Snelle en persoonlijke levering door medewerker op de fiets!

Snelle en persoonlijke levering door medewerker op de fiets! En nog vriendelijk ook :))

1000%

Fijn als alles klopt en op tijd is. Bedankt!

Helemaal top!

Supersnelle verzending, ook in deze rare tijd. En een leuk handgeschreven briefje en netjes ingepakte artikelen (zonder plastic!). Helemaal leuk, ga zo door Team Kathmandu!

Een Goede en snelle levering

Er valt niks te verbeteren.

Fijne service! Ook tijdens corona!

Fijne service! Ook tijdens corona!

Vriendelijk en snel!

Persoonlijke notitie was bij de trui toegevoegd, erg leuk!

Goed: duidelijk en snel

Goed, duidelijk en snel.

Prima service!!!

Prima ervaring...........de bestelling werd binnen 2 dagen thuis afgeleverd door een aardige meneer van Kathmandu zelf!

Ik heb contact gehad met iemand uit de winkel Amsterdam en dat was heel fijn Dus alles hartstikke goed Jas past perfect

snelle levering en vlotte retour zending

ben tevreden over de retour afhandeling, jammer dat de verzendkosten van het retour zenden voor rekening van de klant zijn.

Mooie spullen, goede service. Zoals het hoort dus!

X

Super service

In deze Corona tijd perfect geleverd .

Snelle levering, netjes ingepakt en met een persoonlijk kaartje, Namasté!

Vlotte afhandeling, thuis bezorgd vanwege Corona

Goed product, goede service.

Ben een nieuwe klant maar tevreden over de snelle levering,wel wat duurder maar dat is het mij persoonlijk wel waard

Mooie handschoenen, binnen een dag persoonlijk afgeleverd door een Kathmandu medewerker aan de voordeur. Beter kan niet.

Via de webshop een fijn vest besteld en deze werd binnen no-time bij mij thuis bezorgd door een medewerker op de fiets. (K woon in utrecht dus zelfde plaats als de winkel) .

uitstekend

Snelle levering!

Ondanks drukte een snelle levering

Prettig om te kunnen bellen met een medewerker en het juiste advies voor een jas te kunnen ontvangen

Zeer verrast door snelle en persoonlijke levering van mijn bestelling.

Regenjas is lekker licht en makkelijk mee te nemen. Service was top. Zeer verrast door snelle en persoonlijke levering van mijn bestelling. Binnen 2 uur was de jas binnen! Dankjulliewel.

Zeer goed, zeer vriendelijk, bestelling persoonlijk afgeleverd!

Erg goed

Had een cadeau voor mijn ouders besteld. Omdat er vanwege de drukte problemen met de bezorgdienst werden verwacht, heeft een van de Kathmandumedewerkers het persoonlijk bij mijn ouders bezorgd. Hij woonde in de buurt. Erg aardig en lekker snel.

Een jas besteld rond de kerstdagen en de volgende dag de jas in huis. Snelle levering en netjes verpakt

Snelle bestelling en netjes afgeleverd.

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht