Snelle verzending

Je bestelling wordt snel verwerkt en verzonden. Helemaal top.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Goede kwaliteit en service

In de winkel was het altijd heerlijk om rond te neuzen tussen alle mooie kleding en accessoires. Dat mis ik nu wel eens. Maar ook ben erg blij dat ik toch nog online iets kan bestellen. Het product voldeed weer geheel aan mijn verwachtingen.

Snel afgeleverd, geen probleem

Ben blij met hoe snel mijn bestelling afgeleverd was

Prima service; heb een broek omgeruild en deze werd zsm geleverd. Goed contact via whatsapp hierover gehad, ook goede informatie over het product ontvangen.

Correct en snel verzonden! Top!!!

Hele vlotte service

Hele vlotte service. Artikels zijn verzorgd en mooi verpakt.

Geweldige webshop

Leuke aanbieding summum woman

Keurig!

Efficiënt, vlot, betrouwbaar, duidelijk, netjes. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Snelle levering leuke collectie en goed verpakt

Goede kwaliteit en service

Netjes geholpen en geadviseerd. Toen ik per ongeluk een verkeerde item besteld had kon zonder problemen de juiste bestelling geleverd worden en het verschil terug betaald Goede service en snelle reactie en levering

Persoonlijk, netjes en snel!

Hartelijk dank voor de perfecte service!

Vriendelijke winkel goede service

Heel vriendelijk aan de telefoon en een goede service

Bestel hier regelmatig , altijd goed!

Kan het iedereen aanbevelen.

Leuke mooie kleding, geweldige service,

Top geregeld

Goede en snelle communicatie en verzending!

Goede en snelle service

Na bestellen, goede en snelle service

Snelle reactie, komt afspraken na!

Mantel besteld. Ellen reageert snel en komt afspraken na. Blij met de mantel en met de snelle en goede service.

Erg klantgericht!

Zelfs een jas die uitverkocht was op de site, is opnieuw besteld.

Altijd goed

Bij alles wat ik gekocht heb bij de Peperkorrel kreeg ik altijd goed en eerlijk advies en daar houd ik van. Kortom erg goede, fijne en eerlijke service/kleding

Heel leuk assortiment en snelle levering. En wat het afmaakt is het persoonlijke kaartje bij je bestelling!

Snel, duidelijk , gewoon niets op aan te merken

Snelle levering,netjes verpakt. Leuke merken

Geweldig prettige zaak!

Zo zou het overal moeten gaan. Bezorging zeer snel, keurig ingepakt, mooie folder erbij gevoegd en de factuur in een enveloppe. Het kan niet beter!

Telefonisch bereikbaar! Supersnelle levering Vriendelijk Degelijk verpakt Je voelt je geen nummer

Postbus 150

5660 AD GELDROP