Tevreden

Zeer correcte opvolging en levering !

Heldere website, goede informatievoorziening en uitstekende levertijd. Alles gewoon goed op orde!

Kathmandu heeft de processen perfect op orde en informeert uiterst zorgvuldig.

Voorbeeld van een webwinkel die de zaken helemaal op orde heeft. Reageert zeer snel, duidelijk en op persoonlijke wijze. Via berichten blijf je goed op de hoogte van de status van de zending. Het juiste product wordt geleverd op het beloofde tijdstip. Tien met een griffel, zoals we vroeger zeiden.

enorm eerlijk

Na bestelling online werd ik gebeld dat de schoenen in de winkel in de sale waren. Het te veel betaalde bedrag is onmiddellijk terug gestort. Heel eerlijk en direct actie. Ik beveel Kathmandu bij iedereen aan. Top!

Snelle levering en zoals ik gewend ben: goede kwaliteit

Super handig, goed verzocht en snel! en niet zo'n idiote grote verpakking

Vlotte levering !

Prima levering, snel en netjes verzorgd

Prima levering, snel en netjes verzorgd

Mijn bestelling netjes en snel geleverd.

Ik zocht een grote tas die ik ook als rugzak kon dragen. Een gezien bij Copshop in Wenen, maar bestellen ging niet lukken. Toen vond ik Kathmandu, die had een nog grotere 140 liter. Besteld en betaald ( hoewel ik daar moeite mee heb, door eens niets geleverd te krijgen van een webshop) Maar netjes en optijd werdt het door mij bestelde geleverd. 👌🏻👍🏻

Goede snelle en correcte verzending, goed begeleid

Prima, echt Kathmandu

Professioneel, snel, netjes

Professionele verkopers in de winkel, uitgebreide informatie beschikbaar online. Ons pakketje was netjes ingepakt en kwam snel aan, zoals online beloofd.

pakket snel geleverd

pakket snel geleverd.

Super service, ver boven mijn verwachting en de gebruikelijke norm!

Wat een super ervaring in mijn zoektocht naar een goed en goed geprijst insectwerend shirt. Toen mijn bestelde maat niet op voorraad bleek te zijn werd ik netjes gebeld én gemaild, en werd na telefonisch overleg een passend alternatief gezocht. Een die ik zelf nooit had gekozen, maar perfect bleek te zijn voor wat ik zocht. Complimenten voor Nienja! Het persoonlijke kaartje dat bij de uiteindelijke levering zat maakte het helemaal af. Zeer aan te bevelen!

Betrouwbaar

Pakketje de volgende dag afgeleverd bij ophaalpunt. Supersnel.

snelle correcte levering

Goede duidelijke website en het vlot geleverde product voldoet prima.

Snelle levering jas

Ik heb een jas besteld in de sale. De jas is snel geleverd. Mooie kwaliteit.

Snelle levering, mooie jas. Goede foto's en omschrijving.

Verstuurd naar verkeerd adres geen terugkoppeling

Had een bestelling gedaan. Prijs kwaliteit zag er goed uit. Besteld en uiteindelijk bericht gehad dat pakje afgeleverd was. Niets ontvangen alleen. Gecontroleerd of ik het goede adres had ingevuld en dit klopte. Contact opgenomen via contact formulier maar hier nooit reactie op gehad. Na zelf uitgezocht te hebben waar deze bezorgd was m'n pakje op kunnen halen elders.

Goede service, snel en super product!

Zeer tevreden over Kathmandu !

Altijd behulpzaam , kundig en vriendelijk geholpen !

Mooie prijs en netjes geleverd

Ik heb geen ervaring met de winkel maar het door mij bestelde product was een stuk voordeliger dan ergens anders en de orderafhandeling en levering waren prima

Goed materiaal voor een goede prijs

Zowel in de winkel als in de webshop is technisch hoogstaand outdoor materiaal te vinden. In de winkel word je uitgebreid geholpen als je dat wil door personeel dat verstand heeft van zaken.

Snel en goede producten

Snel geleverd goede producten.

Snelle levering. Goede prijzen. Niets op aan te merken

Uitstekende service

Of een bedrijf echt goede service levert merk je pas als er iets mis gaat.... Bij Kathmandu werd ons probleem met een verkeerd geleverd produkt uitstekend opgelost met een snelle, zeer klantvriendelijke reactie. Het juiste produkt werd opgestuurd zodra het retour gestuurde pakket door hen was ontvangen (op dezelfde dag) met nog een handig extraatje erbij. Retourkosten werden meteen terug gestort. Een 10 % kortingscode die we niet hadden ingevuld omdat we het juiste vakje over het hoofd hadden gezien tijdens het bestelproces werd zonder problemen alsnog verrekend. Deden alle webwinkels het maar zo!

goed product, snelgeleverd

mijn bestelling werd snel geleverd. De berichtgeving omtrent de levering liep echter achter op de levering zelf. Toen ik het product allang in huis had kreeg ik nog een mail dat het verstuurd werd en dat ik het binnenkort kon verwachten. De track &trace code werkt dus niet. Online stond ook niet dat het verzonden of onderweg was terwijl dat wel allang het geval was. Product was naar tevredenheid dus hoefde niet retour.

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht