snel en efficiënt

Snel bezorgd. Precies wat ik zocht. Uitstekende site

Goede zakken voor een goede prijs en snelle verzending.

Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering

Via de website kon ik snel vinden wat ik zocht. Tweede keer dat ik stofzuigerzakken bestel via deze winkel. Tevreden.

Goed product, snelle levering

Goede prijs kwaliteit.

Prima zakken voor een laagste prijs.

Snel en goed

Goed product voor een mooie prijs. Snelle levering. Ik ben tevreden.

Snelle levering, groot assortiment

Aanrader

Goed produkt

Goed produkt, goede prijs en zeer snelle verzending.

Past perfect

Zakken besteld en na 2 dagen al in huis

Super zakken

Nee ik ben niet aan het schelden op iemand van Stofzuigerzakken XL. De originele stofzuigerzakken van Numatic zijn mij gewoon te duur voor iets wat je gewoon weggooit na gebruik. Het alternatief hiervoor van Stofzuigerzakken XL zijn gewoon prima net als het origineel maar zijn een stuk goedkoper.

Snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed produkt. Niet te duur. Snel geleverd.

Nog niets ontvangen

Wacht nog steeds op mijn bestelling. Post.nl meldt nog niet ontvangen/nog niet verwerkt. Is de verkoper in gebreke? Geen idee. Ik vertrouw erop dat ik mijn geld terug krijg of dat alsnog geleverd gaat worden. Een aanbeveling onder voorwaarde.

Ik vind ze geweldig

Ik bestel al enige jaren en altijd goed Goede kwaliteit goede service en goede bezorging

Makkelijk en overzichtelijk

Snel de juiste zakken gevonden en hoe meer je besteld hoe voordeliger ze worden. Verzendkosten ook niet veel.

De goede stofzuigerzak snel geleverd

Voor het eerst hier besteld, ging heel goed. Via WhatsApp kan je advies krijgen over welke stofzuigerzak geschikt is voor jouw model stofzuiger. Nu had ik zelf al bepaalde zakken besteld, die werden supersnel en keurig verpakt geleverd. Maar intussen had de klantenservice gemaild, ze twijfelden of ik wel de goede zakken had gekozen. Als ze niet pasten, mocht ik ze terugsturen. Gelukkig was dat niet nodig, maar vond het heel attent. Heel blij mee en zal zeker nog weer bestellen, fijne webshop met vriendelijke klantenservice!

Is goed

Passen goed

Communicatie slecht, net als de bereikbaarheid

Heb lang gewacht, 8 april 24 besteld en 17 april binnen, voor de zakken omdat die origineel zijn 5 sterren, maar ben. Zelf ZZPer geweest, ik heb nooit de klanten zo laten zitten, dus n tip; zorg voor betere communicatie ook een geldig E-Mailadres, dan raak je ook de negatieve revieuws kwijt, dat wou ik even kwijt want ik heb 3 x een mail gestuurd, gebeld maar niks! De zakken zijn net afgeleverd. Ondanks Grt Gaston Doelen.

Heel goed. Snel levering

Goed , snel levering.

Bestellen en leveren zoals het hoort.

Snelle levering.

Goeie zakken, goeie service

Als je op zoek bent naar een stofzuigerzak die niet alleen sterk is, maar ook je dag opfleurt, dan heb je geluk! Deze stofzuigerzakken zijn zo goed, dat ze niet alleen het stof opzuigen, maar ook de irritatie van het moeten stofzuigen!

Super stofzuigerzakken voor een goede prijs

Ik heb 20 zakken gekocht voor een schappelijke prijs en ze passen precies. Perfect!!

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/