Snelle levering voor een broek met een mazzelprijs

Snelle levering voor een broek met een mazzelprijs; een prijs waarvoor ik bij een vergelijkbare webshop bijna het dubbele betaalde!

Vlot en zorgvuldig

Paar tentstokken besteld en snel ontvangen. Punt van aandacht: ik moest tekenen voor ontvangs voor de waarde van 75 eu. Hierdoor kon het pakket niet bij de buren afgegeven worden. Gelukkig was ik thuis, maar mijn advies: doe dat alleen bij echt kostbare producten. Mooie kwaliteit stokken en altijd fijne service in de winkel. Dank!

artikel keurig afgeleverd. iets trager geleverd dan ik zou willen (want niet "vandaag bestellen, morgen geleverd), iets te verwend denk ik. Wat ik wel gek vind is dat ik een paspoort moest laten zien (bij afleveren) voor een artikel van ruim 30 euro...

Website prima prijs kwaliteit uitstekend

De korting op het product is uitstekend. Echter na bestelling op internet webshop kreeg ik geen bericht of ze de jas in de winkel Utrecht hadden weggelegd. Ik ben er maandag zelf achteraan gaan bellen omdat ik de jas pas woensdag kon ophalen. Pas woensdagmiddag kreeg ik de bevestiging. Service in winkel was netjes. Regards Martin Peersmann

Prima wel jammer dat Kathmandu Nijmegen Weg is

Overhemd voor mijn vader

Heel leuk overhemd van prima kwaliteit. Een iets mooiere verpakking zou aantrekkelijker zijn geweest.

Heldere bestelprocedure en communicatie

Makkelijke wijze van bestellen en heldere communicatie via de mail over de gedane bestelling, betaling en de levering. Bovendien was de levering snel gedaan!

Heel goed geholpen

Goed advies, snelle service!

Prettig contact, zorgvuldig in bestelprocedure

Jas op website besteld, ophalen in winkel. Bestelling snel geleverd en mensen in winkel waren zorgvuldig bij het controleren of de bestelling goed was aangeleverd.

Snelle en goede service

De dag na bestelling al ontvangen en zeer blij met mijn aankoop.

Dik voor elkaar

Goede prijs/kwaliteit. Stipt op rijd geleverd

Verkeerd item werd direct gewisseld

Goede en snelle service.

Snelle en goede service. Goede website en betalingsmethode was veilig via QR-code. Daarenboven eenvoudig en voor de hand liggend bestellingsproces. Prima gedaan.

Snelle service (tot nog toe), chapeau!

Heb shirt terug moeten sturen en aangegeven dat ik het shirt wil ruilen voor een kleinere maat én andere kleur. Benieuwd hoe de medewerkers van Kathmandh dit afhandelen.

Product op voorraad, wel prijziger dan elders.

Netjes geleverd. Product was op voorraad. Zijn wel duurder dan bij de concurrent.

Goede spullen, flexibel en fijn meegedacht in proces van bezorgen

Goede kwaliteit spullen, verkopers zijn inhoudelijk op de hoogte van wat ze verkopen en kunnen goed adviseren. Daarnaast fijn meegedacht hoe ik hetgeen ik nodig had tijdig nog geleverd kon krijgen

Vlotte en snelle levering

Bestelling wordt snel geleverd. Ook bij het retour sturen gelijk geld terug zoals het hoort.

Enorm servicegericht

Ik deed een online bestelling, maar had zelf mijn huisnummer verkeerd vermeld waardoor de bestelling retour ging naar Kathmandu. Ik heb snel gebeld en kreeg alles direct nog een keer, zo attent!

Slippers besteld die dezelfde dag nog verstuurd waren en de dag erna in huis. Bedankt!

Snelle levering en happy met mijn aankoop!

snel en accuraat

Prima ervaring

Alles klopte met mijn verwachtingen

Ik wist wat ik bestelde, want heb goede ervaringen met het bewuste merk. Bovendien razendsnelle bezorging, zodat ik op dinsdagavond al de kleding kon dragen die ik in het weekend besteld had.

Kan niet sneller , mooier of beter

Kan niet mooier,sneller en beter dan zo

Vlotte snelle levering

Vlotte snelle levering

Goede kwaliteit

Mooi shirt van goede kwaliteit

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht