Eenvoudig aan te sluiten

Alleen lekkage bij de aansluitingen bij het filter.

Verkeerde kraan ontvangen. Na een telefoontje de volgende dag al De goede kraan ontvangen. Top service

Dinsdag besteld en zaterdag geleverd. Helemaal prima.

Goed prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk te installeren

Het product zier er zeer netjes verzorgd uit.

Snelle levering van de kraan.

kraan bevalt goed

makkelijk te monteren ziet er mooi uit wij zijn zeer tevreden

Zat met probleem met aansluitingen

Nadat ik gebeld had kreeg ik een melding dat het druk was en of ik een mail wilde sturen maar dat was niet nodig omdat ik werd terug gebeld. Dus zeer goede service en oplossing van mijn probleem

Makkelijk zelf te monteren en fijn in gebruik tegen een mooie prijs

Goed communicatie

We hebben tot nu niet geïnstalleerd

Overleg geweest over de aansluitjng

Hadden een probleem, er is gelijk telefonisch overleg en uitleg geweest

Installatie minder eenvoudig dan gedacht, deels veroorzaakt door huidige aansluitingen in mijn eigen keuken (2 verschillende aansluitmaten). Maar verder prima product. Service uitstekend, onderdeel door eigen onkunde defect geraakt, maar als service gratis vervangen!

Goed zelf te plaatsen

Alleen jammer dat je niet gelijk warm water krijgt,wel gelijk heet water voor bv thee

Uitmuntend

Super behulpzame klantenservice. Top kraan voor top prijs. Snelle levering, gewoon top!

Goede kraan

Redelijke kraan, matige montage handleiding, ik mis instructie video op jullie site. Kraan lekte, er zat geen loodgieters tape in de set, zelf moeten halen, stond niet in de instructie. Water slangen krullen op tijdens aandraaien, moer draait niet vrij. Als de kraan eenmaal werkt is ie ok, water komt langzaam op gang. En installatie is onnodig gedoe. Werkt nu naar behoren, warmt snel op, energie verbruik tijdens opwarmen is wel hoog, Meer dan 2000 watt. Set alleen geschikt voor handige klussers

We hebben hem net ingebouwd, dus..

Product niet ontvangen

Zeer slecht product niet ontvangen hele middag voor thuisgebleven. Ook nog geen afspraak gemaakt voor installatie

Ik moest mijn kraan helaas annuleren. Dat was prima geregeld.

Bel afspraak wordt niet nagekomen.

Nou dat wordt moeilijk. Kraan is wel besteld en betaald. Toezegging was binnen drie dagen wordt u gebeld, maar zeven dagen later nog niets. Nog paar dagjes afwachten.

Goed/uitstekend,

Levering langer dan beloofd. DHL had problemen met de uitlevering, Mooie kraan. Aansluiting moet nog gebeuren. Lijkt eenvoudig. Ik schat dat ik maximaal half uur bezig zal zijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding,

Het is allemaal goed gegaan

Ik heb hem vandaag keurig op tijd ontvangen

Snel geholpen

Ik heb het nog niet binnen maar mijn ervaring daar. In het Gemak . Snel geholpen

24 uur levering beloofd, 5 dagen later nog niets!

Kan niets beoordelen omdat het nog niet binnen is...

DHL meldt dat pakket is geleverd, niks ontvangen

Helaas niets ontvangen ondanks mail van DHL dat het geleverd zou zijn, vooralsnog is er met mij contact opgenomen en probeert men de zaak op te lossen. Zodra ik de set ontvangen heb zet ik dat hier alsnog op

Vorige week besteld, zijn nu 6 dagen verder en nog niets ontvangen

Ik zou de kokendwaterkraan binnen 3 dagen krijgen?????

de eek 5

5363 VD Velp nb