Snel en makkelijk

Snel en makkelijk de juiste maat sandalen voor een mooie prijs. Ik miste alleen de schoenendoos.

Goede en snel

Nadat ik wandelschoenen geregen had ik 2 vragen gesteld via mail. Meteen antwoorden met evt oplossing wat achteraf niet nodig was

Aardig aan telefoon, persoonlijk briefje erbij en product was perfect

Online mijn spullen besteld. Een deel was alleen voorradig in Utrecht. Binnen 2 werkdagen was het product naar Amsterdam gebracht waar ik mijn bestelling op kon halen. Ik kwam 'alleen maar' een bestelling ophalen, maar werd meer dan vriendelijk geholpen aan de kassa. Ook nog een handgeschreven kaartje als dank voor mijn bestelling. Oog voor detail en vriendelijke medewerkers, dat zijn in mijn ogen grote pluspunten.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb deze bestelling zondag bestelt en nu woensdag nog niet binnen

Vlotte en correcte levering

Online bestelling snel en correct

Goede ervaring

Fast delivery

Nice collection of gear...

Een snelle levering met een persoonlijk briefje erbij.

Deskundig advies

Goed geholpen bij de aankoop van bergschoenen. Alle schoenen die ze verkopen zijn kwalitatief goed. Personeel heeft veel kennis van zaken.

Prettig

Service

Goede uitleg en je voelt je als klant daar zeer relaxed

Snelle levering, top product

Snelle levering, de Lowe Alpine roll on is een top product, geleverd met een persoonlijk kaartje.

Tilley zonnehoed

Deze bleek - na telefonisch overleg met een medewerker over de maatvoering- uit voorraad leverbaar: elders in NL was mij dat niet gelukt en bestellen in Canada vind ik ook niet prettig. Na ontvangst bleek er ook nog een handgeschreven gelukwens met deze aankoop te zijn bijgesloten: dus win-win, hetgeen ik zeer waardeer !

vlotjes

alles liep gesmeerd

Product zoals omschreven op de website en zoals het op de foto staat. Snelle levering, mooi verpakt (niet in een veel te grote doos).

Goede en snelle levering. We hadden een rood zakmesje en rood reislampje gekocht en een karabijnhaak (in blauw, de enige kleur op de site beschikbaar). We kregen de karabijnhaak in dezelfde kleur rood als de andere items: fijn meegedacht en maakt het setje veel leuker!

Niks op aan te merken.

Prima verzorgd en snel

Dr Bach duffel besteld, snel geleverd, prima service.

Snel betrouwbaar en goed

Súper leuk zo’n persoonlijk kaartje erbij!!!!

Kon niet beter

Ze zochten echt een antwoord op mijn vraag bij de leverancier en hielden mijn maat apart. Ook koppelden ze volgens afspraak terug . Ze dachten echt mee met de klant

Top product, snelle levering!

Blij met lakenzak van Egyptisch katoen. Een snelle levering via de Fietskoeriers!

En leuk ingepakt met persoonlijk kaartje

Super goede zaak met mooi assortiment

Snelle levering en vriendelijk telefonisch kontakt

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht