Perfecte service, supersnelle bediening

Voor de eerste keer besteld. En dag nadien al verzonden.

Prima service. Snelle verzending, snelle en vriendelijke reactie bij what’s app contact. Zeer klantvriendelijk.

Super vlotte service!

Zeer Snelle en vriendelijk antwoord ontvangen bij een vraag. Pakketje 2 dagen later goed ontvangen! Dankjewel!

Alles goed verlopen!

Prima verlopen!

Snelle service, reactie en verzending, goede kwaliteit en kloppende afbeelding van het artikel

Fantastisch online winkel!

Goede service, ontzettend vriendelijk, snel, netjes gewoon SUPER!

Super service, duidelijk, snel en eerlijk

Goede en zorgvuldige service

Mooi verpakt.

Van bestelling tot levering top!

Ik ben altijd van huiverig om op een voor mij onbekende site te bestellen maar alles verliep perfect en een mooi aflevering van de bestelde artikelen met een attentie en een mooie brochure. Ik ga jullie site zeker vaker bezoeken.

Super snel bezorging

Pakje mooi als cadeautje verpakt!!

Leuke site, mooie aanbiedingen

Like had de perfecte sjaal gezien in een winkel. De prijs…. Alleen niet zo perfect. Online dezelfde sjaal gezien met 50% korting. Meteen besteld en 2 dagen later kon ik hem gebruiken. Erg blij mee. Tot de volgende keer.

Hele goede service en communicatie.

Ik kocht een mooie broek die uiteindelijk helaas niet goed bleek te passen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en het retourproces verliep vlot en vlekkeloos. Ben zeer tevreden over de service.

Snelle levering.

Hoopvol uitkijken....

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus , geen sterren om te beoordelen. Omdat ik het anders niet kan versturen...dus 1 ster. En ik hoop dat ik snel mijn bestelling te zien krijg.

super tevreden

Mooie broek voor een goede prijs ontvangen, prima verpakt e op tijd ontvangen!

Snelle levering en mooie kleding

Snelle levering en mooie kleding

Genieten

Makkelijk bestelproces, goede communicatie, keurige levering. Genieten van mijn aankoop

Fijne site, snelle levering.

Fijne duidelijke website. Snel geleverd

Supersnelle Peperkorrel

Zeer goede prijs voor prachtig stijlvol colbertje van summum. I love it. Ga zeker vaker bestellen bij de Peperkorrel.

Snel

In het weekend mijn bestelling geplaatst en op dinsdag met de 'dagelijkse' postbezorging al in huis. Bovendien de hoogste korting in vergelijking met andere modewebsites gescoord!

Goede beschrijving in een telefoongesprek van het te bestellen artikel. Snelle verzending met een attent persoonlijk kaartje!

Helemaal leuk!

Snelle levering van een winkel die ik tot op heden niet kon. Lang leve Google!

Top aankoop

Snelle levering, conform verwachting! Erg blij mee.

Fijne webshop

Super snelle levering, mooie items!

Uitstekende service

Alles is perfect verlopen. De bestelling werd snel verwerkt. Ik kreeg keurig een bevestiging en track en trace gemaild. Kleding zag er goed uit en het pakket werd naar verwachting bezorgd.

Postbus 150

5660 AD GELDROP