JACK Wolfskin TROPOSPHERE JACKET.

Dit is een super jas voor in de winter,maar voor outdoor wandelen is de deze jas boven de buitentemperatuur van 10*te warm.Dan kan je beter lopen in een Softshell van Jack Wolfskin. Bestelling en bezorging was perfect en snel geregeld,zeer zeker een aanrader om bij Katmandu je outdoor artikelen te bestellen.

Supersnelle goede levering! Niets op aan te merken!

Had het gevoel dat de mensen in de winkel meteen voor mij aan de slag gingen. Normaal ben ik niet van het beoordelen van bestellingen enzo, maar bij kathmandu kreeg ik de neiging om de winkel te bellen om ze te bedanken, toen de volgende dag mijn bestelling al bezorgd werd. Dat bedanken doe ik nu maar via deze beoordeling ! Bedankt, mensen van kathmandu!

helemaal prima

Vriendelijke ontvangst, zeer deskundige begeleiding bij het passen van schoenen en bij de keuze en toch geen enkele druk. Hoewel ver van huis komen wij zeker terug bij Katmandu. Ook nog eens een hele mooie winkel met fijne sfeer! En ook later erg tevreden met de aankoop.

fantastisch

correcte telefonische informatie. mede daardoor heb ik een paar super wandelschoenen gescoord . Dank u, voor de genomen werkzaamheden. vriendelijke groet, Margreet van der Laan

bestellen op de website

halen in de winkel, geen gezeur, klaar

Top winkel goede service en vriendelijke verkopers

Top winkel

Geheel tevreden

Snel en netjes

De bestelling werd snel en zorgvuldig verpakt afgeleverd. Ruilen voor een andere maat ging ook snel en zonder problemen.

Goed geregeld

Jammer dat de foto op de website niet helemaal ocereen kwam met het produkt. Verder goede service

Prima shop!

Makkelijk bestellen, levering volgens verwachting, goed en netjes verpakt en mooie kwaliteit.

Duidelijke website, goeie producten en goede levering

Ruime winkel met heel veel keuze in kwalitatieve en goede producten.

Super snel!

Super snelle levering van jas. Netjes verpakt. Makkelijk bestellen via website. Goed geregeld.

Goeie service en snelle levering!

Mijn bestelling was snel binnen en goed verpakt. Er miste een item, maar dit werd meteen geregeld en verzonden. Top service!

Beter dan Bever :-)

Telefonisch goed geadviseerd. Al zit de winkel ver van waar ik woon, bestel ik graag bij Kathmandu. Goede telefonische service, snelle aflevering bij bestelling vanaf internet en een hele toffe jas!

helemaal goede service

behulpzame medewerkers die graag met je meedenken, goede kwaliteit, snelle levering

Besteld en keurig op tijd geleverd

Zie hiervoor

EEN PRIMA VLOTTE VERZENDING

Een zeer vlotte bestelling

Uiterst correct en snel reagerend

Besteld produkt viel te klein uit. Bevesting retourontvangst en terugbetaling verliep supersnel en via de mail werd ik goed verder geholpen met een alternatief produkt.

Goede vlotte en correcte levering

Snel geleverd, goede update over levering en de juiste artikelen

Enthousiaste medewerkers en snelle levering

Prima producten voor een puike prijs. Twee bestellingen kunnen samenvoegen waardoor geen verzendkosten.

Gewoon goed, niets aan toe te voegen.

Makkelijk besteld snel geleverd

Producten zijn goed verpakt en de bestelling was makkelijk geplaatst en snel geleverd (tot 2 werkdagen)

prima en snelle afhandeling/levering

zie boven