Snel

Prima product en super snel bezorgd.

Quick delivery with a personal touch

I found this shop online and placed an order because the price they offered for my item was quite competitive. The item was exactly as described and the delivery was extremely fast. But what I liked the most was that they included a little personal handwritten note in the package. Thank you!

Fijn!

Snelle levering, persoonlijke kaartje, fijne sokken!

Duidelijke site, snelle levering

Site is duidelijk en overzichtelijk, levering was 2 dagen na bestelling prima dus!

prachtig kleding en persoonlijke verzending bedankt

mooie muts en trui gekocht. Duurzaam verpakt met persoonlijke kaart. het kledingmerk geeft kinderen inNepal de mogelijkheid naar school te gaan

Deskundige begeleiding bij het passen van de schoenen

Toen ik schoenen ging passen werd al van te voren op de zool gekeken of de maat goed was

Mooie producten, snelle levering en handgeschreven geschreven bedank briefje. Helemaal top.

Mooie producten, snelle levering en handgeschreven geschreven bedankbriefje. Helemaal top!

Op vragen over de online mogelijkheden kreeg ik adequaat antwoord.

Kathmandu verkoopt ook waardebonnen. Dat werd me door een medewerker in een van de winkels telefonisch verteld. Op de website was dat product niet (makkelijk) te vinden. Een mail naar de klantenservice leverde een link op. Daarna verliep het vlot.

Aandacht voor de klant

Super vlotte levering: ene dag besteld, volgende dag in huis. Op zich niet nodig, maar toch fijn. Verrast door de handgeschreven kaart. Die persoonlijke touch maakte mijn dag. Of eigenlijk al mijn hele week :)

Snel en netjes bezorgd

Vrijdag besteld, maandag in huis. Mooi product Tevreden

Erg leuk en maakt het heel persoonlijk dat er een handgeschreven kaartje in zat!

Uitstekende service. Prima kwaliteit!

Zie hierboven.

Helemaal prima!

Duidelijke informatie, snelle levering. Ook milieubewust. Optie voor fietskoerier en producten beschermd verpakt maar zonder plastic.

ruime keuze - goede service

Via website besteld, volgende dag al telefoontje en mailtje dat artikel klaar stond in de winkel. Vlot en vriendelijk.

Goede service, goed advies

Product snel geleverd en over mijn vraag over de maat ben ik goed geadviseerd.

Beste advies

Prima priduct dat niet veel hoefde te kosten. Hoge kealiteit en niet meteen het onderste uit de kan wua prijs. Dank je wel.

Snelle levering en persoonlijk

Ik kreeg de bestelling erg snel, aangetekend en met een persoonlijk berichtje!

Snel en perfect bezorgd

Zoals gewend en verwacht

Snel en goed verpakt geleverd

Snelle levering en prettig verpakt, geen grote dozen, die niet nodig zijn en een handgeschreven briefje erbij. Prima en persoonlijk

Snel en goed

Snel geleverd met persoonlijke noot.

Snelle en persoonlijke service!

Snel geholpen en opgestuurd. Producten op een milieuvriendelijke manier (zonder plastic) verpakt. Met als kers op de taart een persoonlijke note. Erg te vrede over deze service!

Mooi product prachtig verpakt

Erg tevreden

Snel, netjes, zoals verwacht

Fijn dat de fietscourier wordt ingezet in Utrecht! Meerwaarde voor bestellen bij toch al fijne winkel, hoop jullie expertise Binnenkort weer in de winkel mee te maken!

snelle bezorging van een goed product

Mijn zoon maakte mij attent op een mooie aanbieding van een Hoodie vest. Even de maat gemeten, hetzelfde wat hij heeft. Meteen besteld (en betaald) en twee dagen later kon het pakketje ophalen bij en afhaalpunt van de bezorgdienst. Uitgepakt, gepast en het zit heerlijk. Nu dagelijks aan met het koude weer.

Spannend, nooit gedaan en op jaren langen ervaring van een vriend tot aankoop gedaan. Wat mij raakte in positieve zin het hand geschreven kaart wat bij de jas was gedaan. In deze stomme gemanipuleerde tijd iets menselijks. Was veel geld voor mij doen maar ben echt tevreden. Vr gr Nettie Scheffer

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht