Betrokken en snelle levering

Kan t product nog niet goed beoordelen maar het leveren was snel, met een persoonlijk briefje erbij

Prima en snel

Snelle goede afhandeling en (groene fietscourier) levering - kreeg helaas geen bestel bevestiging

Snelle verzending en service!

Product werd snel verzonden en mooi verpakt met een handgeschreven briefje. Dit soort persoonlijke touches kom je niet vaak tegen online. Keep up the good work!

Consumentgericht

Soepel omruilen als het product toch niet is wat je ervan zag op de Kathmandu-site. Altijd professioneel geholpen dior kundige medewerkers!

Snelle afhandeling

Goede website, snelle afhandeling, goede info over verzending

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke services

Snel en klantgericht.

Eerste keer een bestelling gedaan aan de verwachting voldaan..

Online bestelling gedaan, 1 uur later al een telefoontje dat de bestelling afgehaald kon worden.

Vooral het persoonlijke kaartje bij de bestelling is als zeer prettig en attent ervaren

Beste kwaliteits gear en een snelle persoonlijke service!

Beste kwaliteits gear en een snelle persoonlijke service!

Keurig op de hoogte gehouden over de levering

En nog leuke brief erbij “beste wensen en geniet van je product! Erg leuk

Zelfs gedragen wandelschoenen werden geruild, top service!!

Mijn Meindl wandelschoenen bleken helaas bij de eerste keer wandelen te klein, teleurgesteld ging ik terug naar de winkel in de Haarlemmerstraat. Daar werd met veel begrip en vakkennis mijn probleem echt serieus genomen. Met een kleine extra eigen bijdrage kreeg ik een nieuw paar aangeboden!! wat een fantastische service, ongelofelijk goed. Prettig vriendelijk personeel met echt verstand van zaken. Ik wandel nu met groot plezier op mijn passende schoenen, bedankt!!

Prima service alles stond netjes klaar…

Gewoon goed

Gewoon juiste behandeling. Wat ik miste was mogelijk een link voor de onderhouds spray of anderszins mbt onderhoud van deze toch die schoenen.

Prima winkel

Prima verlopen en supersnel

Zeer fijne winkel

Altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel met kennis van zaken

Snelle levering met een persoonlijke boodschap Fietskoerier is een plus

Afhandeling prima. Jammergenoeg is het niet mijn kleur, vandaar mijn retour.

Product eerst in winkel gepast, hierbij uitstekend geholpen door een medewerkster. Later na wat bedenktijd via de webshop gekocht, was zeer snel geleverd. Fijn dat er ook milieuvriendelijke bezorg opties zijn.

Prettig

Snel en vriendelijk geholpen

Uitstekend!

Mooie kwalitatief goede producten. Prima prijzen en goede service. Ga zo door!

Snelle levering, hoge retourkosten

Artikel werd snel geleverd. Helaas voldeed het niet geheel aan de verwachting. Het retourproces verliep ook goed maar de retourzending moest normaal worden gefrankeerd waardoor het een dure bestelling was. Over de totale communicatie van bestellen t/m retourzenden wel heel tevreden. Zou Kathmandu dan ook wel aanraden.

Superfijne mensen en top service

Click en collect werkt super, je betaalt thuis en kan bijna direct ophalen. En dus ook ruilen als de maat niet goed is.

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht