Pluspunten
Goed bedrijf met veel keus!
Pluspunten
Je weet dat je kwaliteit krijgt. Alleen maar goede producten
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
no nonsens, efficiënt
Pluspunten
Snel geleverd. Kan met vvv bon betalen
Pluspunten
Snel en goed geleverd, maat was te groot maar kon ook omgeruild worden bij de winkel en dat is zeer positief en door ons gedaan. Compliment voor deze mogelijkheid.
Pluspunten
Snelle levering..
Pluspunten
Aankoop netjes verpakt ontvangen. Track & Trace voor postNL wordt ruim op tijd verzonden.
Pluspunten
Winkelperoneel
VerbeterpuntenVoorraadsysteem verbeteren
Pluspunten
Ruilen van een on line bestelling ging prima en zeer snel
Pluspunten
Na telefonisch contact met direct mijn vraag beantwoord en mijn administratief geregeld. TOP!
VerbeterpuntenGeen.
zorg dat je voorraadadministratie op orde is zodat klanten niet bestellen, betalen en dan bericht krijgen dat het artikel er toch niet is. Heel slordig
Beste, Ook wij vinden het jammer dat wij uw bestelling niet hebben kunnen leveren. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. De webwinkel kathmandu.nl levert uit de voorraad van de Kathmandu winkels. Ondanks dat Kathmandu met een live voorraadsysteem werkt, kunnen er altijd verschillen ontstaan tussen de werkelijke voorraad en de voorraad die wordt getoond in onze webwinkel. Wij hebben de order binnen 24 uur met u afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Kathmandu
Pluspunten
duidelijke site en super snelle levering.
Pluspunten
Deskundig advies, flexibele opstelling, geboden service
VerbeterpuntenGeen spaarpunten bij bestelling via internet met als argument: wij willen de klant in de winkel hebben. Dit is niet altijd in het voordeel van de klant Website, geen factuur, geen duidelijke afhandeling van het bestelproces
Pluspunten
Snelle levering Mooie aanbiedimmg
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed!
Pluspunten
Pluspunten
Kwaliteitsprodukten en goed advies