Super goede service, snelle levering, snelle terugbetalen

Snelle levering. Artikel bleek te groot. Geretourneerd en de terugbetaling was gelijk geregeld. Prima dus!!! Aanrader!!!

Snelle levering en met zorg ingepakt

Bestelling was de volgende dag in huis. Met veel zorg ingepakt. Persoonlijk bericht erbij. Geeft een goed gevoel, de volgende bestelling plaats ik weer bij Katmandu.

Leuke en nette levering

Dank voor de persoonlijke noot bij de levering

Snel gevonden, goede prijs en snel ontvangen.

Ik was op zoek naar snoseal voor mijn bergschoenen. Ik had ooit al eens bij Kathmandu wat besteld en bij hun was de snoseal aanzienlijk goedkoper dan bij bever en andere outdoor zaken, zelf incl. verzendkosten. Vervolgens de andere dag al thuis incl. handgeschreven briefje van het personeel. Fijne site en winkel. Ga er zeker nog een keer bestellen.

Al jaren mijn favoriete winkel

Fijn personeel, tijdens de corona-periode geven ze service binnen de mogelijkheden.

Snel en goed!

Online wandelschoenen kopen is altijd een gok, maar met advies (antwoord op zondag!), (en een beetje geluk ook misschien) ging het perfect. Schoenen zijn snel geleverd en zaten perfect!

Alles top, van het uitzoeken op de overzichtelijke site t/m het afhalen.

Zie boven: helemaal goed.

Snel, vriendelijk en duidelijk.

Super snel geregeld.

Prima,

De bestelde goederen werden snel geleverd

Goed product, uitstekend verpakt en tijdig geleverd!

Ik kon op de website de jas goed uitkiezen, ook dankzij de maattabel. De jas was heel mooi verpakt en het persoonlijke briefje in de doos vond ik een hele aardige geste.

Goed opgelost

Woensdag 10 februari bericht dat pakket zou worden verstuurd. Niet bij Post.nl aangekomen. Blijkt achteraf een storing in de computersystemen van PostNL te zijn geweest. Leverancier kon er achteraf gezien niets aan doen. Contacten verliepen daarna goed en de afwikkeling werd goed in de gaten gehouden.

Hartverwarmend !!

Er zat een héél vriendelijk handgeschreven briefje bij wat een mens in deze dystopische tijd erg goed doet. Hartverwarmend zoals ik al zei, ...

Buitengewoon klantvriendelijk

Buitengewoon klantvriendelijk, ondanks trage levering PostNL, correct en goed te woord gestaan. Product bevalt goed

Snelle & vriendelijke service

Kado online besteld en binnen een uur gebeld door een medewerker & voor zelfde dag afspr gemaakt om het bij de winkel op te halen.

Goede bezorging

De bezorging ging behoorlijk snel en het product was goed ingepakt. Met een aardige persoonlijke boodschap.

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Alles in de keten van vinden tot ontvangen van het product liep als een zonnetje. Extra waardering voor het handgeschreven bedankje voor het bestellen.

bestemming snel geleverd

Spray voor mijn schoenen (voor de 'wintersport' in eigen land in februari) werd heel snel en goed verpakt geleverd (ook post NL werkte op tijd)

Goed, alleen vertraging bij Post.nl door t weer.

Komt wel goed ...

Heel adequaat

Ik gaf in de winkel in Utrecht alles aan wat ik wilde met Lowe schoenen. Gelukt en kon ze vrijdagmorgen halen. Heel blij want had geen goede lage wandelschoenen voor dit weer. Opeens was al het rubber stuk. Fijn ook dat jullie mij konden vertellen hoe dat kwam. Ik geloof dat ik ze meer dan 5 jaar met plezier heb gedragen.

prima levering

was wel een dag later dan beloofd, maar weer en corona was een goed excuus

RAB Downpour regenjack - Zwart

Ik heb deze lichtgewicht regenjas online besteld via de website van Kathmandu. Levering ging zeer vlot. Jas zeer mooi en netjes ingepakt. Deze regenjas voldoet inmiddels 100% aan mijn verwachtingen. Ik zou hem zo opnieuw bestellen bij Kathmandu!

Fijne winkel, aardige medewerkers

Fijn dat Kathmandu weer open is voor het afhalen van bestelde artikelen. Dat is veel fijner dan alleen online handschoenen bestellen een laten bezorgen. Nu maar hopen dat ze snel weer echt open kunnen

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel

Vriendelijk persoonlijk en professioneel