Pluspunten
snelle levering, heldere communicatie
Pluspunten
in de winkels vind ik kathmandu een fijn bedrijf.
Verbeterpunten.1, de invulling van het retourformulier: bij ieder ander bedrijf is dat voorgedrukt, nu moest ik alles zelf invullen. 2. het feit dat de retourkosten geheel voor eigen rekening komen: vaak is dat niet zo, of maar gedeeltelijk
Pluspunten
Praktische website, beste prijs voor dit product, geen verzendkosten, snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering. Goed product
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Gewoon goed en snel
VerbeterpuntenIets meer voordeeltjes
Pluspunten
Geld is wel op tijd teruggestort.
VerbeterpuntenDit was de eerste keer dat wij een bestelling hebben geplaatst bij jullie. Echter blijkt jullie aanbod op het internet en jullie werkelijke voorraad niveau niet met elkaar te matchen waardoor de bestelde schoenen niet meer geleverd konden worden. Voor mij geen hele beste eerste ervaring.
Beste Lars, Ook wij vinden het heel vervelend om klanten te moeten teleurstellen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen komt het helaas wel eens voor dat een besteld product niet leverbaar blijkt te zijn. Onze welgemeende excuses voor het niet kunnen leveren van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Kathmandu
Pluspunten
Mooie producten. Super snelle levering.
Pluspunten
Hebben als een van de weinige outdoorshops in NL grote maten in voorraad.
Pluspunten
Ik had bij de retourzending per ongeluk een voorwerp in de doos laten vallen, deze werd keurig met de nieuwe zending mee terug gestuurd.
Pluspunten
Veel keus en snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd, mooi assortiment
Pluspunten
Gewoon tevreden. Ik kreeg precies wat ik wilde in super snelle tijd.
VerbeterpuntenNvt