prima verzorgd !

De bestelling is snel en prima aangekomen.

Product, kwaliteit en levering, TOP

Zeer klacht gericht

Super tevreden na de snelle levering van mijn product, maar bovenal waardeer ik ten zeerste dat er een handgeschreven bedankt kaartje in het doosje zat. Bedankt team Kathmandu!

Snelle levering met een persoonlijke noot. Ik kan dat waarderen!

Snel, duidelijk en aardig

Snelle levering, goed verpakt en leuk bedankkaartje erbij, materiaal nog niet gebruikt .

Heel prettig, snel en vriendelijk

Met een handgeschreven kaartje erbij om me plezier te wensen met mijn bestelling. Een kaartje dat ook nog eens milieuvriendelijk is.

Vlotte levering van bestelling

Ik ben heel tevreden over informatie

goede kwaliteit en service

goede kwaliteit en service

Tevreden

Mijn bestelling in Utrecht laten bezorgen. Goede service en tips voor mijn aankoop.

Supersnel en netjes

Supersnelle levering, zonder poespas. Blij met mijn bestelling.

Fijn advies!

Afgelopen week in de winkel in Utrecht geweest. Uitgebreid - en heel geduldig - te woord gestaan door een deskundige medewerker. Ik kwam voor wandelschoenen en met zijn hulp kwamen we uiteindelijk uit op Hanwag 'Banks' (damesschoen), die een bredere voorvoet heeft wat voor mij goed werkt. Ook omdat de schoen rond de enkel goed steun geeft. Zelf dacht ik: ik heb maat 38 / 38,5, maar met hulp van de medewerker kwam ik bij dit merk uit op 39,5 als de perfecte maat. Had ik zelf niet kunnen bedenken! Ik merkte evenwel in de winkel: ik wil het even laten rusten, nog geen aankoopbeslissing nemen. Fijn: de verkoper maakte daar helemaal geen punt van, terwijl hij toch heel wat schoenen had aangesleept. Reageerde ontspannen: helemaal prima hoor! Uiteindelijk nog dezelfde dag de schoenen online bij Kathmandu besteld. Inmiddels al wat km's afgelegd en ik ben heel blij. Thx Kathmandu Oude Gracht!

Super bedrijf en snelle goede levering

Fijne service en afhandeling na een foute bestelling van mijn kant.

Veel persoonlijke aandacht en goed advies!

Nu een paar keer bij Kathmandu Utrecht geweest en zeer goed geholpen. Echt persoonlijke aandacht en er wordt goed meegedacht over de wensen.

Perfecte Moneybelt

De Moneybelt voldoet helemaal aan de verwachtingen. Paspoort kan er goed in en er is ook ruimte voor pasjes, geld e.d.. Materiaal voelt prettig aan op de huid. Voor extra veiligheid is de moneybelt prima in de broek te dragen. De moneybelt werd door 'Kantmandu' in een een erg grote doos toegestuurd. Had ook een brievenbuspakketje kunnen zijn. Verzendkosten (4,95) waren relatief erg hoog. De Moneybelt zelf kost € 22,95.

topwinkel met professioneel & klantvriendelijk personeel

zie boven

Top winkel

Uitgebreide collectie outdoor en reis gear. Goed en deskundig personeel die tijd voor je neemt. Aanrader

Wij vonden het ontzettend leuk dat er een geschreven kaartje bij zat. Waarop stond heelveel plezier met je aankoop. Waar kom je dat nog tegen :-) Je krijgt bij Kathmandu goed advies van de verkopers, ze hebben er echt verstand van.

Nog niets ontvangen, dus beoordeling nog niet mogelijk.

Geweldige service and producten

Hele fijne ervaring en snelle service

snel en zorgvuldig

alles zeer correct afgehandeld

Goed!

Snelle levering, goed verpakt, fijne thermosfles ontvangen.

Prima.

Fijn shirt en super snelle levering

Zeer snelle levering

De bestelde AtskoWater-Guard Spray werd binnen 24 uur geleverd. Tegen een redelijke prijs en goede kwaliteit.

cf afspraak

Mooi assortiment en uitstekende service

Volop keuze uit de outdoor A merken en vlotte afhandeling van de bestellingen.

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht