prima kwaliteit

De site is duidelijk, de levering snel en de verpakking stevig.

Alles naar wens, snelle levering

Niks op aan te merken, alles verloopt zoals het hoort te lopen. Prima webshop

Onoverzichtelijk

Het is jammer dat bij de zakken geen maten vermeld worden waardoor je al snel de verkeerde zak besteld

Net als iedere keer snel geleverd Goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Voor mij de nummer 1.

Goedkoop maar kan beter

Na onderzoek zijn zij volgens mij het goedkoopste. Wat dat betreft een aanrader. Gewend aan bestellen en volgende dag leveren gaat bij hen niet op. Wordt geleverd in zwarte zak met alleen stofzuigerzakken. Geen beschrijving van wat er in zit en dat deze bestemd zijn voor wat ik besteld heb. Conclusie goedkoop maar rommelige aflevering

Goede prijs en snelle verzending

Deze website gevonden door te googlen naar stofzuigerzakken voor mijn Kärcher stofzuiger. Prima prijs-kwaliteit verhouding en het product snel in huis, kortom een tevreden klant.

Duidelijke website Zo besteld en netjes en snel in huis.

Topservice en snelle levering!

Snel en correct antwoord op mijn vraag.

Misleidende website en imitatie producten!

Let op met deze verkoper! De beschrijvingen op de site zijn misleidend. Ik had een bestelling geplaatst voor "Karcher stofzuigerzakken" maar bij ontvangst bleken het geen officiele te zijn maar merkloze van lagere kwaliteit. Retour sturen was mogelijk maar dan moet je zelf de retour verzendkosten betalen terwijl je duidelijk misleid bent door omschrijvingen op de website. Ik zal hier nooit nog een bestelling plaatsen.

Uitstekende service

Besteld, volgende dag geleverd. Correct, en juist.

Het zijn oplichters

Met moeite heb ik gezocht naar een orginele stofzuigerzak voor mijn karcher. Ik heb er zelfs meer voor betaald. Maar helaas kreeg ik 5 merkloze zakken opgestuurd. Geen reactie op de mail mogelijk. Geen reactie op het contactformulier. Geen reactie op mijn slecht geschreven review. Het maakt blijkbaar niks uit. Voor mij ben je dan een oplichter. Ik vind het heel vervelend en wil graag mijn geld terug.

Prima zakken

Nog maar eentje gebruikt maar prima zakken voor weinig geld

Goed matriaal!

Snelle levering en in gebruik genomen.Werkt perfect,ik gebruik ze voor schuurstof en voldoet prima. Groet Johan Warnas

Geen verborgen verrassingen

Duidelijke website; Duidelijke communicatie Snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product...op tijd geleverd

Fijne stofzuiger zakken.Passen precies in mijn stofzuiger...makkelijk in de stofzuiger te doen.Heel tevreden met de bestelling netjes ingepakt en op de afgesproken tijd afgeleverd..Ga zo door !

Koop al jaren hier mijn stofzuigerzakken

Niet duur, goede kwaliteit, snelle levering

Top,

Snelle levering en groot assortiment

Goede levering tegen een nette prijs

Makkelijk te bestellen tegen een net prijsje met een goede levering de ook op de juiste tijd geleverd worden. Prima service

Entrega rápida y exactamente lo que esperaba

Lo pedido fue rápido y sin problemas. Estoy contento de vuestro servicio.

Mijn 2de bestelling kwaliteit goed levering goed , dus een aanrander

Goede stofzuigerzakken

Het lijken me goede stofzuigerzakken. Wel dunner dan de originele.

Snelle en goedkope oplossing, no bs

Ik had stofzuigerzakken nodig voor mijn oude stofzuiger, waarvoor is het niet makkelijk was ergens anders nieuwe zakken te vinden. Dus, ik ben er heel blij mee and kan zeker aanbevelen.

Snelle levering van de juiste zakken

Voor een oude (bouwstof zuiger) nilfix had ik nog zakken nodig. Hier opgezocht waarna ze binnen 1 dag geleverd werden. Als ik nog eens zakken nodig heb weet ik waar ik ze moet vinden.

Super service en kwaliteit

De juiste stofzuigerzakken zijn makkelijk te vinden. Ook is de prijs heel goedkoop, zonder dat de kwaliteit ervoor onder doet. We bestellen hier al ruim twee jaar onze stofzuigerzakken, en de prijs is nog steeds hetzelfde. Je hebt ze snel in huis.

Bestelling en bezorging verliep snel en soepel

Per toeval webpagina tegengekomen. Van bestellen tot aan aflevering verliep soepel. De stofzuigerzakken zijn van goede kwaliteit.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/