Liefdevol

Liefdevol De sokken in vloeipapier en een persoonlijk berichtje erbij

Top en persoonlijk

De bestelling was netjes ingepakt met een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij. Ik kan dat erg waarderen. Ook het gebruik van de fietskoerier vind ik top! En het product was ook geheel naar wens.

Snelle levering van een kwaliteitsprodukt

Bestellen en leveren via DHL ging soepel.

De levering

Het was onzin dat de chauffeur voor mijn deur de box laten. U mag niets voor de deur laten ! Hopelijk dat mijn broer thuis was. Mijn buurt is druk in Brussel, vele mensen in mijn straat lopen. Voor de rest is het goed

Snelle levering, goed verpakt

Bestelling was snel verstuurd, kwam netjes aan en de handgeschreven brief was helemaal super. Zeker een aanrader om hier weer te bestellen.

Snel en goed

Wandelschoenen gekocht. Volgende dag geleverd

Supert!

Mooi product, snelle levering en een vriendelijk briefje erbij!

Prima op tijd

Tijdens de lockdown gekozen om de mij al bekende schoenen gewoon precies nog maals te bestellen. Keurig op tijd aangekomen. Prima

Heel snel en accuraat

Zonder problemen mijn schoenen besteld. De aflevering precies zoals gemeld en in de doos een heel vriendelijk handgeschreven kaartje. Prima, ga zo door.

Zeer fijn. Werd op de hoogte gebracht van het feit dat het bestelde artikel gebruikerssporen had van het ineenzetten van het product voor eerdere mogelijke eerdere klant. Hierdoor 10% korting gehad. Kan niet meer zeggen als top service

Vlotte en correcte levering

Uitstekende service

Prima verzorgd en snelle levering, ook leuk die persoonlijke kaart erbij.

Goede service en persoonlijk advies

Aardig persoonlijk advies voor gebruik product

Snelheid bestelling

En kwaliteit produkt fantastisch

Prima service na verkeerde bestelling

Verkeerde maat besteld! Maar na een dag was het nieuwe paar schoenen al binnen! Top geregeld

Persoonlijke aandacht

Mooi ingepakt met een aardig handgeschreven kaartje erbij.

Snel, efficient, zorgvuldig klein verpakt met n begeleidend briefje!

Snel, efficient, zorgvuldig verpakt met n aardig begeleidend schrijven en ik kies voor kwaliteit.

Goede service bij beschadiging pannenset

Een set aluminium kampeerpannen gekocht en er bleek bij levering eentje beschadigd (diepe kras aan de binnenzijde, wat zo te zien niet tijdens transport was ontstaan). Omdat we de pannen een paar dagen later echt nodig hadden, kozen we er zelf voor om ze niet terug te sturen. Kathmandu heeft het ongevraagd opgepakt door een deel van het aankoopbedrag terug te storten. De pannenset hebben we inmiddels gebruikt en we zijn er erg blij mee. En met de service van Kathmandu dus ook.

Persoonlijk berichtje erbij! Daar worden we in deze tijden blij van! Top

Goede service en klantvriendelijk

Bij retour artikel goede optie geboden.

Zeer snelle levering!

Na een zeer prettig telefonisch overleg met een werkneemster van vestiging Amsterdam, de order geplaatst. De levering was de volgende dag binnen.

Uitstekende service!

Mijn nieuwe schoenen werden vlot verzonden, met extra zooltje en een handgeschreven kaartje. Helemaal Top!

vriendelijke, vlotte en snelle service, ook bij problemen heel meedenkend

Goede aanbiedingen en vlotte levering. Maar dat hebben meer webshops. Wat Kathmandu zo bijzonder maakt is dat ze goed adviseren, meedenken, en ook in geval van problemen met het product (er ging vrij snel iets kapot) hele goede aftersale-service geven, mn schoen is geheel kosteloos perfect gerepareerd!

Zeer prettig spullen snel in huis met een hand geschreven kaartje waarin ons vrolijk Pasen wordt gewenst zeer attent

Absoluut top

Dank voor het kaartje