bestelling. Echter wist Jelle binnen een half uur een grote bestelling van 60 gepersonaliseerde giften met mij kort te sluiten die we vervolgens de volgende werkdag al op konden halen. Top ervaring en kom hier zeker terug.

USB-sticks met bedrukking

Vlotte bestelling, goede opvolging en vlotte levering. Mooie kwaliteit van bedrukking

Helemaal naar wens en optijd geleverd

Mooie kwalitatieve blikken met een strakke opdruk. Communicatie verliep uitstekend en levering was ruim optijd.

Persoonlijk en direct contact voor een bestelling op maat.

Ik had mokken nodig met opdruk van ons bedrijf met een slogan. Deze order ingediend. De order werd snel opgepakt en ik werd ook voorzien van advies. Hierdoor maatwerk geleverd en ben ik goed geholpen. Daarna een snelle levering van de mooie mokken, die we hebben uitgedeeld aan collega's!

Goede en snelle service, vriendelijk geholpen

Offerte snel ontvangen en daarna onze vragen snel beantwoord. Ook de digitale drukproef snel ontvangen. Alles op een vriendelijke manier.

Uitstekende service!

Ik heb contact met hen opgenomen over de levering omdat ik de tassen op korte termijn wilde hebben. Ze stuurden de goederen zoals beloofd en we ontvingen ze op tijd. Prima service met oog voor persoonlijk contact. Ik ben van plan al mijn behoeften bij hen te bestellen

Geweldige service en aandacht

Je wordt in alle fase van het proces goed geholpen en pro actief geïnformeerd.

Prima service!

We zijn erg tevreden over de service van bedrukken.nl. Bestelling, digitale proef, levertijd en uiteindelijk het resultaat natuurlijk. Bedankt weer!

Snelle service en goed geholpen

Snelle service en goed geholpen door Jelle. Bekers zijn erg goed en netjes bedrukt in de juiste kleurstelling. En ook snel geleverd.

Snel en precies zoals verwacht!

Voor mijn bedrijf wilde ik een tas met mijn logo erop, om uit te delen aan klanten. Ik had heel snel een proefdruk in mijn mail van Bedrukken.nl. Hier was ik gelijk content mee. In het echt bleek de tas nog mooier, en werd al binnen een paar werkdagen geleverd.

De Bolanden 4

7071 PW Ulft

0315-200010

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken met logo. Door ons grote assortiment en eigen voorraad zijn we in staat om jouw relatiegeschenken heel snel te leveren, al vanaf 2 werkdagen. We bedrukken deze in onze eigen drukkerij, waardoor een goede kwaliteit en snelle levertijd gegarandeerd is. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de beste relatiegeschenken? Ons team van deskundige medewerkers staat voor je klaar. Bel ons op 0315-200010 of stuur een mail naar [email protected]. Of breng een bezoek aan onze drukkerij in Ulft. Tot ziens bij Bedrukken.nl!