Top !

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Snel, juist, en goed prijs

Prima product, makkelijk te vinden en snel geleverd.

Een mailtje over mijn bestelling en 3 dagen later bezorgd. Goede service

Gewoon zoals je verwacht.

Vlotte service, prijs kwaliteit goed product

Snelle en vlotte bestelling. Levertijd iets langer (invloed van Corona) maar een kwalitatief product maakt dat goed.

Degelijk produkt, mooi strak uiterlijk en handzaam.

Snelle en prima levering.

Hij laadt diverse apparaten snel op.

Hij laadt diverse apparaten snel op. Het opladen van de powerbank neemt iets meer tijd in beslag. Maar eenmaal opgeladen gaat hij lang mee!

De dag na de bestelling was het product binnen. Goede kwaliteit en precies zoals de afbeeldingen op de site

besteld en ineens niet op voorraad

Powerbank besteld via de site, was op voorraad. Na 4 dagen mail dat ie niet op voorraad was en of ze andere kleur mochten opsturen.

Geef deze lage beoordeling omdat ik nog niets heb ontvangen

Ben benieuwd wanneer ik mijn bestelling ga krijgen had allang geleverd moeten zijn. Gr Ben

Goede cervice

Snelle levering goedproduct supper

Perfecte eerste kennismaking

Na uitgebreide reviews gelezen te hebben op de site, overgegaan tot de aankoop van een solar powerbank en extra kabel. Hoewel aangegeven werd dat de powerbank niet onmiddellijk beschikbaar was, hebben we hem dezelfde week nog ontvangen.

Zeer goede en snelle levering!

Handige site, en echt snelle en goede levering! Top!

Helemaal top

Mijn battery is heel snel geleverd, keurig ingepakt. Super blij mee. Top

Hele fijne vlotte afwerking en heel goed geinformeerd over het verloop van opgestuurde artikelen. Goede webschop.

Kwalitatief een eerste klas product!

Mijn eerste ervaring van de powerbank is dat het een geweldig goed en praktisch hulpmiddel is om mijn navigatie apparaat op de fiets langdurig van stroom te kunnen voorzien. ExterneBatterij heeft een geweldige service verleend om in deze drukke tijd van pakketbezorging zo snel de powerbank aan mij geleverd te hebben!

Prima site, goede producten

Goede site inclusief advies. Levering volgens verwachting. Blij met de powerbank en fitnesswatch. Leuk zo’n promo-actie met een kleine powerbank er gratis bij.

Zeer tevreden over deze solar powerbank

Deze powerbank levert je op een snelle manier de nodige energie. Op trektochten een onmisbaar item.

Snel geleverd en goed geïnformeerd (Anker usb oplader)

Ziet er tot nu toe goed uit

Orig exemplaar powerbank was binnen 2 jr kapot

Snelle levering van een goed product

Ik was verbaasd over de snelheid van de levering. Het pakketje is in goede orde aangekomen. Ik heb de powerbank getest en die werkt uitstekend. Dank!

Goed en nette levering

Eerste keer besteld maar het is goed bevallen, alleen voldaan het product niet aan de afmeting die ik nodig heb. Past niet in het hoesje van de telefoon.

Tevreden

Wel wat tijd tussen bestelling en levering, na enkele mails doch toch geleverd en tevreden.

Snelle adequate service voor een goed product

Helemaal in orde

Snelle verzending, mooi product

Snel verzonden, mooi product

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog