Prima service verleend.

Ik werd door een medewerkster van Kathmandu opgebeld. Zij vertelde mij dat het product niet voldeed, er was iets met de ritssluiting. Er was helaas nog maar 1 exemplaar. Daarom werd de bestelling geannuleerd. Ik heb het bedrag inmiddels teruggehad. Keurig.

In één woord geweldig

Snelle service terwijl ik op reis was!

Mijn oude Exped 9 LW mat was aan vervanging toe. Er was er echter nog maar één exemplaar beschikbaar. Deze werd door het Katmandu personeel vastgehouden en is na betaling gelijk naar mijn adres onderweg gestuurd. Zo kon ik na twee nachten weer lekker slapen in de tent.

Goede producten en snelle levering, helemaal blij mee

Heel snel en klantvriendelijk

Omdat ik snel op vakantie ging hebben ze extra moeite gedaan het op tijd te bezorgen

Goede producten

Foutloos service en zeer zeer vriendelijk

Prima snelle servive

Uitsteken assortiment en snelle levering

Prima ervaring

Vriendelijk aan de telefoon, snelle levering. Aanbevolen!

Klantgericht, vriendelijk en snelle service!

De Aigle schoenen die ik had besteld bleken niet goed te passen. De dag nadat ik dit ter sprake had gebracht werden mij schoenen toegestuurd die volledig voldeden aan mijn wensen, mét een retourbiljet om het eerste schoenenpaar terug te sturen. Buitengewoon klantgerichte, vriendelijke en snelle aktie na het kontakt dat ik zocht met de Kathmandu’s-shop, bravo!

Goede opsturenservice maar geen retouneren service

Broek is goede kwaliteit

Doen wat ze zeggen

Product is op tijd geleverd! Goed verpakt! Met een handgeschreven bedankje! Klasse!

snel en vriendelijk

Snelle levering met bij de bestelling een handgeschreven briefje, dat maakt het extra leuk!

Relaxed, behulpzaam én perfecte schoenen gevonden

Had online een paar van ON Cloud running shoes gekocht maar vielen toch iets te klein uit. Met de verzenddoos en al in een spontane bui diezelfde middag naar de fysieke winkel gefietst. Daar aangekomen vroeg ik met enige twijfel of ik ze kon omruilen ondanks dat ik ze online had gekocht. “Ja maar natuurlijk” en samen met een vriendelijke medewerker mijn schoenen omgeruild waardoor ik nog diezelfde dag er van kon genieten! Ooh en ze deden een vet lief handgeschreven briefje bij mijn orginele bestelling, dat was heel tof!

heel goed gedaan

duidelijke mails , niet teveel .

Snel, vriendelijk, efficient

Makkelijk om op de site te vinden wat je zoekt, kopen en betalen ook. Product werd voor verzending gecontroleerd en niet voordat contact met ons was geweest, verzonden. Zo hoort het! Bedankt voor alles!

Een snelle proactieve reactie op mijn vraag

zie hierboven. prima geholpen.

Snelle en goede levering

Pofzakje snel en goed geleverd. Enige opmerking is dat de kleur op de website wat afwijkt van de werkelijkheid, terwijl volgens het label de juiste kleur is geleverd.

mooie warme wollen trui. Bedankt!

mooie warme wollen trui. Bedankt!

Snel en plezierig

In het weekend een shirt besteld, werd meteen maandag verstuurd en dinsdag geleverd. Met een persoonlijk kaartje 'veel plezier met uw nieuwe shirt!'. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, leuke touch aan een ervaring die dik in orde is.

Best aardig en goed!

Snelle levering, met een extra paar top bamboe sokken als presentje… wow! Zelfs een handgeschreven kaart … je hebt geen enkele reden meer om NIET weer bij jullie te bestellen!

Prima klantencontact en service

Goede persoonlijke benadering

klantvriendelijk

Heel meedenkend bij het retouneren van 1 van mijn artikelen!

Prima levering en persoonlijke aandacht

Mooi dat een eenvoudig product gewoon in voorraad is. Goed en snel verpakt verstuurd

top

Alles prima geregeld.