Uitmuntend

Bijzonder goed afgewerkte kraan,inderdaad plug and play,meer werk gehad om de oude kraan eruit te halen,dan de nieuwe erin,mooi systeem. Reservoir houd water keurig op ingestelde temperatuur,reservoir is ook mooi compact, en heeft ook niet een aparte zekering groep nodig. Dus echt een aanrader.

Levering was snel en goed verzorgd

Ervaring met de kraan zelf kan ik pas beschrijven nadat de nieuwe keuken klaar is.

Goed alternatief prijs/kwaliteitsverhouding

Mooi product Makkelijk te installeren Snelle levering Goed instelbare temperatuur heet waterkraan Nadeel: - is niet geruisloos bij het opwarmen - standaard warme kraan druppelt soms na

Prima service, snelle levering

Zie bovenstaande

Alles naar wens

Mooi goed product, snelle levering, aardige klantenservice.

Doe geen aankoop bij deze onderneming!

Verstuurd defecte artikelen en gaat dat vervolgens ontkennen! Helaas gekozen voor achteraf betalen via AfterPay en die verplichten je om het defecte artikel te betalen. Gelukkig ging dit maar om E 50,- en geen 500!

Zeer goede ervaring product zoals omschrijving

Snel en professionele levering

Zeer snelle levering, en fantastische telefonische ondersteuning

Snelle correcte levering

Mooi product

Niet echt snelle levering maar dat komt ook door de drukte van dit moment. Werd prima geholpen door de technische dienst.

Fijn bedrijf

Erg tevreden dat het water niet uit de kraan spuit, maar een mooie rustige waterstraal is, erg veilig voor onze kinderen. Mooi design en erg goede kwaliteit. Klantenservice ons helder, snel en vriendelijk geholpen

Nvt

Pas gisteren ontvangen dus nog geen ervaring mee

Bij vragen netjes geholpen

nog niet geleverd ivm voorraad

goede klantenservice en bereikbaarheid

Gewoon goed

Heb gemaild en gebeld en ben netjes te woord gestaan en goed afgehandeld

Netjes mail gekregen dat filter vervangen moest worden gelijk nieuwe besteld en snel geleverd. Goed geregeld

Super handig en erg goede kwaliteit

Zo blij met mijn nieuwe kraan heel goed materiaal en snelle levering

Erg goed

Erg klantvriendelijk en snelle en goeie service

Erg tevreden

Tevreden op alle gebieden; mooi product, goede prijs, snelle levering, behulpzame klantenservice.

Erg tevreden

Levering snel en goed, klachtafhandeling wat minder snel

De levering was snel en goed. Een klacht over het product wordt wat minder snel afgehandeld, maar wel opgepakt.

Prima product, voordelig en super snel!

Prima functionerend en mooi zeeppompje, voordelig en super snel geleverd.

Prima product en levering

Mooie kraan en prima aan te sluiten, hoewel altijd weer lastig is, om de kraan tussen en achter de spoelbakken geïnstalleerd te krijgen. Met het systeem dat op deze kranen gebruikt wordt gaat het heel redelijk. De kraan staat mooi vast en alles werkt goed. In het begin duurde het inderdaad 2 seconden dat het water kwam, maar na een dag gebeurde dat niet meer. Kleine tip is, om in de beschrijving aan te geven dat er ondanks de boiler voor kokend water, nog wel warm water toevoer nodig is. In de tekening was mij dat niet direct opgevallen. Ik kocht de kraan namelijk, omdat mijn boiler stuk was en ik dacht het op deze wijze te vervangen.

Mooi optijd em goed verzorgd

perfect

de eek 5