Pluspunten
Ik heb gebruik gemaakt van de webshop van dit bedrijf. Normaal koop ik bij een andere outdoorwinkel, maar die had een bepaald product wat ik wilde hebben niet meer op voorraad. Daarom naar Kathmandu gegaan. Bestelling verliep prima en was snel in huis.
VerbeterpuntenJammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen als je iets wilt retourneren. Bij de meeste webshops is dit inbegrepen. En de prijzen van Kathmandu zijn niet lager dan bij andere outdoorwinkels, dus hiermee scoren ze dus een minpuntje.
Pluspunten
klantvriendelijkheid - snelheid van levering. Perfecrte service
Pluspunten
ondanks nieuwjaar en andere gekke feestdagen, snelle levering tegen scherp concurrerende prijs
Pluspunten
Goede kwaliteit product voor aantrekkelijke prijs. Vandaag besteld, morgen geleverd.
Pluspunten
Snelle levering. En goede service.
Pluspunten
Direct verzonden, goed product, goed verpakt; alles zoals beloofd.
Jammer dat ik verzendkosten moet betalen bij omruiling van een art. Jas viel kleiner uit en moest maat groter bestellen, maat groter gehouden maar was wel de sjaak om retour verzendkosten te betalen.
Pluspunten
Snelle verzending van voordelig product!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Helaas moest ik mijn jas retourneren omdat mijn jas te groot was. Ook communicatie hierover was erg duidelijk en snel.
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site, beloofd wat er geschreven wordt.
VerbeterpuntenGa zo door.
meer en eerder uitverkoop andere bedrijven gaan eerder afprijzen
Pluspunten
Snelle en accurate levering
Pluspunten
Prima communicatie: PostNL maakt er een potje van met bezorgen, Kathmandu stuurde hierover netjes een mail dat mijn pakket vertraagd is. Helaas inmiddels nog steeds (!) het pakket niet ontvangen dus een oordeel over het product zelf kan ik nog niet geven...
Verbeterpuntenmet een andere (of met verschillende) verzenders gaan werken
Pluspunten
Heb mijn bestelling nog steeds niet......
VerbeterpuntenNiet meer via NL POST laten leveren
Pluspunten
Leuke produkten
Pluspunten
Allesklopt levering, levertijd, fijn bedrijf