gewoon goed

prima tijdig verstuurd persoonlijk geschreven kaartje erbij en link naar meer informatie over pasvorm van wandelschoenen

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Prima en snelle levering.

Ik heb 2 wandelhanddoeken besteld. Deze zijn goed aangekomen, netjes in een goede doos verpakt. Vriendelijk kaartje in de doos erbij ontvangen. Zeker een aanbeveling om bij dit bedrijf te kopen.

Erg goed! En nog een persoonlijk, handgeschreven berichtje toegevoegd: gewaardeerd!

winkel is prima qua afhandeling, maar product alarmfluitje voldeed niet

Het alarmfluitje maakt een heel zacht geluid dus werkt niet waarvoor het bedoeld is

goede service en snelle levering

Product ziet er kwalitatief goed uit, ik ga het binnenkort gebruiken op reis ik kan er op een efficiente manier mijn toilletspullen in kwijt, handig voor als je rekening moet houden met ruimte en gewicht.

Fijne webwinkel, snelle verzending.

Uitstekend, snelle service

Behalve dat mijn bestelling binnen een dag werd geleverd was ik aangenaam verrast door het handgeschreven bedankbriefje voor mijn bestelling. Dat waardeer ik in het bijzonder. Ik heb daarover overigens nog gebeld met de webshop maar degene die het briefje had geschreven heb ik niet te pakken gekregen.

Snelle levering;

lekkere warme merino sokken

Mijn ervaring met het geleverde produkt en de afhandeling van de bestelling: Professioneel en prettig, met daarnaast een persoonlijke toets (het handgeschreven kaartje)

Snelle en goede bestelling

Bestelling was snel binnen. Zat ook nog een persoonlijk bericht bij, erg leuk!

Superservice

Je wordt hier altijd goed geholpen. Personeel heeft veel verstand van zaken en is zeer behulpzaam. Ook hele goede after-sales service.

Goed geregeld

Snel en correct

Fijne winkel met veel expertise en overzichtelijke webshop

Nu via de webshop besteld, maar ik ben ook klant in de winkel. Het personeel van Kathmandu is top. Heel geïnteresseerd en met erg veel kennis van zaken. De webshop is lekker overzichtelijk met uitstekende prijzen. De bezorging gaat in Utrecht per fiets; lekker milieubewust!

Tip top in orde

Prima geregeld, duidelijke communicatie en in de doos een handgeschreven kaartje zodat je je geen nummer voelt, maar echt een klant!

tevreden maar met een zwart randje

De website ging erg traag, bracht mij in verwarring. De zending was exact volgens afspraak etc, prima verpakt , louter lof. maar op mails kreeg ik niet ene keer antwoord en dat vind ik heel ernstig!!!

Snelle correcte levering

Prima, met een leuke kaart erbij.

Goede snelle levering

Goede snelle levering, goed produkt

Fijne hulp in de winkel, goed advies en snelle levering.

In Utrecht leuk jack gepast, was een maat te groot. Aardige en doortastende dame keek direct naar de voorraad en de juiste maat bleek wel in Amsterdam op voorraad te zijn. Was een dagje aan het winkelen, dus op vrijdagmiddag in de trein terug besteld, maandag afgeleverd met aardig met de hand geschreven kaartje erbij. Top!

Prima service en kwaliteit

Voor het eerst online besteld , alles zeer goed geregeld.

Goede telefonische informatie. Past perfect en direct geleverd.

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en snel geleverd

Prima service. Enige minpuntje is dat de bezorging een dag later was dan beloofd. Maar dit ligt waarschijnlijk aan PostNL en niet aan Kathmandu.

Snelle en duidelijke service!

Mijn mail werd snel beantwoord en het pakket werd snel bezorgd. Top!

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht