Mooi product en een snelle levering !

Levering prima, zo ook gekochte produkt.

Levering en gekochte apparaat top!!

Duidelijke site correcte en snelle levering

Duidelijke site correcte en snelle levering

Voldeed niet aan verwachting voor levering

Bestelling werd super snel geleverd, echter ik had aangegeven dat het in een brievenbuspakket moest omdat ik de batterij uiterlijk die dag in huis wilde hebben. Blijkt bij aankomst thuis dat hij alsnog bij een DHL punt is afgeleverd.

Heel erg goed

De levering geleverd zoals gemeld echt top

De volgende dag al bezorgd. Goed verpakt. Fijne powerbank. Ik ben er blij mee!

doet wat ie moet doen en goed!

elegant apparaat en fijne, handzame afmetingen. Kan de GSM zeker 3x opladen. Met een ander snoertje dan de bijgeleverde, kunnen we b.v. ook de auto navi buiten de auto gebruiken bij fietsen of lopen. We zijn er heel tevreden mee!

Super klantcontact

Via Whatsapp wat vragen gesteld waar zeer goed en duidelijk antwoord op werd gegeven. Er werden meerdere opties aangedragen met voors en tegens. Zeker een aanrader.

Na een paar mailtjes de oplossing gevonden

Na een paar mailtjes bleek mijn bestelde product niet meer leverbaar te zijn. De oplossing was gelukkig snel gevonden. Bedankt product voldoet volledig aan de verwachting.

Super service!

Heb de Xiaomi Xiaomi Mi Box S 8GB hier besteld. Zeer snel geleverd en keurig op de hoogte gehouden van de status. Kastje geïnstalleerd wat heel makkelijk gaat. Bediening en werking van het kastje helemaal top! Totdat het beeld vervaagde. Na het aan en uit zetten was het correcte beeld weer te zien. Dit herhaalde elke 15 minuten. Onder garantie een nieuw kastje ontvangen, helaas bij het nieuwe kastje vergelijkbare klachten. Kennelijk ligt het dus niet aan het kastje maar wrs mijn TV. Evengoed onder garantie de 2 kastjes retour mogen sturen. Kortom qua service is Externebatterij.nl excellent!

Orima

Prima zeer snel

Snel en goed

Goede en snelle levering, enige verbeterpuntje is het aantal e-mails. Vier van het bedrijf en twee van PostNL is aan de hoge kant.

Vrij goede webwinkel

Bestellen ging net zo vlot als ergens anders. Betalen ging minder goed doordat je met ideal niet kan betalen vanuit de (rabo) app. Kies je een andere optie dan moet je al je gegevens opnieuw invullen. Na betaling volgde geen bevestiging op de webpagina. Dus... Was het nou gelukt of niet? Gelukkig wel vlot een bevestiging via de mail. Dat proces verliep uiterst vlotjes. Verzending ging supersnel. Track&trace werkte dan weer niet. De helpdesk bleek telefonisch onbereikbaar. Diverse dagen geprobeerd maar kreeg steeds de voicemail. Toch tevreden omdat snel werd geleverd waarvoor was betaald.

Powerbank met snellader besteld duurde iets langer dan verwacht maar heb een nog betere gekregen en had hem volgende dag al binnen Vriendelijke mensen en alles correct afgehandeld Ik beveel iedereen dit bedrijf aan TOP SERVICE

*****

Heel tevreden

Perfecte service

Mijn besteld artikel was niet voorradig. Na contactname werd een nieuwer model voorgesteld . Was zelfs 1 euro goedkoper. Deal aanvaard en de volgende dag reeds geleverd. De 1 euro werd ook netjes op mijn bankrekenîng gestort...Dus: Perfecte service en een zeer tevreden "nieuwe" klant!

Prima kwaliteit tegen een scherpe prijs en snelle levering! Kortom Top!

Prima service en vlotte levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden van aankoop tot de levering aan huis! Prima product dat aan verwachtingen voldoet!

Dikke prima

Set top boxje gekocht. Savonds besteld en de volgende dag was ie er al. Kreeg zelfs een leuke foto van m'n winkelmandje op de mail. Geinig. Niks op aan te merken hier. Als de scherpe prijzen aanhouden kom ik de volgende keer graag terug.

Top en snel behandeling.

Top en snel behandeling. Niet verwacht dat ze zo snel producten leveren! Bij elke stap van bestellen tot leveren krijg je mailbericht. Externebatterij.nl BEDANKT!!!

Snel en met kennisgeving geleverd

Voortdurend op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering. Prima

Snel levering

k heb een fout gemaakt voor mijn eerste bestelling en stuurde de powercase terug, de vervanging werkt perfect.

Heel goede en mooie powerbank

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. En zeker niet duur.

Goed product

En een supersnelle levering

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog