Prima kraan

Prima kraan erg blij mee, maar de aanwijzing op de gebruiksaanwijzing van de installatie klopte niet en hebben wij via YouTube gehaald en die klopte wel!

Fijne kraan en goede service

Systeem is makkelijk zelf te installeren. Bevalt goed.

Gewoon prima

Dat de bestelling binnen 24 uur word opgestuurd, klopt niet helemaal. Verder heeft het bedrijf een prima service. Wij hebben een kokend water kraan en een waterfilter systeem besteld. Het filter van het waterfilter systeem was kapot. Na een mail werd er direct contact met ons opgenomen en werd een nieuwe filter opgestuurd. Voor het terug sturen van het kapotte filter werd een retourlabel meegestuurd. Gewoon een prima bedrijf.

Alles zoals beloofd en verwacht!

mooie kraan, snelle levering

Overzichtelijke site, goede informatie. Makkelijk bestellen en snelle levering.' Keurig verpakt met alles erop en eraan, zelfs een rolletje afdichtingstape!

Prima heetwaterkraan

Prima heetwaterkraan en gemakkelijke te monteren. Instructies zijn logisch en eenvoudig. Mijn punten van kritiek zijn de dunne plastic slang voor het hete water ziet er een knullig uit. Doordat het geen druk heeft is het straaltje heet water wel erg dun. Het mixen van koud en heet gaat eigenlijk ook niet want dan heb twee handen nodig. Positief is het lage energieverbruik, het hete water en de gemakkelijke installatie. En oh ja de prijs.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De installatie begon beetje moeizaam omdat niet het juiste onderdeel geleverd was. Na telefonisch contact kwam het onderdeel binnen 2 dagen en was het verder makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken.

Snelle bestelling en afhandeling. Eenvoudig te bestellen online! Keurig netjes bezorgd!

Zal zeker een volgende keer weer via deze site bestellen!

Goed geholpen

Nadat mijn eerste kraan niet aankwam omdat hij zoekgeraakt was bij dhl werd er gelijk een nieuwe gestuurd en die was er keurig op de afgesproken tijd!

Ok

Zozo ok

Leveren product niet

Kokend water kraan besteld maar niet ontvangen. Uiteindelijk opgelost door deze te sturen naar een pickup punt in overleg met mij

Nog aan het leren

Het filter lekt op de koppeling Kan ik het filter loshalen zonder de hoofdkraan af te sluiten?

produkt valt tegen

mijn kokendwaterkraan valt tegen omdat deze meer geluid maakt bij het opwarmen dan ik had verwacht. ook na isolatie van de boiler hoor ik het nog steeds duidelijk. verder is het knopje voor het kokend water klein en moeilijk in te drukken, je hebt hier echt kracht voor nodig en als je dan een hele pan wilt vullen voor de pasta b.v. is dat heel zwaar

Prima !!

Hele goede service! We zijn er heel blij mee!! Bedankt!

Snel geleverd, goed spul

Heel tevreden

Prijs Kwaliteit goed. Moest ff wat lang op mijn factuur wachten maar service goed !

Prima kraan, doet wat ie moet doen en mooi geheel.

De handleiding voor het aanleggen van de kraan voor een doe-het-zelver kan wel wat beter en uitgebreider!

Er wordt direct teruggebeld bij vragen via de mail. Kraan net in gebruik, werkt tot op heden naar behoren. Jammer dat eigen warmwater voorziening nodig is bij deze versie. In mijn geval betekent dit 2 boilers in keukenkastje.

Redelijke kwaliteit kraan, snel geleverd, lang wachten op restitutie geld bij retour

Dikke aanrader

Prijs/kwaliteit is boven verwachting. Wij hebben nu de kraan meer dan 2 jaar in gebruik en zijn zeer tevreden. Aanwinst voor ons. Water smaakt trouwens ook veel lekkerder door het waterfilter.

De kraan maakt veel geluid tijdens het opwarmen

De kraan maakt een hard geluid alsof je een waterkoker in de keukenkast hebt staan.

Super service

Zeepdispenser besteld, ik kreeg de dag erna al de DHL tack&trace maar het pakket bleef verschillende dagen lang op status “nog niet door dhl ontvangen staan” . Na een mailtje aan de kokendwaterkranenshop kreeg ik direct antwoord dat er een nieuwe (dus tweede) werd verstuurd. Top! Super service! Ps. Eerste pakket werd later wel aangeboden via afhalen bij een servicepunt. We hebben afgesproken deze niet te gaan halen waardoor die automatisch teruggestuurd werd naar de kokenwaterkranenshop

de eek 5

5363 VD Velp nb