Reactie van het bedrijf
Beste Titia,
Wij vinden het heel vervelend dat uw ervaring met ons niet naar tevredenheid was. Dat u slippers met een beschadiging toegezonden kreeg is niet goed te praten en dat spijt ons ook echt. Dit voorval hebben wij intern besproken en onze maatregelen genomen om de kans op herhaling te minimaliseren. Naast dat het voor u als consument lastig en vervelend is, zijn wij er natuurlijk zelf ook niet bij gebaat om een beschadigd artikel op te sturen, dat past niet bij de service die wij willen verlenen. De orders worden gecontroleerd, maar dit blijft mensenwerk, waardoor er toch een foutje in kan sluipen. Wat in uw geval helaas gebeurde, dit wilden wij natuurlijk spoedig en soepel voor u oplossen. In onze beleving hebben wij er alles aan gedaan om dit meteen op te pakken. Er is direct een retourlabel toegestuurd, met wederom excuses. Deze mail heeft u niet gezien/ontvangen. Toen u ons belde heeft u ook gezegd dat u vaker problemen had met het opgegeven mailadres. Bij sommige providers belanden de mails snel in de spam-box. In elk geval ging het met het tweede mailadres die u vervolgens opgaf wel gelijk goed. We herkennen ons dan ook maar ten dele in het commentaar dat u geeft; om slippers met beschadigingen op te sturen was zeker ongelukkig en vervelend. Maar het feit dat onze retourlabel niet bij u aankwam, daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. Het is in zo’n geval ook altijd fijn als er een telefoonnummer bij de order wordt opgegeven, dat geeft ons wat meer mogelijkheden om contact op te nemen, mocht er iets zijn. Nogmaals onze excuses dat uw ervaring niet goed was en dank voor uw feedback, dat geeft ons de mogelijkheid hier lering uit te trekken.
Met vriendelijke groet,
Team Kathmandu