Gewoon perfect

Bestelling eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Product prima

Goed en snel, ruime keus

Goed en snel, ruime keus

Super snelle levering

Super snelle levering met persoonlijke noot.

Snel, persoonlijk (ondanks online aankoop) en topkwaliteit

Ik ben meer dan tevreden met de aankoop van de Sorel schoenen maat 45 voor mijn 14-jarige zoon. Een handgeschreven kaartje maakte de online aankoop persoonlijk. Ik hoop overigens niet dat jullie denken dat deze reuzeschoenen voor mij zijn! Ik heb eerder aankopen gedaan bij Kathmandu, een fijne winterjas van het merk Arc'teryx voor mij en Kamik winterschoenen voor mijn zoon, die toen nog maat 37 had. Deze draag ik nu. Zo hebben we beiden heerlijk warme voeten tijdens onze lange wandelingen door de sneeuw. Nu nog een warme winterjas voor mijn zoon ;-)

Fijne website, mooie producten en goede service

Dank voor de mooie jas!

Heel leuk de persoonlijke notitie op de kaart

Prima service op tijd bezorgd

Vlotte verzending

Bestelling is vlot en correct geleverd.

Prima service.

Leuke actie met vriendelijke prijzen

Leuke mail met actie aanbiedingen. Met dingen die je niet snel opzoekt

top

Zeer snelle levering van sno seal voor een goede prijs. Vriendelijk briefje van Kathmandu erbij. Super, kan ik mijn wandelschoenen weer goed insmeren.

Goede service, snelle levering

Bestelde jas was aan de grote kant. Een kleinere maat besteld, die ook weer heel snel geleverd werd. De grootste teruggestuurd. Bevestiging van ontvangst de volgende dag gekregen en keurig het betaalde bedrag terug ontvangen. De bestelde UBR jas is trouwens van prachtige kwaliteit en afwerking.

Top service!

Na een vraag over een online aankoop (Sorel snowboots) heel fijn advies gekregen over de snowboots. Door het advies heb ik besloten om een halve maat groter te bestellen. Dit werd direct voor mij geregeld en ik kan de juiste maat morgen al afhalen! Vriendelijk personeel en heel klantgericht!

Heel tevreden

Keurige communicatie, vriendelijk, ik werd gebeld of het pakje gebracht kon worden. Medewerker kwam per racefiets met rugzak achter op zijn rug mijn muts brengen net voor de extreme kou.

Hele fijne snelle levering en mooie producten!

Heel tevreden over de snelle levering en producten!

Snel geleverd en netjes verpakt

Het persoonlijke berichtje er bij was ook leuk

Goed advies en snel geleverd

Top ervaring

Super outdoorwinkel en snel geleverd.

Bijzonder goed

Besteld en werd binnen 1 uur thuis geleverd per fiets.

Fijne sloffen en snel geleverd

Lekker warme sloffen besteld... ze zitten inderdaad super warm. Zijn ook precies de kleur die ik wilde. De levering ging supersnel. Ben er super blij mee.

Snel geleverd, maar wat het een top ervaring maakte was het persoonlijke briefje waarin me veel plezier gewenst werd met mijn muts. Zo maak je het onderscheid!

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Ik ben heel blij met mijn nieuwe warme donsjas. Laat de sneeuw maar komen!

Een hele mooie jas, de laatste in mijn maat en geleverd binnen 48 uur

Voor het eerst besteld bij Kathmandu. Een fijne ervaring: duidelijke website; goed assortiment jassen. Goede informatie omtrent de voortgang stappen van bestelling naar verzenden en afleveren. Goed verpakt in de kleinst mogelijke verpakking Levering Op tijd en product is puntje gaaf. Ben heel blij met mijn aankoop

Verder geen ervaring dit was de eerste keer dat ik iets bestelde Tevreden!!!

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht