Hele snelle levering

Heerlijk avondje uit

We hebben heerlijk gegeten in een heel gezellig restaurant(je) met een vriendelijke bediening. Zeker een aanrader!

Betrouwbaar, snelle levering

Duidelijke site. Betrouwbaar, transparant. Snelle levering.

Fijne winkel

Mooie collectie, snelle levering, kortom een fijne webshop

Snel

Fijne website, snel geregeld.

perfecte service

vlotte en klant gerichte service, altijd tijd om een vraag direct te beantwoorden of om iets uit te zoeken, top

Top service!

Goede en snelle service

Uitstekende service

Heel blij met mijn nieuwe sneakers. Gisteren besteld, vandaag al in huis.

Als ik bel zijn altijd heel behulpzaam.

Ze zijn altijd vriendelijk, nooit is er iets te veel ze hebben altijd tijd voor je.

perfect

online schoenen besteld omdat mijn eigen mode zaak ze niet meer had, netjes verpakt, verzorgd opgestuurd en altijd leuk om een gepersonaliseerd kaartje erbij te krijgen, echt top!

Mooie schoenen, mooie korting, snelle levering, mooi verpakt ! Super bedankt !

Super webshop

Duidelijke website, mooie gevarieerde collectie snelle levering en klantvriendelijke klantenservice. Zeker een aanrader!

Niets op aan te merken

Snelle levering met zorg ingepakt

Snelle fijne service

Vandaag besteld morgen in huis Snelle fijne en goede service

Snelle service en persoonlijk kaartje erbij

Super snelle service, mooi verpakt met een persoonlijk geschreven kaart erbij. Een kadootje voor jezelf

Fijne (web)shop

Ik kwam toevallig op hun site terecht omdat ik op zoek was naar een bepaald merk en model en kleur schoenen. Deze vond ik bij de Pepperkorrel en nog met een waanzinnig fikse korting ook. Het pakket werd snel en netjes verpakt geleverd. Werd ook netjes op de hoogte gehouden. Ik ga hier zeker vaker shoppen.

Mooie website

Mooie website, super goede en fijne service!

Makkelijk en supersnel

Zoektocht op Google bracht me bij deze winkel. Trui besteld, ging makkelijk, goede info, snelle levering én een persoonlijk geschreven kaartje. Top!

Snelle verzending

Mooie kleding in de uitverkoop, snelle verzending snelle reactie op een vraag. Een webshop die ik blijf volgen, jammer genoeg is de fysieke winkel te ver weg. Maar de webshop is mooi aternatief

Snelle levertijden, en als je belt om wat te vragen. Wordt je heel vriendelijk geholpen.

Een prettige ervaring

Mooie merken en altijd goed en snel advies per email!

Prima op de hoogte gehouden via de mail Snelle levering

na bestelling meteen in huis. netjes verpakt met leuke kaart erbij. had foute maat besteld na terugsturen meteen geld terug. kortom betrouwbaar.

Persoonlijk en snel

Jullie hebben een uitgebreide collectie, duidelijke site. De bestelling en verzending is klantgericht en altijd volgens afspraak.

Postbus 150

5660 AD GELDROP