Goed product, snel geleverd. Zou er zo weer bestellen.

Goede website & snelle verzending. Kan niet beter

We hebben snel gevonden wat we zochten en met een paar kliks gekocht. Snel en betrouwbaar geleverd ook en met een persoonlijke boodschap in het pakje. En dan ook geen overdaad aan informatie mails over waar je pakje uithangt. Wat wil je meer.

alles verliep naar wens

alles verliep naar wens

Snelle accurate levering, mooi product.

Alles ging snel en gemakkelijk

Uitstekende service

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Overzichtelijke site en het bestelproces verloopt vlot. Zeer snelle levering met een persoonlijk -handgeschreven- kaartje erbij. De klant staat hier nog echt centraal. Aanrader.

Warm

Levering snel en erg leuk dat er een hand geschreven kaart bij mijn schoen in zat erg fijn ik zal zeker als ik in Utrecht ben even bij jullie binnen wippen Groeten uit Emmen Jolanda muskee PS schoenen lopen lekker

De persoonlijke touch

Nette prijzen, snelle levering, maar vooral persoonlijk. Er zat een handgeschreven kaart bij de levering met een aan mij persoonlijk gericht bedankje voor de bestelling. Daar is aandacht aan besteed, hier wil ik weer bestellen, of, als ik in de buurt ben, naar de fysieke winkel gaan.

Erg goed

Kwaliteit producten en snelle levering

Snelle verzending, persoonlijke boodschap erbij, netjes verpakt. Perfect!

Product werd snel geleverd in een nette verpakking en met een persoonlijke, handgeschreven boodschap. Online bestellen, maar toch het gevoel dat je persoonlijk geholpen bent :-)

Fast and efficient

Delivery was very fast (2 days), got exactly what I ordered in a clean packaging. Recommended!

Zeer tevreden klantenservice

1 artikel dat ik bestelde bleek toch niet meer voorradig. Vriendelijke dame heeft mij daar telefonisch over benaderd. Heeft zelfs een alternatief aangeboden. Top service

Good delivery but left on your own for returning items.

The items were very nicely packaged and the merchandise corresponding to what I ordered. However, I have 2 main complaints : first, the fact that it's not possible to pay by Paypal. I almost did not order because of that and should not have, since I regret it now that I have to pay the return cost entirely. Second, nothing is done for taking care of the return. We, the clients, have to pay (full price -16€ in my case-) for returning an item, as well as writing down, printing (multiples) pages (required by Kathmandu) and following scrupulously those rules in order to get a refund. I find it disappointing and do not intend to order again.

Gewoon zoals het hoort. Als ik iets moet opmerken/een tip moet geven: Artikel had mogelijk ook als brievenbuspakketje kunnen worden verzonden.

Goede snelle service

Wat ik ook zo leuk vond is het persoonlijke handgeschreven kaartje erbij in!

Uitstekende eerste bestel ervaring

Onlangs via de website van Kathmandu een cadeau besteld voor mijn vrouw. Bestelling verliep soepel en verzending en levering gingen volgens plan. Kan Kathmandu dus zeker aanraden!

Perfecte wandelschoenen voor een prima prijs

Snel en correct geleverd

Goede, snelle service

Ik kreeg mijn product de volgende bezorgd met een leuke handgeschreven kaart.

Snel en persoonlijk

Goede service en communicatie

Goede kwaliteit met een bitter nasmaakje.

Goede schoenen en snelle levering echter moest ik de schoenen retourneren omdat deze te klein zijn. Hiervoor moest ik echter €7,15 betalen aan verzendkosten. Hierdoor zal ik niet snel meer bij Kathmandu bestellen. Jammer.

Persoonlijk!

Snelle levering op de fiets met een super leuke persoonlijk kaartje erbij! Top service

Breed assortiment en een snelle bezorging

Breed assortiment en een snelle bezorging

Geweldige ervaring en zeer vriendelijk en goed geholpen

Alle producten met zorg ingepakt met een persoonlijk briefje erbij, hoe leuk is dat.

Helemaal goed

Verschillende spullen besteld. Alles zit heel mooi verpakt in passende doosjes en zonder plastic! Een mooie kaart met handgeschreven tekst; helder retour formulier dat ik niet nodig heb omdat alles prima is. Super dat je gebruik kan maken van een fietskoerier en het is nog gratis ook! Ik ben tevreden.

Alles is goed geleverd

Lekker snel en netjes ingepakt!

Snel , aandachtig en efficiënt

Oudegracht 256