Uitstekende snelle service, fantastisch.

Omschrijving van het artikel is helder en duidelijk. Eenvoudig doorklikken naar de bestelling en de betaling. Volgende dag al geleverd in goede beschermende verpakking.

Prima op tijd geleverd

Het product is prima op tijd geleverd, goed verpakt en een zeer nette prijs!

Gewoon 100 % in orde

Zeer snelle en attente levering.

All ok

Quick and complete!

• Ci consiglieresti? Si

snelle levering en goede powebank

Powerbank laad snel en kreeg hem snel binnen.

Item arrived next day. Great service and price

Item arrived next day. Great service and price

Geweldig snelle service

Vorige week voor het eerst hier besteld, en alles liep snel en vlekkeloos, Nadat ik het product ontvangen had, deze uitvoerig getest en buiten verwachting waren de resultaten buitengewoon goed, waarna ik gelijk een 2e bestelling heb gedaan.. zondag`s avond besteld en maandag morgen stond PostNL al voor de deur! Chapeau!

Top, snelle levering!

Snel geleverd, duidelijke status updates van de verzending!

Geweldig bedrijfs kan niet beter echt top

Geweldig bedrijf Externebatterij.nl echt super kan niet beter verkopen kwaliteit producten. Zouden al die andere amateurs op het internet een voorbeeld voor kunnen zijn heb daar een paar hele slechte ervaringen mee. Externebatterij.nl is een topper in service komt al zijn afspraken na, goeie tekst en uitleg op een site mooi overzichtelijk ik ben zeer tevreden ,de Powerbank is echt een topper heb hem het afgelopen weekend gebruikt en zelfs de laptop er mee van stroom voorzien kan niet beter al onze telefoons er mee geladen en op maandag had ik er nog stroom in. Ik ben meer dan tevreden.

snelle levering voor een scherpe prijs

Mi box uitgezocht en toch maar even zoeken voor een scherpere prijs dan de grote aanbieders. En gevonden dus besteld en box was inderdaad volgende dag in huis. voor mij prima deal en heb de site opgeslagen bij favourieten

mooie website, goede producten en super snelle levering

zeer positief.

Suoer snelle levering

Voor 23.00 besteld en de volgende dag had ik mij mi box reeds in huis om lekker het weekend mee in te gaan pielen. Geen eerdere ervaringen met de verkoper. maar de eerste indruk is prima

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Keurige webshop met ruime keuze en snelle aflevering en ditto communicatie daarover...aanrader dus!

Snel besteld, snel geleverd, werkt prima

Snel besteld, snel geleverd, werkt prima

Firma doet precies wat het belooft

Snelle levering in goede verpakking, goede communicatie en ook nog een goede prijs

Baterij is ok.

Dat is niet de beste baterij van de welt,maar is oké.

Snel en goed !!!

Zeer tevreden. 10 op 10 !

Snelle levering , goed product

Ik ben zeer tevreden over de levering en het product! de xiaomi batterij pack werkt perfect!

Houdt zich niet aan de levertijd

Voor mijn vakantie wilde ik een nieuwe powerbank aanschaffen, na wat uitzoeken eentje besteld bij externebatterij.nl. Dit vooral gedaan door de "Op Voorraad, voor 23:30 besteld morgen in huis!" en dat was het nog niet. Ik die avond wachten op het mailtje dat het verzonden was, maar die is nooit gekomen. Die kwam op de dag dat het bezorgd zou worden om 3 uur s'middags. Oke niet leuk maar de dag daarna was het ook nog wel te doen om het op te halen. Om 11 uur ongeveer kreeg ik een berichtje dat het pakketje was geleverd in mijn brievenbus. Bij thuiskomst zat er In mijn brievenbus geen powerbank maar een leuk briefje van post nl dat het afgeleverd zou worden bij het post nl punt, snel daarheen gelopen, maar nee daar was niks geleverd. Aangezien ik de dag daarna op vakantie ging, en ik daardoor niks meer kon ophalen, maar gevraagd of ze de bestelling kunnen annuleren.

Goede kwaliteit en prijsverhouding

De website is goed overzichtelijk en veilig. Het product was goed te bestellen en zat in een prima prijs range. Ik heb het product een dag later keurig ontvangen zonder enige problemen.

..., geweldig!

Heb een powerbank gekocht, op de site was keuze genoeg! Gunstige prijzen en snelle levering

Geweldig 👌

Al 4x iets besteld op deze site ... Altijd correct bezorgd en snel👌

Dit is de tweede aukey 30000 bij externe batterij. Nl

Geweldige service en ook nog de goedkoopste site. Vandaag besteld en morgen in huis. Ik ben zeer tevreden met aukey powerbank. Vandaar een tweede besteld voor vacantie. Je kan er ruim een week je iPhone+ mee opladen. Iets zwaarder maar goed stevige kwaliteit. Ik heb er tevens een aukey snellaadstation bijgekocht met meerdere usb aansluiting, werkt inderdaad sneller. Zeer tevreden

Super blij met m'n powerbank. Mooi, krachtig, compact en al veel gebruikt. Al aan vrienden aanbevolen.

Goede powerbank!!

Deze top powerbank werkt perfect, nooit meer ben voor een lege telefoon..

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog