Snelle en goede levering,de mooie echte producten en 'n attent handgeschreven briefje erbij. Helemaal top, absoluut aanrader

Super fijne webwinkel

Webwinkel is duidelijk en overzichtelijk met af en toe een leuke kortingsactie. Ik vind Ellen super aardig en reageert heel snel bij vragen. Dus ondanks niet in de buurt shop ik er graag online.

Gode service

Snel geleverd, mooi ingepakt en een lief kaartje erbij!

Altijd goed geholpen en bestellen online ook goed.

Zoals ik hier voor al beschreven heb.

Klantexperience wow

Vriendelijk Behulpzaam Kwaliteit Perfect ingepakt

Snel geleverd, en goed verpakt.

Snelle levering van mijn bestelling en heel goed verpakt. Wat ik erg leuk vond is een met de hand geschreven berichtje op een leuke kaart !!

Erg blij met mooie laarzen van Shabbies, pakket snel bezorgd en persoonlijk kaartje erbij van Ellen, super!

Super en goed behandeld

Snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt.

Prima bedrijf

Netjes ingepakt, leuk persoonlijk kaartje erbij. Snel in huis. Beveel dit zeker aan om hier te bestellen.

Mooi en snel

Ik ben blij met de keuze en met de snelle levering.

Super service en heel erg vriendelijk

Online bestelling super snel geleverd. Netjes verpakt.

Top: Snelle levering en najaarskorting. Tip: retourformulier in doos erbij doen.

Super service

Zeer klantvriendelijk en meedenkend me de klant

En de cph500 laarzen zijn top!

Superservice!

Bestelling netjes en snel geleverd.

Mooie merken en snelle service

Mooie merken en overzichtelijke site. Snelle service met een persoonlijk kaartje erbij.

Goed geregeld!

Keurig op tijd verzonden, met zorg en met een persoonlijk tintje ingepakt. Leuk!

Geweldig leuke winkel, mijn 1ste keus

Ik kom graag neuzen iedere collectie zijn er weer hele mooie dingen. De site vind ik nog een beetje vervelend zoeken... het zou bijv fijn als je op maat kan zoeken.

Blij met de top

De levering van mijn pakket is volgens verwachting verlopen.

Snel en keurig!

Leuk om te winkelen in deze gezellige overzichtelijke winkel met mooie spullen en een uitstekende se

Zie boven!

Top assortiment en idem aan service

Heerlijke winkel ook om online te snuffelen. Super service en altijd bereid om aan te geven hoe iets valt. Kortom top ‘online’ winkel

Aanrader!

Op zoek die mooie laarsjes in mijn maat en gevonden bij de Peperkorrel. Dezelfde dag zijn ze verzonden en via e-mail prima op de hoogte gehouden. Netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.... Aanrader!

Zeer goed.

Leuke webshop, mooie kleding, Prima service en snelle levering.

Postbus 150

5660 AD GELDROP