Mooie producten voor minder geld

Weer een voorraad Keune Power Paste besteld, een goed product voor een nette prijs!

Uitstekende service

Door postorder bedrijf GLS liep levering in de soep maar met veel hulp van zeer vriendelijke medewerkster van de haarshop is alles weer opgelost. Kortom: levering liep, buiten de schuld van haarshop om, zeer stroef maar hun service is echt bovengemiddeld en zorgt dat ik weer naar ze terugkom als ik weer producten nodig heb.

Prima kennismaking

Gel besteld. Snel geleverd. Duidelijke communicatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Nette levering

Nette levering en op tijd.

Goed geholpen, erg betrokken

Deze mw is heel sociaal, leeft mee en heeft verstand van alles. Ik heb een mooie pruik uitgezocht. Ik ben heel tevreden met de service.

Verkeerd artikel besteld kreeg snel weer een nieuwe moest alleen wel de verzend koster voor retour betalen helaas

Topi!!!

Snelle levering en leuk ingepakt wat wil je nog meer?? Nike dus, hier bestellen :))

Goede en eerlijke informatie

Was op zoek naar shampoo zonder cocaidepropylbetaine, heb een mail gestuurd of ze deze hadden. Kreeg de volgende dag al antwoord dat ze deze niet hadden maar dat haarzeep misschien wat voor mij was want daar zat het niet in. Helaas vond ik de haarzeep niet fijn.

Gewoon goed

Snel, efficiënt en goed geprijsd.

Betrouwbaar

Betrouwbare site en snelle levering volgens afspraak.

Super tevreden

Goed product en snelle levering

Product snel geleverd en goede prijs

1ste keer en allemaal prima

Prima webshop, Keune producten die ik zocht hebben ze veelal op voorraad en snel geleverd… prima…

Belofte wordt waargemaakt

Proces verloopt zoals verwacht. Moest voor een redelijke prijs wel 5 stuks van het product afnemen, waarmee ik vele jaren vooruit kan.

Top!!bestelling snel en correct bezorgt!!!!

Prima en vlotte levering en een lekkere tester erbij gekregen!

geweldig

in een woordt geweldig

In een woord hartstikke goed

Had verkeerde zending gekregen en deze werd meteen opgelost

Supersnel geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd!

Prima ervaring

Snelle levering tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Perfecte service

Perfecte dienstverlening; product, prijs en levering.

Uitstekende service!

Bestelling wordt keurig op tijd geleverd.

Foutje gemaakt bij de levering, dit werd direct en zonder moeilijk doen goed opgelost. Een extra product ontvangen om het goed te maken.

Vlug en voordelig!

Uitstekende service