ruime keuze, snelle levering

Online bestellingen duidelijk. Ook in de winkel (Utrecht) uitstekende en (ervarings-) deskundige informatie.

Goed geholpen door de webshop

Ik had wat vragen voor mijn bestelling. Die zijn netjes tetelefonische beantwoord. Daarna mijn bestelling spoedig in huis

Veel keuze. Mooie aanbiedingen. Altijd goed advies door winkelpersoneel. Je voelt je erg welkom in de winkel.

Snel en goed

Mooie website veel keuze goede prijs

Mijn bezorgdheid was helemaal niet nodig!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Kathmandu maar deze keer was ik bezorgd: was wat ik in de webshop in de uitverkoop besteld had wel wat ik mij ervan voorstelde? Toen ik de verpakking openmaakte dacht ik: oh nee, dit is het niet. Maar toen ik het kledingstuk aantrok was het toch perfect en precies passend! Ik ben dus blij en opgelucht.

Kwaliteit

Prima kleding/assortiment, snelle levering

Klantvriendelijk bedrijf

Flexibel en meedenkend met mij als klant. Ik wilde online gekochte slippers ruilen in de winkel. Dit was geen enkel probleem. De slippers waren alleen nog op voorraad bij een andere winkel en werd dezelfde dag nog verzonden naar Amsterdam. Een positieve ervaring en een aanrader dus!

Schoenen besteld, ik bel op om te vragen wanneer ze worden verzonden. De mevrouw zegt "twee goede berichten, morgen komen ze de sale u krijgt 40 euro teruggestort en ze zijn al verzonden!" Top.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Prima produkt, snelle en nette levering!!!

Zie de zin hierboven. Daar is alles mee gezegd.

Goeie levering

Goeie communicatie via de mail en regeling met PostNL. Het goeie product is aangekomen en de schoenen passen perfect!

Perfecte levering

Uitstekende website voor artikel-keuze, prima financiële afhandeling en vlotte aflevering. Kan niet beter.

Super broek en goede service.

Safaribroek besteld, valt ruim; dus te groot. Kleinere maat kwam precies op dag vanvertrek binnen. Eureka!

Sandalen besteld en prima afgeleverd. Zeer tevreden!

Last minute bestelling precies op tijd voor mijn vakantie aangekomen

Geweldig.

geen service

Ik was blij met mijn nieuwe jas, een arcteyx goretex jas van 380 euro met een goede recensie. Helaas, ik had het maandagochtendexemplaar; bij de eerste keer dragen bleek ie lek. Ik was door en door nat. Terug naar de winkel. Ook daar werd de jas op 5 plekken lek bevonden. En nu komt t: “ helaas mogen we - als tussenpersoon (!) - geen nieuwe jas geven . de jas moet eerst door de producent getest worden” . 3 weken later.... je raadt het al de jas werd door de producent NIET als lek getest en ook een tweede test bij kathmandu gaf wonder boven wonder aan dat de jas prima in orde is. Ik kan mijn dure lekke jas weer komen halen. Ik voel me machteloos en niet serieus genomen. Ik moet en ga -helaas- mijn rechten als consument proberen te halen.

Goede keuze en snelle levering

Goed assortiment m.b.t. icebreaker, snelle levering

bestellen, betalen; levering, prima!

Goede kwaliteit en service

Zowel in de winkel als online is het fijn winkelen. Heel betrouwbaar en goede kwaliteit en service.

Kathmandu Cadeaukaart

Fijn Kathmandu cadeaukaart nu ook online te koop. Snel thuis bezorgt een leuke kaart om kado te geven.

Levering en retour bergschoenen vlot verlopen

Levering twee paar bergschoenen vlot verlopen. Retour ook vlot afgehandeld en geld snel weer op rekening gestort.

For outdoor & travel the place to be

Voldoende keuze, ruime assortiment, overzichtelijk, snelle levering

Snelle levering.

Overzichtelijke website, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden!

Ik kreeg een prima advies van de mensen van Kathmandu.

Ik had in de winkel schoenen gepast die ik online wilde kopen. Daarbij kreeg ik nuttige tips over welke schoen het beste was voor mij. Toen ik daarna nog vragen had over de maat werd ik netjes terug gebeld nadat de deskundigen er samen even overlegd hadden. De scarpa’s die ik had besteld werden daarna snel geleverd en als leuke verrassing zaten er een paar mooie bamboe sokken bij. Goede service Kathmandu!

goede snelle levering en... aantrekkelijk geprijsd

Oudegracht 256

3511 NV Utrecht