Wat een mooie stevige kraan. Duidelijke installatie handleiding en handige instructie video op de site. Op de mail gelijk reactie en prima service. Deze kraan kan je gerust aanschaffen, zeker voor deze prijs. Kokend water loopt perfect. Hier hebben wij absoluut geen spijt van
Beste Robin, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Heel goed. Snel en simpel aangesloten. Prettig in gebruik. Ook een erg goede klantenservice.
Beste Sietse, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Kokendwater kraan is echt prima. Echter de bijgeleverde zeepdispenser was helaas niet compleet. Dit werd netjes opgelost. Zeer tevreden. De kraan is makkelijk te instaleren en ziet er erg mooi uit. Ook de grote van de boiler valt ons erg mee. Hierdoor hebben we nog voldoende ruimte in ons keukenkastje.
Originele beoordeling
Kokendwater kraan is echt prima. Echter de bijgeleverde zeepdispenser is helemaal niets. Eerst via bol besteld. Daar beelden ze een inbouw af en krijg je een vrijstaande. Na veel gemailt waarbij de vriendelijkheid ver te wensen over laat, deze terug gestuurd. Hierop bij de originele website besteld. Toen wel een inbouw ontvangen maar niet compleet. Het flesje kan niet bevestigd worden of er mist een koppelstuk. Klantenservice ontkent. Hopelijk gaat er niets stuk aan de kraan, heb m'n twijfels of ik dan wel geholpen word.
We hebben een kraan met een lange levertijd besteld. 3 weken. Dus alleen een review van de website: die is overzichtelijk met een makkelijke bestelprocedure.
Originele beoordeling
Kraan geselecteerd op de website. Betaald. Daarna stilte.
Helemaal tevreden met onze kraan. goede kwaliteit en werkt zoals we wensten. Erg prettige klantenservice en binnen een dag in huis.
Beste Jop, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
kraan werkt opzich goed maakt wel veel herrie met opwarmen, ook vind ik het jammer dat de koudwaterstand (blauw stipje) aan de achterkant zit en warmwater (rood stipje) aan de voorkant of is daar een oplossing voor?
Beste J Lienden, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben zeker een oplossing d.m.v. een ander type ventiel welke eenvoudig te verwisselen is. Zo werkt u taphendel op een andere wijze. Dit ventiel kunnen wij kosteloos naar u verzenden. Als u het geluid tijdens het opwarmen hinderlijk vind, kunt u wat geluidsabsorberend materiaal gebruiken om enig geluid te reduceren. U kunt telefonisch contact opnemen of ons een mail sturen voor verdere ondersteuning. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Nog niet in gebruik Keuken pas over 4 maand geleverd Levering kraan was perfect zeer snel mooie kraan
Beste JGM, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Snelle levering, goede prijs
Beste Angelique, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
De kraan doet wat het hoort te doen. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Al was ik bang voor beschadigingen toen de doos binnen kwam, de doos waarin het was verzonden zag er namelijk niet goed uit.
Beste Lisette, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Vervelend om te horen dat uw pakket niet netjes is aangekomen. Onze goederen verlaten ons bedrijf stevig en netjes verpakt. Wij vermoeden dat tijdens het transport de doos beschadigd is geraakt. Gelukkig is er geen schade aan uw aankoop Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Snelle vlotte bestelling! Prima product!
Beste Vincent, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Afgelopen zondag de 3 in 1 kraan besteld en gisteren al in huis. Ziet er goed uit en voelt ook degelijk. Installatie is zeer eenvoudig en spreekt voor zich. Uiteraard heb ik de meegeleverde documentatie doorgenomen omdat het toch ook kokend water is. Zeer blij met deze kraan !!
Beste Heer Uitgeest, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u een gezond en mooi 2022 en uiteraard veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Snel en juiste product
Beste Coen, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u een gezond en mooi 2022 en uiteraard veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Na het ontvangen van een herinneringsmail tbv het vervangen van de waterfilter,heb ik wederom online besteld. De filter weer netjes en vlot ontvangen en in een handomdraai vervangen. Toffe service weer van jullie. Robert Hardjo
Beste Hardjo, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u een gezond en mooi 2022 en uiteraard veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
De levering was snel, en naar alle tevredenheid alles te hebben aangesloten werkt alles naar behoren. Dik tevreden.
Beste Richard, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u een gezond en mooi 2022 en uiteraard veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Na een kleine hindernis in de bezorging heeft de klantenservice binnen 1 dag contact met mij opgenomen en hier een zeer nette oplossing voor gevonden. De kraan is erg mooi en ziet er kwalitatief goed uit. Ivm ruimtegebrek voor de hendel in onze keuken heeft de leverancier een ander ventiel opgestuurd en hebben wij nog de optie de huidige hendel te laten inkorten. Fijne service en ik heb er vertrouwen in dat de kraan het straks super zal doen!
Beste Jan-Willem, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u een gezond en mooi 2022 en uiteraard veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
De bestelling liep voorspoedig, alleen is deze helaas nog steeds niet geleverd. Ik heb een afwijkend factuur en bezorgadres opgegeven. Bij de track & trace van DHL is opeens het huisnummer van het factuuradres neergezet bij het bezorgadres… en dat huisnummer bestaat dus niet in mijn straat. Ik verwacht dat deze fout is ingevoerd door de winkel bij het pakket versturen, het staat in ieder geval correct bij de bestelling en factuur. En 3x raden wat bij DHL niet kan: het adres wijzigen. Nu heb ik verzocht om het bij een 24 uurs pakketafleverpunt af te geven, zegt DHL dat die dicht is ivm vakantie en is de bezorging nu al 3x uitgesteld. Ik ben daar langs gereden, en die is dus gewoon 24/7 open… ik wacht nu al een week van mijn kerstvakantie in mijn klushuis, omdat elke dag ‘de kraan bezorgd zal worden’, maar die komt telkens niet. Zometeen mag ik gewoon weer gaan werken (350km verder weg) en kan ik die kraan zeker niet ontvangen… Zwaar ontevreden over deze levering en kan helaas nog niets vermelden over het product zelf…
Goed product en een uiterst goede service; snelle reactie en er wordt met je meegedacht. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf!
Beste Louisa, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Knopje bleef hangen, binnen 2cdagen opgelost, nieuwe opgestuurd. Waterfilter ook snel geleverd waarvan ik dacht dat hij niet paste. Via whatsap gesprek toch wel
Beste John, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Snel geleverd en alles zit keurig verpakt. De kraan is nog niet gemonteerd, dus hiermee nog geen ervaring.
Beste Patricia, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Als er vragen zijn omtrent de installatie, neem gerust contact met ons op. Wij wensen u veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Ik moet zeggen het is een heel mooi product. Ik was eerst een beetje sceptisch maar dit was geheel ten onrechte. Netjes ingepakt en solide materiaal. Een dikke 10
Beste Joris, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Werkt fantastisch als je dit eenmaal hebt kun je het niet meer missen in de keuken!
Beste Anouk, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Super service, mooi luxe product voor extra comfort in onze keuken.
Beste Alexander, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Mooie degelijke kraan. Waar voor je geld. Verwacht geen Quooker maar is ook meer dan de helft goedkoper. Boiler maakt wat geluid 1x per half uur, geen aanrader in een open keuken waar je dichtbij zit op de bank, dan kan het denk ik als storend ervaren worden. Slangetje op de boiler van zwak breekbaar plastic, het plastic is te hard waardoor het snel scheurt bij het monteren. Na montage zit het echter prima. Het filter is echt een toegevoegde waarde, filtert vrijwel alles en duidelijk verschil in smaak. Verder prima kraan! Duurzaamheid moet nog blijken. Al met al zeker aan te raden voor mensen die een goede en degelijke kokend waterkraan willen hebben maar geen Quooker geld uit willen geven.
Beste Bob, Hartelijk dank voor uw review. Het geluid van de boiler hoor je wel, maar het stoort niet. Het is een stuk zachter dan een waterkoker, en hij zit toch in een kastje ingebouwd. U kunt als het toch als storend wordt ervaren wat geluidsabsorberend materiaal gebruiken als extra demping. De kokend water aanvoer van boiler naar kraan is een stevige siliconenslang, Dit is een bewuste keuze geweest, omdat siliconen uitermate goed bestand zijn tegen druk, hoge temperaturen (circa 250 graden), flexibel is en niet uitdroogt (uitdrogen leidt tot scheuren/barsten) Wij wensen u veel kookplezier van uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groet Marijn Knottenbelt KokendWaterkranenShop
Nog altijd niets geleverd en weinig of geen informatie. Waar blijft mijn colli. Op de verkoper valt niets aan te merken zij hebben direct na klacht contact opgenomen en het nodige gedaan. Hier is duidelijk de vervoerder in de fout. Keuze van een andere vervoerder is aan te bevelen.
Originele beoordeling
Nog altijd niets geleverd en weinig of geen informatie. Waar blijft mijn colli. De vervoerder heeft een nummer maar blijkbaar nog geen besteld artikel ontvangen. Ik ben zeer ontevreden. De betaling ging direct, maar de levering blijkt een probleem!
Goede service!
Beste Michelle, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
Geen reactie per mail terug hoe ik kan retourneren. Slecht te bereiken. Product wat ik heb besteld is erg slap dus niet handig in gebruik.
Mijn ervaring met deze kraan is hoogwaardig. Perfecte klantenservice Levertijd prima
Beste Frans, Bedankt voor uw review en positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw Multi-Tap kraan. Met vriendelijke groeten, Marijn Knottenbelt KokendWaterKranenShop