Goede ervaring

Ik ben tevreden met mijn batterij.

Super, zeer snel geleverd voor de beste prijs online

Powerbank besteld, die goed omschreven was op de site. Goede en duidelike communicatie. Snel geleverd, en de prijs was de beste die ik online kon vinden. De powerbank Xiaomi Xiaomi 20.000 mAh V2 werkt perfect.

Toppie .precies wat ik er van verwachte

een prima product en een snelle levering

Prima geregeld, snelle verzending en prima product.

Prima geregeld, snelle verzending en prima product.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Goed produkt. Werk perfect. Snelle levering. Solide verpakking! Alg.: goede prijs/kwalitijd

Gewoon goed

Gewoon zoals het hoort

Goede prijs, snel verstuurd

Voor de beste prijs die ik kon vinden een goed product. Helemaal tevreden

De beste USB-C powerbank voor de laagste prijs!

De Xiaomi Powerbank 20.000 mAh V3 USB-C PD is de beste usb-c powerbank voor de laagste prijs

Fantastisch mijn powerbank. Ideaal voor als je veel onderweg bent. Op locaties bent waar geen stopco

Topper!

Perfect apparaat

Handig mee te nemen en niet te zwaar. Neem haast geen ruimte in perfect

Powerfull Snel en Groot

Heb deze gekocht om zowel incidenteel mijn iPhone als meer op vrije locatie mijn iPad op te laden. Ik gebruik hem nu ook om mijn camera accu bij te laden in pauze van foto uitjes. Hij laad snel en heeft een zeer ruime en betrouwbare capaciteit. Hij is wel zwaar en groot dus geen materiaal om in je broekzak te steken. Maar in je tas gaat het prima.

Top product

Deze powerbank overtreft mijn verwachtingen. Laad snel op en is betrouwbaar

Werkt perfect

Werkte perfect op de vakantiemaanden hoefde slecht 1 keer opnieuw op te laden

Top power bank

Werkt perfect en kan gsm meerde keren opladen

Mooi product. Top levering.

Geleverd volgens afspraak. Mooi product. Doet wat het zegt. Ongeveer 4x snel opladen is makkie. Helaas niet meer in bezit. Te kort van genoten. De powerbank is gejat. Blijkbaar vond niet alleen ik het een mooi product. Ik zou hem graag weer aanschaffen.

Kabel

Ik heb er geen kabel bij gekregen

De perfecte Camper Accu.

Door het ruime aanbod in semi-tractie accu's heb ik de perfecte huishoud accu voor onze camper gevonden. 12 volt met krachtige 100AH in de juiste afmetingen waardoor hij prima viel weg te werken. Tevens snelle en nette aflevering!

Prima power bank kan er de hele week mijn telefoon en mijn gopro mee opladen .

Heb de powerbank nu al een poosje en heb er al veel plezier van gehad .

fijne powerbank

bestelde een powerbank op advies van mijn zus, die powerbank heeft mijn weekendje lowlands beduidend makkelijker gemaakt

Prima service en schappelijke prijs

De bestelde Xiaomi powerbank, 10.000 mAh V3 in combinatie met Blitzwolf lader en snoertje werd de volgende dag al bezorgd. De combi-prijs was al schappelijk maar tot mijn aangename verrassing zat er nog een extra korting op. Ik woon zelf buiten Nederland en liet naar een familielid bezorgen waar ik het pakketje korte tijd later kon ophalen. Omdat ik geen Nederlandse BTW hoef te betalen werd na opsturen van de door de douane afgestempelde factuur, dat bedrag probleemloos aan mij overgemaakt. Uitstekende service! De powerbank werkt vlekkeloos; in de geleverde combinatie was hij binnen 3-4 uur volledig opgeladen.

Super service en snelle levering!

Goede producten en uitleg, super snelle levering en goede service!

Zeer goede service

Een snel, goed gestructureerd zoek, bestel en bezorgproces

Duidelijk beschrijvingen in de shop. correct en snel geleverd. Feed back op alle stappen van het order proces. Goede prijs.

Uitstekende service

Goed verpakt, volgende dag in huis

Zeer tevreden over dit product

Een weekje ardennen zonder stroom? Geen probleem. Deze powerbank heeft mij de hele week van stroom voorzien had elke dag een volle batterij in mn telefoon. Goed product dit voor weinjg geld

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog