geweldige en snelle service

Super geholpen. Heel vriendelijk en heel snel. Fijne webshop!!!!!

Snel en correct!

Ik kreeg mijn bestelling erg vlot toegestuurd. Netjes verpakt met persoonlijk briefje erbij. Heel aardig. Goed geregeld allemaal!

Zeer vriendelijk & fijn!

Snel, accuraat, vriendelijk, persoonlijk, attent

Snelle, correcte service

Ik had mijn bestelling geplaatst maar vergeten de kortingscode te gebruiken. Dit was geen enkel probleem, als ik het artikel zou houden, zou de korting alsnog verrekend worden. Het artikel werd meteen de volgende dag bezorgd.

Alles wat ik bestel is op tijd en krijg zelfs een persoonlijk kaartje van de eigenaresse erbij.

Top! Zeker in deze zware tijd!

Super geadviseerd, mocht zelfs bellen op 1e Paasdag

Ik had een probleem met een bestelling qua maat en beschikbaarheid en dat werd met 1 telefoontje direct voor mij opgelost.

Snelle goede service

Snelle service en ik ben heel blij met mijn aankopen

Mooie collectie kleding accessoires , goede service! ‘n Aanrader!

Keurig verpakt en snel bezorgd

Tevreden klant

Snelle levering en ziet er keurig uit!

Leuk met een persoonlijk kaartje erbij!

Super goede service!!!

Wat een super leuke winkel en zo leuk om mijn pakketje te ontvangen met een persoonlijke boodschap.

Vlotte verzending, netjes verpakt en een leuke persoonlijke boodschap!

Snelle levering, super mooie kwaliteit broek.

Ik had laarzen besteld waar nog maar één maat van was. Helaas waren ze te klein dus moest ik ze terugsturen. Kreeg al meteen bericht dat ik het geld terug zou krijgen en ik had het geld inderdaad al heel snel op de rekening staan! Goede service dus!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Het bestelde werd de volgende dag al geleverd. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje. Helaas was de maat niet goed en heb ik het moeten retourneren. De kleinere maat was niet meer op voorraad.

Fijn pakket, mooi op tijd!

Mooi verpakt, leuk presentje! In 1 woord top!

Snelle levering en zeer zorgvuldig zonder verspilling van verpakkingsmateriaal ingepakt

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Overzichtelijke webshop en snelle verzending, top*****

Positief

Klantvriendelijk; afspraken worden nagekomen!

Snelle levering met persoonlijk kaartje

Altijd snel geleverd, mooie collectie op de site en persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling. Top!

Product zoals omschreven op de website en snelle goede levering van het gekozen item

Altijd gezellig en vriendelijk bij de Peperkorrel

Word altijd vriendelijke en goed geholpen. Goede merken qua kleding en ook heerlijk om rond te snuffelen bij de snuisterijen.

Prima!!

Snelle levering, netjes verpakt en een leuk persoonlijk kaartje!!

Snelle en goede service!

Ik vond de site prettig en het betalen ging eenvoudig en soepel. Ook de mailtjes waren duidelijk en de bezorging snel!

Altijd uitmuntend, verzenden en klantvriendelijkheid

Erg goed, super mooie kleding en hele klantvriendelijke eigenaresse!

Postbus 150

5660 AD GELDROP