Zeer goed advies

Ik had wandelschoenen nodig voor mijn reis naar Peru. Ze namen de tijd en gaven goed advies over de schoenen. Ik heb nog even nagedacht over de schoenen en ze daarna online besteld. Erg leuk om nog een handgeschreven briefje te ontvangen erbij.

Zeer snelle reactie en meedenkendheid

Helaas een te kleine maat besteld. Ik kreeg binnen tien minuten reactie plus constructief plan met het verzenden van het product van een naar de andere locatie. Erg tevreden over en kijk uit naar het ontvangen van warme handschoenen die niet afknellen!

Tevreden.

Product is zoals aangegeven, bezorging prima.

goeie prijs

Uitstekende snelle levering en service.

Bestelde spullen waren volgende dag in huis. Helaas fout in de levering, dit was professioneel en snel opgelost. Geen gedoe. Aanrader dus.

keurig ontvangen.

Ik beveel uit principe nooit aan.

Makkelijk kopen, volgende dag geleverd.

Goede prijs, geen gezeur met verzendkosten

je krijgt wat je bestelt

altijd goede kwaliteit, Netjes afgeleverd

Super vriendelijk en lekker snel ontvangen

Alles prima!

Een voor mij (tot voor kort) onbekende winkel heeft een duidelijke site met veel keus en een snelle service. Ik bestel er zéker nog een keer.

Beanie afgeprijsd en snel geleverd, toppie!

Beanie afgeprijsd en snel geleverd, toppie!

Perfecte vriendelijke en snelle service

Het gaat eigenlijk om een onbelangrijk item van een paar Euro dat versleten was, waardoor mijn ouder Petzl headlight onbruikbaar was geworden. Het vervangartikel bijna nergens meer te vinden op het Net. Bij Kathmandu hadden ze het nog op voorraad, bovendien aan een schappelijke prijs. Dus snel besteld en het werd 2 dagen later stipt en correct geleverd, met een vriendelijke, handgeschreven bedankkaart in de verpakking, een leuke verrassing in de e-commerce wereld. Headlight is weer als nieuw, waarvoor mijn grote dank. Ik wens heel het Team van Kathmandu fijne feestdagen en een schitterend 2024 !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte levering

Mooi produkt

Alles goed verlopen

**********

Geen idee

Geen idee zending nog steeds niet ontvangen vandaar voorlopig nog maar 3sterren :-(

Uitstekend geadviseerd en blij met mijn jas

Kathmandu onderscheidt zich door deskundigheid en de tijd die medewerkers nemen om de klant te adviseren. Dat maakt het verschil om een goede keuze te maken. Heel blij mee.

Echte specialist

Zeer goed advies over aspecten als waterafstotend/-dicht, warmteklasse etc en de verschillen onderling tussen modellen en merken. Dit maakt het fantastische winkel omdat eeuwig vergelijken op websites het soms niet duidelijker maakt welk product nu te kiezen

"Gewoon zoals het hoort"

Iets leuks leuks gezien op internet, besteld, betaald en de dag erna was het binnen. Eigenlijk precies zoals het hoort; goed verpakt, snel verstuurd en 'n mooi product.

zeer snelle goede afhandeling van bestelling

behoeft geen verdere aanvulling.

Levering volgens afspraak

Uitgebreid aanbod, snelle en persoonlijke levering met uitstekende service voor eventuele retourzendingen.

Snelle en persoonlijke service

Online schoenen besteld (waarvan ik al wist dat het de juiste waren). Favoriete kleur in de sale, nog 1 paar beschikbaar. Woensdag besteld, donderdag in huis mét een lief persoonlijk kaartje erbij. Zeer tevreden. Als ik in Utrecht kom, ga ik zeker ook eens in de winkel kijken. Dank Kathmandu voor fijne wandelschoenen

Keurig verzorgd

Vlotte service en keurig verzorgd

Snel verzonden met persoonlijke noot

Mijn nieuwe handschoenen had ik snel in huis, en er zat een handgeschreven bedankje bij. Erg leuk! Verzorgd verpakt ook. Helemaal tevreden :-)

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht