top

makkelijk bestel proces. snelle levering. op maat gesneden doos. in dun papier zorgvuldig verpakt. handgeschreven kaartje. maakt het persoonlijk! dank

Perfect windstopper

Fantastische windstoppen voor die prijs. Lichtgewicht, klein op te bergen, drukknopje en werkelijk een fantastische pasvorm ( as usual van RAB). Absoluut het geld waard. En het persoonlijk handgeschreven berichtje in de doos is een bonus blijmakertje bij het uitpakken.

Vond het heel leuk dat ik had van een van jullie medewerkers een hand geshreven bericht bij de bestelling tof dank je groetjes C H Newins

Prima service!!

Snelle levering met een persoonlijk berichtje erbij

Mijn bestelling werd keurig en snel geleverd

Geweldig!!

Zondag besteld, dinsdag in huis. Prachtig verpakt en een lief kaartje erbij. Super!

Fantastisch geholpen, en zeer vriendelijk

Adekwaat en zeer klantvriendelijk

De schoenen zijn mooi, stevig en ik loop er prima op

Heb voor jullie gekozen omdat ik niet elke schoen pas Vier jaar geleden in nieuw Zeeland katmandu gekocht en dat waren de enige schoenen waar ik nog goed op kon lopen Vandaar jullie site opgezocht eneen paar besteld en direct goed Nu zoek ik nog een paar nette katmandu Ga verder kijken

Prettig site, alles goed te vinden, snelle levering per fiets. En fijne schoenen

Heel mooie winkel met vakkundig en enthousiast personeel waar ik al decennialang kom. Maar ook online fantastische service.

Tevreden klant

Bestellen via de website is eenvoudig, je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Traceer gegevens worden netjes gedeeld. Pakketje is in goede orde ontvangen, alles netjes ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij. Ik houd ervan :)

Klantvriendelijk, milieu?

Dank voor het aardige kaartje bij de bestelling.. maar jammer dat de bezorging niet per fietskoerier ging, zoals aangekondigd

Snelle levering, alles in orde

Goede communicatie en levering. Mooie cadeaubonnen.

Verrast

Doordat jullie met een fietskoerier mijn pakketje bezorgden en door het hand-geschreven briefje erbij. Dank voor de extra moeite die jullie erin steken!

Goede service, breed assortiment, hoge kwaliteit

Keurig ingepakte kleding, vlotte verzending, mooie aanbiedingen

Ik betaal zowel bestelkosten als retourkosten...

Helaas was mijn bestelling niet wat ik verwacht had en heb ik het retour gestuurd. Ik betaal zowel verzendkosten als retour kosten. Ik woon niet in de buurt voor het afhalen in een filiaal, dus die keuze had ik niet. Ik vindt het niet meer dan normaal in deze tijd dat je één van beide betaald en niet beide kosten voor mijn rekening komen. Ik zal dus niet meer bij jullie bestellen. Jammer, want de winkel op zich vind ik goed. Helaas zitten jullie niet meer in deze regio.

Super service

Snel geleverd, keurig verpakt met persoonlijke touch.

Bestelde smartwoolsokken met zorg verpakt en snel geleverd.

Smartwoolsokken bij Kathmandu besteld. Bestelling was met zorg en aandacht verpakt en de sokken werden snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Fijne winkel

Fijne winkel met mooie collectie en goede aanbiedingen en ook online een goede persoonlijke service

Goede service en betrouwbaar

Per fiets is mijn pakket bezorgd. Keurig ingepakt met producten die voldoen aan de betrouwbare kwaliteit van Kathmandu. Dank

Vlotte afhandeling van de bestelling. Goed verpakt en met een vriendelijk kaartje erbij, goed gedaan!

Snelle levering en prima qualiteit

De broek werd snel geleverd en se kwaliteit, zoals gewoonlijk goed in orde.

Vakkundig en vriendelijk

Mijn bestelling werd snel geleverd. Zeer sympathiek; er zat een persoonlijk briefje bij met daarin een extra tip over manier van gebruiken van het bestelde item.

Snel geleverd met hand geschreven kaart!

Super goed en leuk bedrijf!

snel gevonden op de site, besteld en vlot geleverd

Fijne site met goede spullen; snel gevonden wat ik zocht, door het bestel process geklikt en 2 dagen later was het binnen.

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht