Snelle en zeer goede service

Bij levering was er één onderdeel van de bank gescheurd Na 1 telefoontje werd het geregeld dat er binnen twee weken een nieuwe werd geleverd Top! Goede service

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

De mensen die de omruiling kwamen doen, deden hun werk snel en met grote kennis van zaken en waren daarbij zeer vriendelijk. Zij hebben de tafel en stoelen ook terug op hun plaats gezet. Top service!!

• Klantvriendelijkheid bij telefonisch contact N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid bij e-mailcontact N.v.t.
  • Tijdsbestek klachtoplossing N.v.t.

top

mijn kussens van stoelen waren doorgezakt geen probleem kreeg anderen

Gewéldige service

Helemaal blij met de service nadat ik ontdekt had dat het frame van een tuinstoel leek opengesprongen…inmiddels al vervangen !

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Goede, duidelijke en snelle communicatie met het Team Support van Tuinmeubelshop. Enkele product- en leveringsfoutjes die we ontdekten bij het monteren van de tuintafel en het uitpakken van de tuinstoelen werden door Tuinmeubelshop klantvriendelijk, serieus en correct afgehandeld.

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Na drie leveringen in orde

Tot twee keer toe was de loungeset beschadigd. Pas bij de derde set waren we tevreden. Er moest wel een servicemedewerker aan te pas komen. De behandeling door de klantenservice was uitstekend.

TOP

Na een fabrieks foutje bij een afgeleverde tuinzetel werd deze snel omgeruild. Goed contact met de klantenservice en correct afgehandeld.

Fijne tuinmeubel winkel

Wij hebben hier een prachtige aluminium tuin loungeset gekocht. Deze set is zeer snel en keurig afgeleverd. Na controle bleken er 2 verkeerde kussens geleverd te zijn, qua grootte pas te controleren zodra alles in elkaar staat. Dus dit kan altijd gebeuren. Alles zat heel zorgvuldig verpakt, pas na het uitpakken zie je de kleine verschillen. Na slechts 1 email naar de tuinmeubelshop ontvingen we binnen 30 minuten al een keurige reactie en binnen 5 dagen werden de kussens omgeruild. Ook wederom een zeer vriendelijke bezorger/chauffeur. De loungeset zelf is prachtig, heel stevig en zit werkelijk heerlijk. We hebben nu al zoveel uurtjes buiten kunnen zitten, zodra onze werkdag erop zit. Even lekker zitten en genieten ........ In de winkel werden we ook uiterst vriendelijke geholpen.

• Tijdsbestek klachtoplossing
  • Klantvriendelijkheid bij servicebezoek N.v.t.

Fantastisch!!

6 Diningstoelen voor in de tuin, best wel dure maar aangetrokken door de enorme korting...na aflevering bleek er een klein mankementje aan de gasveer van een van de stoelen te zijn. Na melding werd er direkt gereageerd en verholpen..... schitterend!

Ondanks alles, tevreden geholpen

We hebben een tuinset gekocht bij tuinmeubelshop.nl. Bij aankomst bleken helaas 2 modulen kapot te zijn. Dit gemeld bij de klantenservice en er werd gelijk een order gemaakt om de modulen om te ruilen. Helaas bleken deze op precies dezelfde plek ook kapot te zijn. Dit gemeld bij de klantenservice en moest wachten tot het in hun systeem verwerkt was voordat er weer een order geplaatst kon worden. Dit duurde 2 werkdagen wat ik een beetje jammer vond. Uiteindelijk zijn de modulen afgelopen week omgeruild en deze keer waren ze wel goed. Al met al heeft dit uiteindelijk een maand geduurd. Desondanks mijn ietwat negatieve ervaring wil ik alsnog 4 sterren geven. Dit omdat ik al die tijd uiterst vriendelijk te woord werd gestaan en er alles aan werd gedaan om mij tevreden te houden. Van Stefanie van de klantenservice tot aan de chauffeur die kwam bezorgen.

Helaas slecht

Ik geef als klant aan niet tevreden te zijn over de kwaliteit van de wicker loungebank. Sander van de klantenservice blijft stoïcijns terug mailen dat de kwaliteit wel goed is. Er is een service monteur langs geweest, heeft een gat verholpen en daarmee is het klaar. Retourneren kan alleen in de originele verpakking, na mijn idee een kansloze reactie en dat weet Sander zelf ook. Sander reageert ook alleen als hem uitkomt. Ik ben tot nu toe absoluut niet tevreden en dat is jammer, de tuinmeubel shop was mij aangeraden. Erg goede service, maar had achteraf beter kunnen kiezen voor een bank van leenbakker voor de helft van de prijs. Bij tuinmeubel shop betaal je 999,- voor een 2,5 Zits bank en over de kwaliteit valt niet te twisten. Als je belt, wordt je afgewimpeld, willen jullie denken alleen te woord staan via e-mail.

Klacht snel opgelost

Onze tuinset was 1 jaar buiten de garantieperiode stuk gegaan. Ook Tuinmeubelshop vond dit te snel. Met korting op een nieuwe set waren wij zeer tevreden.

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Gekochte tuinstoel was reeds snel defect. Werd zonder problemen en snel opgelost; ik kreeg een nieuwe. Prima geregeld!!!

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Blij dat het achter de rug is

Mijn telefoontjes en mail contact werden door jullie niet op elkaar afgestemd. Een hele frustrerende ervaring. Ik vind het ook teleurstellend dat ik uiteindelijk na deze moeizame weg om alles geregeld te krijgen geen compensatie van jullie kant gekregen heb. Al was het maar in de vorm van een onderhouds pakket. Gelukkig werd de tafel door jullie in elkaar gezet want de schroeven pasten niet bij een poot.

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Klachtafhandeling is zeer correct.

Wij zijn vlot en correct geholpen.

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Hapering bij verzending, maar is goed gekomen, top!

Tuinset besteld en zou volgens de website binnen een aantal weken geleverd worden, geen probleem. Daarna de site gezien dat deze momenteel binnen 3 dagen geleverd kon worden, Gebeld en inderdaad dat kon bij ons ook. Goede aflevering, wel vroeg op (07.00 's ochtends). Monteren was geen enkel probleem. Kwaliteit van de set viel me een beetje tegen in het echt, maar we gaan het zien hoe lang hij het volhoudt.

• Klantvriendelijkheid bij telefonisch contact
  • Klantvriendelijkheid bij e-mailcontact N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Goeie service en vriendelijke jongens

Je word goed geholpen en snel geleverd. De levering was top vriendelijke jongens.

• Algemene indruk klachtafhandeling N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid bij e-mailcontact
  • Tijdsbestek klachtoplossing N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid bij servicebezoek N.v.t.

Tafelblad in goede orde vervangen

Vanwege kromtrekken van tuintafelblad een nieuw blad ontvangen. De bezorgen hadden geen opdracht het oude blad te verwijderen en het nieuwe te monteren. Hebben ze toch gedaan. Snel en vakkundig.

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Service ervaring is in orde.

Service is goed, alleen jammer dat er twee maal hetzelfde deel van de bank omgeruild moest worden. Bij de laatste omruiling is het nu in orde, wel lichte lakschade.

goede service!

Snelle service, vriendelijke monteurs en goede afhandeling.

Perfecte afhandeling

Na een telefoontje werd ons probleem direct opgelost en de defecte stoel vervangen. waarvoor dank

Goede service, goede bereikbaarheid

De bezorgers gaan niet echt zorgvuldig met het materiaal om

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Was niet het juiste persoon voor de reparatie.

Bedrijf had een chauffeur gestuurd om de tafel te komen repareren. Een hele aardige man maar had niet eens het juiste gereedschap bij zich. We zouden 24 uur van te voren bericht krijgen hoe laat ze zouden komen helaas niet ontvangen.het bedrijf gaat eerdaags een timmerman sturen. Wanneer dit in de eerste instantie was gebeurd hoeven we niet nog een keertje hiervoor thuis te blijven.

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

Levering voldoet volledig aan verwachting

Uitermate tevreden

• Klantvriendelijkheid bij servicebezoek

beetje traag maar uiteindelijk goed gekomen

telefonische bereikbaarheid kan beter

Hogeveldseweg 2