Betrouwbare PowerBank

Pas mijn 3e PowerBank NI besteld en goed verpakt en snel ontvangen. Na opladen een fijn gevoel om tijdens het reizen er één bij je in de tas te hebben. Laatste uitvoeringen nu met 2 usb uitgangen, dus de laptop én de telefoon gelijktijdig opladen. Top! Kortom een tevreden gebruiker. Aanbevolen.

Prefect

Prima bent blij mee

Blij mee

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle en correcte levering. Goede aanbiedingen. Heb hier nu voor de tweede keer iets besteld.

zeer goede service.

Ik had de pech dat mijn bestelde toestel niet werkte. Nadat ik hiervan melding had gemaakt heb ik zeer snel zonder probleem een nieuw exemplaar ontvangen.

Matig tot slecht

Ik krijg nu al een verzoek om een reactie, terwijl ik het bestelde nog niet eens ontvangen heb en ook nog geen bericht wanneer ik dat wél kan tegemoet zien.

Levering was verlaat

Zou geleverd worden op donderdag 24 december tussen 14.00 en 18.00 uur Is op zondag 27december alsnog geleverd. Tevreden over het product Ziet er prima uit en werkt uitstekend

Prima geregeld.

De powerbank is groter (en zwaarder) dan ik dacht. Het voelt solide aan, meer dan verwacht. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Fijn. Bedankt! Ik ga deze gebruiken om thermosokken te voeden tijdens het fietsen in de kou.

Geweldig!

Overzichtelijke en duidelijke site. Wat je bestelt krijg je ook geleverd. Hele snelle levering. Ik had de powerbank al de volgende dag in huis. Ze communiceren constant over de status. Echt een TOP bedrijf!! Bedankt voor de goede service en zeker tot de volgende keer!

Prima service erg behulpvaardig

Voor mijn keuze van een powerbank kreeg ik uitgebreide hulp. Hierdoor kon ik een juiste keuze maken en ben ik nu erg blij met mijn powerbank!

Snelle levering, prima verpakt. Gewoon, zoals je mag verwachten (maar helaad niet overal vanzelfsprekend is).

2 besteld, 1 geleverd

Treurig.

prima produkt, bezorging kan beter

produkt heel goed, maar grote vraag waarom een brievenbus pakket, bij niet-thuis, via een afhaalpunt moet worden opgehaald.

Zeer tevreden. Van info over powerbank tot en met levering. Super

Voor de 2e keer een powerbank gekocht om mee te nemen in de camper voor als we niet aan de stroom staan. Zeer tevreden over zowel externebatterij.nl als de powerbank zelf

Goede feedback op mijn vraag

Toen ik een mailtje stuurde om te vragen of het normaal was dat de levering op zich liet wachten kreeg ik onmiddellijk een verklaring. Men heeft toen de bestelling in delen opgestuurd. Waarvoor dank

Niet juiste artikel ontvangen - opgelost

Het duurde een week voordat ik reactie kreeg op een verkeerd geleverd artikel. Daar werd ik wat onrustig van. Inmiddels is het correct opgelost. Ik heb een andere powerbank ontvangen dan besteld. Tot op heden heb ik op mijn e-mails en telefoontjes geen reactie ontvangen. Tot nu toe niet tevreden dus.

Snelle versturing. Prima winkel!

Snelle versturing. Prima winkel!

Snelle levering, goed product

Volgende dag in huis. Batterij cover voor mijn Samsung, slechts 9,95, gratis verzonden. Is steviger en degelijker dan ik verwacht had en werkt goed. Het opladen ervan duurt alleen lang en het schuifje aan de bovenkant dat omhoog moet om je telefoon te plaatsen gaat moeizaam en lijkt wat kwetsbaar.

uitstekend

Een bestelling gedaan en zoals ze beloven een snelle levering. Ook prijstechnisch positief De volgende dag al in huis. Zeer zeker aan te raden als u u iets zoekt

Snelle levering, goed verpakt. Kwaliteit product prima!

Uitstekend produkt

Keurig bedrijf!!!

Ondanks voorbehoud, toch op tijd

Netjes conform verwachting geleverd. Jammer van het achteraf onnodig voorbehoud dat door de leverancier gemaakt is voor de lever vertraging. Alles netjes geleverd. Mijn onrust bleek voor niets.

Prima oplaadbaar hoesje

Hoesje laad makkelijk op met 1 druk op de knop. Alleen veel te zwaar voor een hoesje.... en om het hoesje zelf op te laden duurt het heel erg lang..

Keurig volgens afspraak

niet heel bijzonder, gewoon volgens afspraak geleverd, dus niets op aan te merken. Toch geen 5 sterren want het product was net niet helemaal goed verpakt. Niet helemaal rondom met folie beschermd in de verzend verpakking, daardoor kleine beschadiging aan de doos waar het product weer in zat (maar die gooi je toch weg) Het product zelf was dus gewoon in orde hoor.

Top snel bezorgd!

Snel en goed

Zeer snel het gewenste geleverd. Voldeed goed aan mijn verwachtingen. Jammer dat het assortiment nog beperkt is.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog