Prettige ervaring met deze shop, vriendelijk geholpen en goede prijs. Levering was zoals afgesproken.

uitstekende service

Wij zijn uitstekend geholpen en hebben na een goed advies een heerlijk bed om in te slapen.

• Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch

Goed advies, goede communicatie, goede levering

De Slaapmaker, tegenwoordig Sleepfast, heeft ons goed geadviseerd bij de aanschaf van een bed en matrassen. Levering werd netjes uitgevoerd door Montrieurs.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Ze hebben duidelijk en vriendelijk advies gegeven.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima, bed werd netjes afgeleverd en gemonteerd.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Super, heel blij mee.

Zeer vriendelijke, professionele, empatische ervaring

Ik heb vooraf mij goed verdiept in het bedrijf. Het eerste telefonische contact verliep heel prettig. Daarna meerdere keren telefonisch contact gehad en het vertrouwen groeide alleen maar. Wij hadden al eens M-line matrassen gehad en waren daar zeer tevreden over. Mijn vertrouwen in dit bedrijf werd bevestigd nadat ik 2 matrassen had besteld. Echt heel begripvol en zeer klantvriendelijk en professioneel behandeld. Ook de bezorgers waren TOP. Alles heel netjes en correct bezorgd en afgehandeld. Ook hele vriendelijke, nette mensen. Dit bedrijf is echt een aanrader!! Ik gun een ieder deze fijne ervaring.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Een dikke 10 waard
  • Wat vind je van onze bezorgers? Ook een dikke 10 waard
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Het wordt eentonig maar ook een 10 waard

Prima service.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed en duidelijk
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Goed ontvangen. Goede en duidelijke uitleg. Na aanvankelijk proefperiode werd een ander matras geadviseerd. Het omruilen ging probleemloos. Prettige en betrokken afhandeling.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? prima (dame)
  • Wat vind je van onze bezorgers? prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? prima

Online een matras besteld en goed geadviseerd

• Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima

Super service

Zowel in de winkel, telefonisch als levering super service. Een matras laten omruilen voor een hardere versie, ging allemaal zonder problemen. Prima prijs/service/kwaliteits verhouding! Zeker een aanrader.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top
  • Wat vind je van onze bezorgers? Top

goede ervaring

al jaren op zoek naar goed matras, ik heb veel lichamelijke klachten(fibromyalgie, artrose en kyfose) waardoor veel pijn, slapen was een echte ramp en uiteindelijk bij sleepfast terecht gekomen waar mijn oog viel op de m-line slowmotion na een goed gesprek werd mij de 3 aangeraden dit was even wennen omdat ik op veel harde matrassen had gelegen, dit was dus even flink omschakelen maar de keus was juist, mijn lichaam kan ontspannen, heeft minder druk en ik slaap zonder medicatie. de service is ook prima en je word goed geholpen en ze denken met je mee, ik raad deze winkel zeker aan.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? prima

Erg tevreden

Klantvriendelijk en behulpzaam

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Goed en Betrouwbaar

Snelle levering en omruilgarantie. Na 3 maanden telefoon gehad of de matrassen naar wens was. 1 matras kunnen we omruilen. Super goede service.

• Wat vind je van onze bezorgers? Goed snel geleverd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Perfect 1 word nog omgeruild

Goed geholpen

Goed geholpen, waar we naar zochten. Nieuw matras, kussens en topper! Geen last meer van onze rug! Goed mee gedacht in prijs en kwaliteit!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed!
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima!
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk!

Super fijne matrassen

Alles was vanaf de website en telefonisch contact en advies netjes en duidelijk geregeld, de levering was correct met goede service. Wij hebben de firm hardheid en zijn er zeer tevreden over.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Heel goed advies
  • Wat vind je van onze bezorgers? Keurig gedaan
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch

Prima winkel met goede service en kennis.

Wij zijn goed geholpen bij de keuze van nieuwe matrassen. Er werd ruim tijd besteed aan onze wensen en mogelijkheden. De keuze is reuze en om daaruit een goede keuze te maken is tijd nodig. Bezorging verliep uitstekend. Van de geboden mogelijkheid om matrassen om te ruilen, hebben wij gelukkig geen gebruik hoeven maken.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Deskundigen
  • Wat vind je van onze bezorgers? Klantgericht
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Ervaring zeer goed ik kan sleepfast aanbevelen

Wij kunnen sleepfast aanbevelen , prima service

• Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijke mensen
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? 3wkn

Snelle levering en installatie

Na bestelling van de M-line matrassen werd al direct contact opgenomen om een leverafspraak te maken. Contact verliep goed en ook de levering was soepel en vriendelijk. Matrassen bevallen ook perfect. We waren wat twijfelend over het online bestellen van matrassen van te voren, maar na deze ervaring zou ik zou hier weer bestellen. Hun niet-goed-geld-terug garantie is ook beter dan menige beddenwinkel dus dat risico loop je niet.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? fantastisch

Goede communicatie en fijne matrassen

Voor de orderbevestiging ( met levertijd) moest ik even bellen maar verder heel goed gecommuniceerd. En de matrassen zijn heerlijk (hebben die 10 jaar geleden ook al gekocht)

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Waten op tijd en heel vriendelijk
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima

Tevreden over de aankoop

Uitleg over het elektrisch bed, matras en toebehoren was heel duidelijk.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Op tijd bezorgd en heel vriendelijke jongens, alles netjes neergezet en het elektrisch bed goed aangesloten.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heel goed

levering en advies perfect

alles, van advies tot en met levering liep perfect, prijs was ook nog eens beter dan ergens anders

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? top
  • Wat vind je van onze bezorgers? toppers
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? ff wenne, maar dan top

Zoals verwacht!

• Wat vind je van onze bezorgers? Keurig optijd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig

Top service!

Sleep Fast is zeker een aanbeveling! Duidelijke taal, goede service en snelle levering.

• Wat vind je van onze bezorgers? Professioneel
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Top

Adequaat en zorgvuldig

Tijdige levering. Netjes. Prima personeel

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Hulpvaardig en snel!

Enorm servicegerichte, vriendelijke en snelle communicatie!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Erg vriendelijk
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Goed geregeld

Onze ervaring is positief. Goede prijs / kwaliteit. Levering volgens afspraak. De matrassen waren niet op voorraad dus de verwachting was 6 weken wachten. Dat is ook gebeurd. Toen hebben zij netjes gebeld dat ze binnen waren en werd er contact opgenomen door het leveringsbedrijf. Netjes geleverd op afspraak. Ze wilden graag de matrassen boven op bed leggen maar wegens omstandigheden hoefde dat niet van ons. Wel hebben zei de oude matrassen meegenomen. Dat was wel lekker want hoe breng je die dingen naar de stort in een kleine auto. Kortom. Keurig voor elkaar allemaal.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima gesprek mee gehad.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Keurige jongens
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk. Eindelijk weer goed liggen

Top!!

heel tevreden over dit bedrijf! Alles verliep zoals ze zeiden, heel fijn telefoongesprek gehad met ze en heel blij met onze nieuwe matrassen.. zeker een aanrader!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed!
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Perfect

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.