Alleen lekkage bij de aansluitingen bij het filter.
Verkeerde kraan ontvangen. Na een telefoontje de volgende dag al De goede kraan ontvangen. Top service
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Dinsdag besteld en zaterdag geleverd. Helemaal prima.
Beste Jeannet, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Makkelijk te installeren
Beste Louisa, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Het product zier er zeer netjes verzorgd uit.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Snelle levering van de kraan.
Beste Pim, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
makkelijk te monteren ziet er mooi uit wij zijn zeer tevreden
Beste Ellen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Nadat ik gebeld had kreeg ik een melding dat het druk was en of ik een mail wilde sturen maar dat was niet nodig omdat ik werd terug gebeld. Dus zeer goede service en oplossing van mijn probleem
Makkelijk zelf te monteren en fijn in gebruik tegen een mooie prijs
We hebben tot nu niet geïnstalleerd
Beste Baylan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Hopelijk wordt uw kraan spoedig geïnstalleerd. Wij wensen een fijne dag en alvast veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
We hebben tot nu niet geïnstalleerd
Hadden een probleem, er is gelijk telefonisch overleg en uitleg geweest
Beste Lydia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
Ik heb betaald voor het aansluiten en heb hierover nog niets gehoord. Het materiaal is al wel binnen.
Installatie minder eenvoudig dan gedacht, deels veroorzaakt door huidige aansluitingen in mijn eigen keuken (2 verschillende aansluitmaten). Maar verder prima product. Service uitstekend, onderdeel door eigen onkunde defect geraakt, maar als service gratis vervangen!
Beste Arland, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Alleen jammer dat je niet gelijk warm water krijgt,wel gelijk heet water voor bv thee
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Super behulpzame klantenservice. Top kraan voor top prijs. Snelle levering, gewoon top!
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Redelijke kraan, matige montage handleiding, ik mis instructie video op jullie site. Kraan lekte, er zat geen loodgieters tape in de set, zelf moeten halen, stond niet in de instructie. Water slangen krullen op tijdens aandraaien, moer draait niet vrij. Als de kraan eenmaal werkt is ie ok, water komt langzaam op gang. En installatie is onnodig gedoe. Werkt nu naar behoren, warmt snel op, energie verbruik tijdens opwarmen is wel hoog, Meer dan 2000 watt. Set alleen geschikt voor handige klussers
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw review. De kracht van onze kokend water kraan is onder andere dat deze zeer eenvoudig is te installeren. Ter ondersteuning hebben wij een duidelijke instructievideo gemaakt welke te vinden is op onze homepagina. De handleiding is voorzien een tekenschema met daarbij in tekst stap voor stap installatie instructies. De flexibele RVS slangen zijn voor gemonteerd in de kraan als extra service en ter vergemakkelijking. Doordat de boiler drukloos is er geen drukventiel nodig. Bij het tappen van kokend water duurt het 1.5 seconden tot het punt dat het kokend water uit de kraan tuit komt. Onze boiler wordt gewaardeerd met energie label A en heeft een piekvermogen van 1500 watt. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap en een fijne dag. Met vriendelijke groet KokendWaterKranenShop
We hebben hem net ingebouwd, dus..
Beste Greet, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Zeer slecht product niet ontvangen hele middag voor thuisgebleven. Ook nog geen afspraak gemaakt voor installatie
Beste Pepe, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent betreft de levering. U heeft onze kraan bij Albert Heijn besteld en Albert Heijn geeft op hun site aan dat de levertijd 7 werkdagen betreft. Uw bestelling is 5 werkdagen geleden besteld en is reeds afgehaald door het transportbedrijf. De reden dat de levertijd momenteel 7 werkdagen betreft is door de enorme drukte met deze AH actie en zij geven dit ook duidelijk aan op hun site. Wij doen onze uiterste best al onze klanten zo spoedig mogelijk te leveren en de beste service te verlenen. Het installatie bedrijf neemt contact op het moment dat de bestelling is afgeleverd aan het adres van de klant. Met vriendelijke groet, KokendWaterKranenShop
Ik moest mijn kraan helaas annuleren. Dat was prima geregeld.
Beste Leen, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet KokendWaterKranenShop
Nou dat wordt moeilijk. Kraan is wel besteld en betaald. Toezegging was binnen drie dagen wordt u gebeld, maar zeven dagen later nog niets. Nog paar dagjes afwachten.
Beste Theo, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent betreft de levertijd. U heeft onze kraan bij Albert Heijn besteld en zij geven op hun site duidelijk een levertijd van 7 werkdagen aan. Gelukkig zien wij dat uw bestelling reeds aan uw adres is afgeleverd. De levertijd voor uw bestelling heeft in totaal 5 werkdagen in beslag genomen. De reden dat de levertijd momenteel op 7 werkdagen staat komt door de enorme drukte met deze AH actie en wij proberen alle orders zo snel mogelijk te verwerken. Wij doen onze uiterste best al onze klanten zo spoedig mogelijk te leveren en de beste service te verlenen. Wij wensen u veel plezier van uw Multi-Tap kokend water kraan. Met vriendelijke groet, KokendWaterKranenShop
Levering langer dan beloofd. DHL had problemen met de uitlevering, Mooie kraan. Aansluiting moet nog gebeuren. Lijkt eenvoudig. Ik schat dat ik maximaal half uur bezig zal zijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding,
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
Levering langer dan beloofd. Vragenlijst voordat het product is geleverd. Dus voordat het in gebruik is is genomen.
Ik heb hem vandaag keurig op tijd ontvangen
Beste Arie, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen een fijne dag en uiteraard veel plezier van uw Multi-Tap. Met vriendelijke groet Marijn KokendWaterKranenShop
Originele beoordeling
Ik heb de heetwaterkraan nog niet ontvangen
Ik heb het nog niet binnen maar mijn ervaring daar. In het Gemak . Snel geholpen
Kan niets beoordelen omdat het nog niet binnen is...
Helaas niets ontvangen ondanks mail van DHL dat het geleverd zou zijn, vooralsnog is er met mij contact opgenomen en probeert men de zaak op te lossen. Zodra ik de set ontvangen heb zet ik dat hier alsnog op
Originele beoordeling
Helaas niets ontvangen ondanks mail van DHL dat het geleverd zou zijn
Ik zou de kokendwaterkraan binnen 3 dagen krijgen?????